- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
Tomacko #16688 üzenetére
Nekem ugyan nem rémlik semmi eltérés a 4 és a 6 között, de a fenti fogyasztást szerintem ez a telefon akkor sem tudja, ha repülő módban van.
Azért komolyan megnézem egyszer, hogy ha kikapcsolok minden netet, akkor mi lesz az eredemény.
- FB-on (Fast for FB, plusz Fast notification) nem kapok értesítést, csak a privát üzenetekről. Jól működik, még sosem volt az "első 100"-ban az áramfogyasztási listán, nem ébresztget...
- Google+ dettó - nem fogyaszt, csak előtérben
- GPS statusz végképp nem fogyaszt, ez teljesen fals irány (tudom, már volt, más mást tapasztalt, mindenesetre nekem sosem fogasztott még egy elektront sem, ha nem indítom el kézzel. Pedig még az üzenet sorban is aktiválódik, ha a GPS feléled!)A "push notification" nagyjából arra jó, hogy nem kell az alkalmazásnak aktív figyelem miatt ébren tartani a telefont, ha nem térnek el az ajánlásoktól, akkor nincs is ezzel semmi gond. Nyilván nem mindenkinek sikerül ezt tökéletesen kivitelezni. A G+ semmivel sem rosszabb, mint maga a Gmail, vagy a Viber. Egyik sem fogyaszt szinte semmit, ha nincs elrontva.
A Skype korábban fogyasztásra igen rossz volt, az tuti, most az újról még nincs semmi tapasztalatom, csak tegnap óta működik.
A Google Maps az más kérdés, ha be van állítva a helymegosztás, akkor még a telefon is használhatatlan lesz - nem sikerült a fogyasztását megtippelni, mert hamarabb lefagy tőle a rendszer. Viszont ha csak ott van, és vagy megnézem, vagy nem, akkor vagy fogyaszt, vagy nemNálam van még akksi jelző (MIUI style), és Auto cover lock, ami miatt a fénymérőnek élnie kell, ezekkel lehetne még játszani - főleg az utóbbival, mert az akksijelzőt nemigen vélem kockázatosnak, főleg, ha nem animálja a töltést.
Ja, van pár widget, ami esélyes, hogy dolgozgat a frissítésekkel, mint a ZTE clock, vagy az AIX weather. Ezeket lehet állítani, és pl. nem tudom, hogy hatással van rájuk a sync ki/bekapcsolás, vagy nem! Tudja valaki esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiMedia lejátszók
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen autót vegyek?
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest