- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabee76
csendes tag
Hali Mindenki.
Nemtudom volt-e az itt forumozok közűl tegnap az okostelefon akadémián valaki?
Én ottvoltam. (nyertem is egy ZTE Blade 3-at.De ez mellékes.
Volt szerencsém beszélni a ZTE Hungary igazgatójával és megkérdeztem pár dolgot.
A jó hir: Igen valóban lessz egy frissités a GXI-re pontosan mikor lessz elérhető nem tudta megmondani de már késsz van.
A frissités hiba javitásokat fog tartalmazni hogy mely hibákat javitották és miket nem azt nemtudom.
De az elmondása szerint a frissitéssel jobban kezelhető lessz a GXi.Most a rossz hirek: A frissités nem fog tartalmazni fm rádiót sajnos nem is lessz.
Kérdeztem hogy miért? -Válasz: Bár a hardver tudja az fm rádiót de szoftveresen nem tudták megoldani.
De mondom hát erre vannak a fejlesztők. Erre a válasz: Igen de nagyon sok pénzbe kerül a fejlesztés és a ZTE már a következő telefonjára forditja a figyelmet. A Grand 2X in-re.A következő rossz hir.
Kérdésem: Várható a GXi-re jelly bean?
Válasz: NEM. És sajnos nem is lessz ugyanazon okokból hogy sokba kerül a fejlesztése.Röviden ennyi. Remélem hasznos dolgokat osztottam meg veletek.
Üdv: Gabee.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest