Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rover623

félisten

válasz z0d1AK #1 üzenetére

Mivel a "másik oldal" még nem szólalt meg...:DDD

A fiamnak is van tetkója. (Direkt nincs szmájli!!!)

Régen agyalt már rajta, elleneztem. Előadtam a szokásos dumát: később megbánja, a mi kultúránkban a bűnözéssel társítják, stb.
    Közben elgondolkoztam azon amit toltam neki:
    - nem biztos hogy később megbánja...mindenki másképp gondolkozik, mások a preferenciái...gyakran hobbit, hivatást, sőt párt is választanak az emberek 15-16 éves korukban...és van akinek bejön/bejött...egy életre...:U
    - sok más, általában a mienknél régebbi és/vagy fejlettebb kultúrában viszont igenis hagyománya van a tetoválásnak...
    - bűnözés? Nem "Üss!", "Szeretlek Rozi!" meg hasonló f*szságot kell kizárólag a tetoválás alatt érteni...annak ellenére hogy én nem lelkesedem a testdíszítésért, el kell ismerni, hogy vannak esztétikus megoldások...pláne egy arra alkalmas testen...:DD

Szóval én úgy érzem, megtettem mindent annak érdekében, hogy tisztán lássa a helyzetet.
    Kitartott...:W
    A következő feltételeket támasztottam:
    - igényes legyen
    - profi csinálja
    - a pénzt maga teremti elő a dologra...én egy vasat nem áldozok erre
    - olyan helyen legyen és olyan "témájú", hogy a suliban ebből ne legyen balhé

Az összes feltételt teljesítette: a bal mellén, vállán, lapockáján, felkarján van egy japán stílusú motívumegyüttes...rövidujjú pólóban már csak kivételes esetben (nem javasolt bal kézzel jelentkezni órán:P) látszik, az árát pedig maga teremtette elő, tavaly az egész nyarat végigdolgozta érte.

A többi már az ő dolga...meg az életé...ugyan ki lát a jövőbe...?

primus inter pares

Új hozzászólás Aktív témák