- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Bocs hogy megint aksimerülés téma, csak eszembe jutott egy kérdés, és szeretnék tisztán látni...
Mit gondoltok lehet a túlzott merüléshez köze az aksinak szóval van rá lehetőség hogy az aksi a hibás?
Azért gondoltam erre, mert zBass fórumtársunk írta korábban ha jól emlékszem, hogy neki a B04-el, B06-al, V3-al is maradt a merülés, az Android rendszer meg 70-80%-on, szóval ha 3 rommal is ugyanúgy merül akkor valószínű hogy nem mind a 3 rom hibás vagy zakkant meg benne valami...Ezért gondoltam hogy lehet -e az aksinak köze a dologhoz, bár erősen feltételes módban, mert akkor ha hibás az aksi akkor minek pörögne a kernel 70-80%-al de hátha...
A V3-at lehet megpróbálom én is ha megjön a 16-os SD-m, de ha az sem segít akkor mit gondoltok, megérheti első körben az aksit cseréltetni, nem a telefont? (+a töltőkábelt is esetemben akkor már, mert nekem is szétesett a micro usb csati)
Bármilyen infót előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gigabyte alaplap topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Cyberpunk 2077
- Magisk
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Androidos tablet topic
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest