- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli_71
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap cseréltem a GrandXIn-t Galaxy Express-re. Mivel sok tapasztalatot írtatok már, felkészülten mentem a Duna Plaza T-Pont-ba. Elsoroltam a mintegy 7db kifogást a készülékkel kapcsolatban. A szervizes korrekt volt, megrendelte a GXI cserét, de jelezte, hogy valószínűleg nem lesz, ezért értékegyeztetéses csere lesz, és másnap szólni fog (egyébként az Express-t ajánlotta). Így is történt, egy másik szervizeshez kerültem, aki egy kicsit szigorúbbnak tűnt és Ő is megkérdezte a gondjaimat a telefonnal kapcsolatban. Egy készülék volt raktáron, az is befoglalva (milyen célból az nem derült ki, merthogy nem valakinek a részére) ezért hosszabb volt a folyamat, de megkaptam a készüléket. Az Idol S-en is gondolkodtam egy darabig, az is jónak néz ki és már root is van hozzá. Azt gondolom jó csere az Express. Kérdeztem a jótállást, a szervizes azt mondta, ez egy új jótállási jegy az Express-hez. Ezen a jegyen meg az szerepel, hogy 12 hónap, meg még 12 a készülékhez kapott (ilyen nem volt), vagy a T oldaláról letölthető (ezt még nem kerestem) tájékoztatóban szereplő feltételek szerint.
Ha valaki szeretné root-olni, de még nem talált rá megoldást. Két félét találtam, az egyik a motochopper féle ami nálam nem működött (de másnál attól még működhet): http://howtorootmobile.com/root-samsung-galaxy-express-i8730/ . A másik ami működött a Framaroot, azon belül a Gandalf féle: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2130276 . Az ötletet itt találtam: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2253083&page=5 .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- OLED TV topic
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest