- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
akkor eldicsekszem már:
múlt héten rakattam fel a tollaim magamra, 9év gondolkozás után... aztán tegnap meg a halálfejet, amin megint évek óta gondolkoztam
és rohadtul örülök mindkettőnek... nem ítélek el senkit tetoválások miatt és szerintem undorító, hogy lenézik emiatt az embert... (de azért odafigyeltem, hogy pólóval lehessen takarni... céges megbeszéléseken nem akarok mondjuk vele villogni)
-
kmisi99
addikt
egyszer ismerősöm hazaállított 16 évesen az ajkában egy termetes piercinggel az apja azt mondta neki addig nem jöhetsz ide míg az rajtad van. Kb 2 napig volt a pofájában.
-
mephi666
nagyúr
na, megcsináltattad?
-
Telomanikus
senior tag
Én 17 vok és nekem keeeellll tattoo... még a nyárom meg is lesz. anyum nem akarja de elmondtam neki legalább. és nem úgy tűnt mint aki komolyan akart venni aztán mondtam neki, hogy már meg van, hogy ki csinálja. Na akkor mondta, hogy hát de akkor szerintem ne oda hanem az oldaladra. Tehát majd írok, ha meglesz. Ez mg közel se 100%. Mármint a tattoo, de elterveztem, megvan a kép, megvan a művész is. Nincs akadály, csak egy kicsit még várok. De jövőhónapban már valószínűleg meglesz.
-
Magnum_
nagyúr
én is évekig szerettem volna. aztán már nem kell. nincs is. nem is baj.
-
Vandit.
addikt
-
törölt tag
-
GabN73
addikt
Egy kardnak van személyisége (lehet hülyének néztek
)
1: Mivel Gábornak hívnak,a szárnyak jól is jöhetnek,mivel kiskoromban angyali gyerek voltam de mostanra kicsit "elrontottam magam" ezért illik a szögesdrót is.
2:Mivel tisztelem a nyagypáimat(az egyik sajnos meghalt,Ő sofőr volt.A másik még él,igaz kicsit betegesen,89 évesen,de Ő a háborúban is harcolt,majdnem elvesztette a lábát//"szerencsére csak egy pár lábújját"// és még orosz fogságban is élt ) ezért az ő arcképüket is lehetne a fogó rész és a penge közé rajzoltatni.
3:a felirat amit szeretnék hozzá még nem eldöntött.Az is egyedivé és személyessé tenné.De ahogy a #36 os hszemben írtam,átrajzoltatnám,és nem 1az1be ezt varratnám magamra.Csak ilyesmi stílusban gondolkozok.
És képzeld:nekem meg a tigrisek tetszenek,de mégse azt varratom magamra.Tetszenek a motorok is,a Ferrarik is és még sokminden.Azt hogy te mit szeretnél magadra varratni azt te döntöd el.Attól hogy nekem tetszik nagyanyám kutyája,nem 10000%ba azt fogom magamra varratni... -
kovacsroli
senior tag
válasz
Motion_Blur #49 üzenetére
1: nem írtam, hogy olcsó
2: nem írtam, hogy teljesen eltünteti -
Cathfaern
nagyúr
-
GabN73
addikt
válasz
Motion_Blur #49 üzenetére
20 év múlva már lesz technológia rá,és biztos hogy olcsóbb lesz.+Ha rendberakják ezt az országot akkor egy átlag embernek is lehet hogy elérhető lesz az ára.
de ezt most hagyjuk,nem ide tartozik.
Csillagokat én se varratnék...Fülbevalóm sincs,nem is lesz,gyerekemet meg úgy pofánhajítom hogy besz*r.Fülbevalót egy fiúnak...
Közben találgattam képeket az én elképzeléseimről:
[link]
[link]És megtaláltam a képet is amit kerestem
[link]
Annyit változtatnék hogy a kard középen,végig a gerincemen,a 2 szárny esetleg a lapockámból kiindulva kicsit hajlítva.És egy feliratot felé. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Thunderzolee #50 üzenetére
Azért nem sok hátat lát az ember nyáron az utcán sem. Maximum a strandon.
Egyébként lányon ilyen csillagok nem biztos, hogy zavarnának, függene attól, hogy hova, milyen, mennyi, mekkora, stb...A fültágítónak értelmét nem látom, arról nem beszélve, hogy milyen szépen is fog utána kinézni az illető.
-
válasz
Motion_Blur #43 üzenetére
Természetesen arra gondoltam, h a r×banc-rendszámból százszámra látni nyáron, de ilyen csillagokkal teli hátat azért erősen keresni kell.
szablya:
Szerintem meg nem. A kép az "utolsó ecsetvonás" után készült, ez felismerhető a bőrpírból is, mára már nagyon jól mutat, de arról most nincs képem. Mellesleg egyik barátnőm a lány, és kifejezetten jól áll neki. Láttam már csillagot más testrészen én is, de mikor az Ő hátát megláttam, elismerően bólogattam.
Igen, 20 év múlva majd lehet, h bánni fogja, de még mindig jobb egy ilyen hát, mint a fültágító, vagy a telepiercingelt test. -
Motion_Blur
félisten
válasz
kovacsroli #48 üzenetére
"Már most is van olyan módszer amivel eltudják távolítani a tetoválást, nem kell 5 év és ez egy 5 perces folyamat lesz."
ad1: tisztában vagy a költségeivel?
ad2: nem tünteti el teljesen a tetoválástmod: nem tudom elképzelni, hogy egy férfi miért akar magára csillagokat varratni. ha csak nem homár az illető.
-
kovacsroli
senior tag
Már most is van olyan módszer amivel eltudják távolítani a tetoválást, nem kell 5 év és ez egy 5 perces folyamat lesz. Na meg vannak olyanok akiknek kifejezetten jól áll, van egy barátom, elég szépen megnőtt, neki az egész hátát fedi le egy üvöltő medve, és elképesztően szép
-
szablya
aktív tag
válasz
Thunderzolee #37 üzenetére
Ez a kép undorító!
-
moha21
veterán
Ez így egyedi, főleg az első.
Csillagokat én is akarok majd a csuklómra.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Motion_Blur #43 üzenetére
Maximum kombinációját tekintve lehet egyedi, bár az meg nem olyan...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Szerintem ez a tetoválás nevetséges..
-
pussymano
csendes tag
válasz
phúú ez igen kemény...tök jól néz ki...lehet bevállalom
köszi -
GabN73
addikt
válasz
egyik lány osztálytársam hajta hogy neki is kell egy tetkó,a feneke felé...én is mindig ezzel szivatom... ribi rendszám
vagy kurv-varrat
-
moha21
veterán
válasz
Ez nagyon fain!
-
-
GabN73
addikt
inkább rajzoltass egy jól rajzoló barátoddal egy mintát vagy valamit.
Mondjuk nem árt valami művészibb embernek mondanod,és hogy milyen témát,illetve rólad vagy a környezetedről rajzoljon.Kicsit elvont legyen/vidám... rajtad múllik minden.A te döntésed,és ezt alaposan át kell gondolni,nem mind1 hogy mit viselsz és hol mert közben nem csak a te tested változik hanem a világ is.Amúgy én is szeretnék egy tetoválást a hátamra.Egyszer láttam egy nagyon jó képet,egy kardról.Ha megtalálom még1x,kicsit átalakíttatom,és miután leéretségiztem (még csak 16 éves vagyok) csináltatom is.Addig lesz időm átgondolni hogy milyen feliratok díszítsék és egyebek. Jah és +ba úszni járni,illetve hátra gyúrni,hogy kicsit szélesedjek
-
pussymano
csendes tag
valami jó kis absztrakt-ot is mutathatnátok....a nyáron a csípőtájékomra
-
Cathfaern
nagyúr
És majd 10 évesen odamegy hozzád a gyermeked és azt mondja:
Apu, tetoválást szeretnék.
Bármit is mondasz, a válasza az lesz:
Neked is vanÉs ekkor elmondhatod neki, hogy igen, nekem is van, de csak azután lett nekem is, hogy felnőttem, és csak akkor éreztem úgy, hogy egy ilyen döntést meg tudok hozni. Ha a korábban említett elvek szerint neveli a gyereket, akkor meg is fogja ezt érteni.
-
Motion_Blur
félisten
Nekem is van, pont tegnap volt 1 éve, hogy varrattam. Nem bántam meg, mert nem hirtelen jött az ötlet és számomra nem kevés jelentése van. Először alkar belső felére szerettem volna, de végül is váll/felkar lett belőle, aminek így utólag is nagyon örülök. Póló alól is csak néha lóg ki a vége
60, 70 évesen meg majd örülök ha élek, kit fog érdekelni egy fakó tetoválás?
-
moha21
veterán
Nekem van tetoválásom ( kettő ) és nem bántam meg egyiket sem. Olyan helyen van ahol el is lehet takarni és majd, ha csináltatni akarok még azt is takarható helyre csináltatom.
Öregen meg ki nem szarja le, hogy mi van a mellkasodon vagy a hátadon.Én sunyiba csináltattam őket 1 évig sikerült titkolnom kemény 14 éves voltam.
-
Gergő_
őstag
gondolkodtam:
1. egy skorpió a bokámra esetleg a vádlimra
2. delfin a köldökömre vagy a lapockámra egy unicorn
3. ÜSS! az ujjpercekre
Az első kettőtől félek mert később sárkánnyá vagy lamantinná változhat.
szerintetek melyik legyen?
Viccet félretéve
Amin gondolkodtam azt nem írom le. Maradjon egyedi. Bár nem hiszem hogy erre vetemednék elég mérget zabálok így is, ehhez pedig elég sok tinta kellene.Csak elképzeltem.
@ABE
logót? : [link] -
PierNight
aktív tag
Egyáltalán nem értek egyet ezzel a felfogással.
1, Nem is biztos, hogy addig élsz..
2, 60-70 évesen alapból ronda és aszott leszel akkor meg olyan mind1
3, 60-70 lvesek nem igen mutogatják magukat, ha meg igen teljesen leszarják, ki mit gondol mert a tetkó nélkül is "rondák"
4, Annyi mindenkinek van tetkója, hogy addigra teljesen természetes lesz a lógó tetkó öregeken
5, pl 20 évesen megcsináltatod 20-30-40 évig jól néz ki rajtad utána pár évig nem...sztem megéri
Egyébként mindenki maga döntse el én csak elmondtam a véleményemet. -
Rover623
félisten
Mivel a "másik oldal" még nem szólalt meg...
A fiamnak is van tetkója. (Direkt nincs szmájli!!!)
Régen agyalt már rajta, elleneztem. Előadtam a szokásos dumát: később megbánja, a mi kultúránkban a bűnözéssel társítják, stb.
Közben elgondolkoztam azon amit toltam neki:
- nem biztos hogy később megbánja...mindenki másképp gondolkozik, mások a preferenciái...gyakran hobbit, hivatást, sőt párt is választanak az emberek 15-16 éves korukban...és van akinek bejön/bejött...egy életre...
- sok más, általában a mienknél régebbi és/vagy fejlettebb kultúrában viszont igenis hagyománya van a tetoválásnak...
- bűnözés? Nem "Üss!", "Szeretlek Rozi!" meg hasonló f*szságot kell kizárólag a tetoválás alatt érteni...annak ellenére hogy én nem lelkesedem a testdíszítésért, el kell ismerni, hogy vannak esztétikus megoldások...pláne egy arra alkalmas testen...Szóval én úgy érzem, megtettem mindent annak érdekében, hogy tisztán lássa a helyzetet.
Kitartott...
A következő feltételeket támasztottam:
- igényes legyen
- profi csinálja
- a pénzt maga teremti elő a dologra...én egy vasat nem áldozok erre
- olyan helyen legyen és olyan "témájú", hogy a suliban ebből ne legyen balhéAz összes feltételt teljesítette: a bal mellén, vállán, lapockáján, felkarján van egy japán stílusú motívumegyüttes...rövidujjú pólóban már csak kivételes esetben (nem javasolt bal kézzel jelentkezni órán
) látszik, az árát pedig maga teremtette elő, tavaly az egész nyarat végigdolgozta érte.
A többi már az ő dolga...meg az életé...ugyan ki lát a jövőbe...?
-
sbazsi
veterán
Bennem vannak azok az elvek, amiket majd én is bele akarok nevelni a fiamba, lányomba, de nem tehetem úgy, ha én is teszek arra az elvre.
És majd 10 évesen odamegy hozzád a gyermeked és azt mondja:
Apu, tetoválást szeretnék.
Bármit is mondasz, a válasza az lesz:
Neked is vanEz a jobbik eset, lehet, hogy egyszercsak észreveszed
-
ABE
őstag
válasz
Thunderzolee #21 üzenetére
-
Van egy ismerősöm, neki egy ilyen kínai írásjel van a karján.
Megkérdeztem, mi az, mondta, h "áruház".Mondom, mi?!
Azt mondta azért ez, mert ez a jel tetszett neki a legjobban.. -
Lógni fog a bőrödön öreg korodban!
-
7600 GS
addikt
És 60-70 éves korodban hogy fog mutatni egy tetkós nagypapi?
Mert szerintem nevetséges lesz.
-
ABE
őstag
Utóbbi időkben egyre többször jut eszembe, hogy mi lenne, ha csináltatnék egyet. A karomra szeretnék egy kisméretű logót, de még nem határoztam el magam.
-
PierNight
aktív tag
Én is így vagyok vele...várok míg betöltöm a 20-at (3hónap
) aztán jöhet a matrica.
Már 3-4 éve szeretnék de úgy voltam vele várok és ha késöbb is szeretném akkor megcsináltatom. És jelenleg is szeretném..sőőt talán jobban mint akkor.Elképzelésem már megvan3 hónapom van finomítani a dolgot.
-
dízelracer
őstag
Én is agyaltam pár éve valamin, a hátamon középre a nyakamhoz gondoltam egy made in hungary feliratot. De az olyan izé lett volna. Mást kell keresni. Valami személyre szabott kéne de mi? Addig addig gondolkodtam mi legyen míg elment a kedvem az egésztől mivel semmi nem jutott az eszembe. Az meg milyen már, hogy egy katalógusból rábök az ember valamire, hogy na ezt kérem. Az úgy nekem nem buli. Nekem valami egyedi kellett volna.
-
PazsitZ
addikt
Én is régóta gondolkozok tetováláson, de főként a mai magyar társadalomban feltehetőleg rengetegen megbélyegeznének és túlmagyaráznák, amit akarok.
Meg hát igen, szakmai előrementel szempontból is, a fene tudja, de necces lehet -
pohár
félisten
Én is szeretnék egy nonfiguratív skorpiót magamra már elég régóta
De kérdezd csak I_Am kollegát, teli van varrva az állatja
-
z0d1AK
nagyúr
Azt hiszem, még senkinek nem említettem a tervem. Leginkább valahogy így képzelem el azt, amit magamra varratnék:
Egy szétnyílt seb lenne, melyben egy integrált chip látszana. Persze nagyon felületesen, de felismerhetően.
"Egy szeletke történelem a 20-as éveim elejéből, mikor többet gépeztem,mint amennyi időt emberek közt töltöttem."Látszana az, nyáron, rövidnadrágban. De nem a mutogatás a cél.
Az látná, aki közel áll hozzám. -
szablya
aktív tag
Ha kopasz lennék, ilyesmi a tarkómra (persze nem kifejezetten ez, mert ez ugye... ne beszéljünk róla
)
Szerintem egy jól megválasztott, hitvallás szerű, vagy jellemző tetoválásnak igenis lehet helye az ember testén, és itt most nem kínai sárkányokra gondolok.
Ha tudod mit akarsz, és úgy gondolod, hogy nem fogod megbánni... Te döntésed -
Cathfaern
nagyúr
PH! logót mellkasra!
Személyes vélemény, hogy egy igényes, személyhez szabott és választott, megfelelően elhelyezett tetoválás nagyon jól mutathat. Szerintem nonfiguratív, vagy kínai írásjelekbe érdemes csak gondolkozni, a mindenféle extra mintás-szines tetoválások idővel nagyon tudnak romlani (na meg nagyobb is az esély, hogy a tetováló képessége és a megrendelő elképzelése nem fedi egymást).
Azt viszont nem teljesen értem, miért akarod olyan helyre rakni, ahol szinte sose látni. Akkor miért van?
-
z0d1AK
nagyúr
A testékszereket nem kultiválom én sem.
Egyedül a fülbevalóm amit megtűrök, azt is csak azért, mert régen belelövettem.
Kicsi, alig látható, így nem kihívó.
De a többi helyen hordott fémeket nem szeretem.
(Nagybátyám annyira durván tolta, hogy ő testékszernek platinát választott. Volt belőle mind a két combjában- bár ez nem volt annyira vicces, de így leírva nekem az.)
-
tkazmer
addikt
legfeljebb 10 év múlva bizonyosan megbánnád, és mivel akkor még az életed felét sem élted le, kérdés, hogy érdemes-e...
meg aztán mit mondasz majd az unokáknak, ha kérdezik, hogy nagypapa, mi az a logó paca ott a lábadon? -
-
talmida
Közösségépítő
(ez csak a magánvéleményem)
Pontosan úgy van, ahogy mondod
"míg egy fülbe lőtt lyuk beforr napok alatt, addig egy tetkót az idő sem hoz le, nem hogy a szappanos víz." És az ember nagyon sokat változik az évek során...Lehet, hogy megbánnád később...
-
z0d1AK
nagyúr
Fórumtémagyártópofátlanelsőhozzászólás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Régóta tervezem, hogy szeretnék egyet.De hát ez nem igazán lemosható, meg kell fontolni, hogy mit, hogy, mikor. Kicsit...
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- EAFC 25
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Ukrajnai háború
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Villanyszerelés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- IPhone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 84%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest