Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
Mivel a "másik oldal" még nem szólalt meg...
A fiamnak is van tetkója. (Direkt nincs szmájli!!!)
Régen agyalt már rajta, elleneztem. Előadtam a szokásos dumát: később megbánja, a mi kultúránkban a bűnözéssel társítják, stb.
Közben elgondolkoztam azon amit toltam neki:
- nem biztos hogy később megbánja...mindenki másképp gondolkozik, mások a preferenciái...gyakran hobbit, hivatást, sőt párt is választanak az emberek 15-16 éves korukban...és van akinek bejön/bejött...egy életre...
- sok más, általában a mienknél régebbi és/vagy fejlettebb kultúrában viszont igenis hagyománya van a tetoválásnak...
- bűnözés? Nem "Üss!", "Szeretlek Rozi!" meg hasonló f*szságot kell kizárólag a tetoválás alatt érteni...annak ellenére hogy én nem lelkesedem a testdíszítésért, el kell ismerni, hogy vannak esztétikus megoldások...pláne egy arra alkalmas testen...Szóval én úgy érzem, megtettem mindent annak érdekében, hogy tisztán lássa a helyzetet.
Kitartott...
A következő feltételeket támasztottam:
- igényes legyen
- profi csinálja
- a pénzt maga teremti elő a dologra...én egy vasat nem áldozok erre
- olyan helyen legyen és olyan "témájú", hogy a suliban ebből ne legyen balhéAz összes feltételt teljesítette: a bal mellén, vállán, lapockáján, felkarján van egy japán stílusú motívumegyüttes...rövidujjú pólóban már csak kivételes esetben (nem javasolt bal kézzel jelentkezni órán) látszik, az árát pedig maga teremtette elő, tavaly az egész nyarat végigdolgozta érte.
A többi már az ő dolga...meg az életé...ugyan ki lát a jövőbe...?
primus inter pares
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- PlayStation 5
- Társasjáték topic
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest