Új hozzászólás Aktív témák

• voci

tag

válasz zBass #16927 üzenetére

Nálam is hasonló a helyzet.
    Kb 2 órája csináltam gyári visszaállítást, azóta csak a névjegyeimet szinkronizáltam, utána feltöltöttem a telefont. 1 óra 45 perce vettem le a töltőről, de már 94%-on van. Az Android OS meg 70%-kal a lista elején van megint. Ezek szerint nem az általam feltelepített alkalmazások okozzák a merülést. Itt valami másnak kell lennie. De mi?
    A telón lévő rendszert OTA-n keresztül frissítettem először B03-ról B04-re, majd - mikor megjelent - B06-ra. Szerintetek segíthetne egy teljes rendszer újrahúzás - update.zip-ből? Hozzáértők, kérlek segítsetek!

Az előzményekhez hozzátartozik, hogy nekem is nem régóta csinálja ezt a merülést (kb. 3 hete). Előtte is ugyanilyen használat mellett (2. telefon, nem ezt használom elsősorban, hanem a cégest) akár 5 napig is bírta. Aztán egyszer csak valami miatt elkezdett pörögni az Android OS, és most már 1 nap alatt is képes lemerülni, úgy hogy este még 30-40%-on van, reggel meg be sem lehet kapcsolni. Hozzáteszem, hogy nem telepítettem újabb programokat.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés