- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black_Raven
veterán
Így van Stabil, 8.5.2.0-ról közvetlenül megy a váltás Dev 7.9.22-re. Letöltöd a telefonra a Dev romot, Betallózod az Updaterben és Go. De ez mindent gyalul, tehát ha akarsz, előtte mentést csinálj, vagy telepitesz mindent utána. Neked nem kell semmi törlés FR semmi, ő csinálja.
-
Zaji
őstag
válasz
Viktor0610 #7194 üzenetére
És ezt hol tudom megtenni?
Közben meg is találtam. -
Akee92
tag
válasz
Black_Raven #6991 üzenetére
Üdv!
Szeretnék V8.5.2.0.MAMMIED romról a legfrissebb Version: 7.9.22 (MIUI9) számú DEV romra váltani.
Végigböngésztem nagyjából a korábbi hozzászólásaidat a frissítéssel kapcsolatban.
Ha jól értelmezem erről a ROM-ról már simán az Updater segítségével tudok váltani a friss Dev romra (természetesen egy Wipe all data után)? Tehát csak letöltöm a 7.9.22-es számú MIUI 9-es romot, felmásolom a telefon belső memóriájának a megfelelő mappájába, betallózom az Updaterből és minden frankó?
Vagy valami egyéb teendőm még? Mert mintha valami olyasmit írtál volna korábban, hogy a legutóbbi kiadott Global Stable-ről lehet közvetlenül frissíteni (de lehet csak én értelmeztem félre a dolgot
). Bocsi ha blődségeket kérdezek, csak nem szeretnék semmit elbarmolni...
ui.: és így elvileg lesz egy 7-es Androidom MIUI 9-cel (és sry a dupla kommentért
)?
-
Akee92
tag
válasz
Black_Raven #6991 üzenetére
Üdv!
Szeretnék V8.5.2.0.MAMMIED romról a legfrissebb Version: 7.9.22 (MIUI9) számú DEV romra váltani.
Végigböngésztem nagyjából a korábbi hozzászólásaidat a frissítéssel kapcsolatban.
Ha jól értelmezem erről a ROM-ról már simán az Updater segítségével tudok váltani a friss Dev romra (természetesen egy Wipe all data után)? Tehát csak letöltöm a 7.9.22-es számú MIUI 9-es romot, felmásolom a telefon belső memóriájának a megfelelő mappájába, betallózom az Updaterből és minden frankó?
Vagy valami egyéb teendőm még? Mert mintha valami olyasmit írtál volna korábban, hogy a legutóbbi kiadott Global Stable-ről lehet közvetlenül frissíteni (de lehet csak én értelmeztem félre a dolgot
). Bocsi ha blődségeket kérdezek, csak nem szeretnék semmit elbarmolni...
-
Cyrin
addikt
megjött a nillkin frosted shield tok, hát részemről továbbra is az ipaky a nyerő, kivéve hogy nem megy bele a füles.
-
-
Zaji
őstag
Sziasztok,
Amennyiben eladó sorba került a mobiltelefon a Xiaomi fiókból el kell távolítani a készüléket?
-
air
nagyúr
-
Örni
senior tag
válasz
infectedmann #7186 üzenetére
Főleg ha buszsofőr vagy mondjuk
-
orso0355
őstag
válasz
infectedmann #7186 üzenetére
Arról nem beszélve, hogy rám pl. furán néznének a hivatalban az ügyfelek
-
starr
őstag
Az AOSP Extended ROM-on is 4x1Ghz, és 4x1.4Ghz a CPU-k órajele, vagy ott már meg van a 8x1.4Ghz?
OTA-n frissül? -
koshmar
veterán
Nagyon régóta keresek utódot az Xperia P-mnek, na most megtaláltam!
Szerintetek van rá esély, hogy tudjak venni valahonnan egy kék verziót? Nem igazán láttam eddig sehol (egyáltalán küldenek ilyet Mo-ra)?
-
orso0355
őstag
válasz
infectedmann #7177 üzenetére
De bakker hogy tényleg erre csak éjszaka van ideje az embernek... amikor már kiesik a szemem, alig látok, és rohadtul nincs kedvem géphez ülni...
de akkor is.
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #7174 üzenetére
Akkor nem.
-
Dr.NX
addikt
válasz
infectedmann #7172 üzenetére
Tökéletesen. Nekem egy hete van fent. Sokkal jobban testreszabható az AOSPEX, mint a MIUI. Nem merül gyorsan és az ujjlenyomatolvasó is hibátlan. Korábban egy tag próbálta, neki nem működött, de azóta sok frissítés kijött. Teszek majd fel screenshotokat kedvcsinálónak. LineageOS alapúakat nem szeretem annyira, úgyhogy ez lesz nálam napi használatban.
-
orso0355
őstag
válasz
infectedmann #7172 üzenetére
Nekem pl. tökéletes.
-
hzsolee
őstag
A Grétsy László meg csókútat mindenkit...
-
Dr.NX
addikt
NSFW:
http://index.hu/napirajz/2015/08/28/jutalom/
Egyrészt a legtöbb ember igénytelen rá, de ha elolvasna néhány rendesebb újságcikket vagy akár egy könyvet, biztos vagyok benne, hogy belefutna a szó helyes alakjába.
Na befejezem egyelőre a GN szakkört. -
Cheesy
őstag
Most érkezett meg 10 perce egy 4X 3/32GB arany. Páromnak rendeltem.
Rendeltem hozzá üveget is, hát ez volt a tanulópénz, 2989 Forintom bánta.Most olvasgatom a topikot, sajnos a HA!-s hirdetés már nem él, így ezt gondoltam rendelni: IMAK 2.5D
Nekem már 1 éve egy 3S 3/32GB teljesít szolgálatot (eustockról, gyári global rommal, nem mókolom) és nagyon elégedett vagyok vele. Üzletkötőként elég sokat telefonálok, vavigálok, mailt olvasok vele, eddig tökéletesen végzi a dolgát. 0. naptól Ipaky tok + tempered glass van rajta, azok is jól bírják, bár a tok sarkai kopnak természetesen.
-
Songoman
aktív tag
A kolléga 2 hete használja, hibák nélkül. 😜
A két ujjas megoldást nem ismertem, ezért sosem sikerült. És ezért is kértem screenshotot. De UX szempontból elég gáz. Egy kézzel használom a telefont, a két ujjas megoldások így nem játszanak.
Resurrection Remix + AOSP Extendedet teszteltem. Kamera működik, felvesz. Nem a hozzáadottat használom, hanem a Google MOD cam-ot.
Napi szinten Android Autó + Waze, ahol tökéletes GPS volt. Az Indiai kollégák szerint VoLTE is működik, bár itthon egy-két kivételezett telekomos kivételével nem releváns. Az RR, AEX, MOKEE romok napi frissítésűek. -
hege21
aktív tag
Resurrection Remix-5.8.5 egy hete használom hiba nélkül....
-
DJGABI
addikt
válasz
Songoman #7125 üzenetére
ahogy írták, két ujjal miui alatt is ki lehet bontani.
Mivel népszerű lett, aki esetleg mókolna ilyenekre számítson: gps bugok, videó felvétel (3rd party: fb, twitter appból, de volt amelyiken gyári kamerával se ment), meg volte szokott nem működni külsős romokkal. Ja meg hát a szokásos custom romos betegség: merülésre lehet készülni... RR meg Lineage ami frissülni szokott. Én szeretném a legjobban a stock droidot, de eddig mindegyiknél írtak valami hibáról... Én azért megvárnám még kolléga lehúz egy hetet a rommal, addigra előjönnek a gyerekbetegségek
-
air
nagyúr
Sziasztok!
Ha minden jól megy, ma érkezik eustockról egy 4x nekem is.
A lányomnak lesz karácsonyra, ezért lesz időm nyomogatni, kiismerni.
Ha nem jön be a MIUI (még sosem használtam) akkor melyik sima android romot ajánljátok?
Látom LineageOS egyelőre nincs, remélem kiadják azt is, de AOSP-t, AICP-t mintha láttam volna az xda fórumon.
Illetve xda-n mit jelent a romoknál az [OMS]? -
Songoman
aktív tag
válasz
infectedmann #7126 üzenetére
Még nem volt akadás. A sebességgel pedig nincs probléma.
-
infectedmann
őstag
A kezelő felületet és a segéd programokat leszámítva teljesítmény, stabilitás stb. terén mennyivel jobb? Nem mintha a gyári ROM-mal olyan sok probléma lenne.
-
Songoman
aktív tag
válasz
infectedmann #7121 üzenetére
Egy konkrét példa. A MIUI-ban vaj azt látom, hogy x db emailem jött, ha lehúzom a notifikációs sávot, a pure android esetén ezt még szét lehet húzni, hogy minden egyes új üzenetet infóját mutassa.
-
Songoman
aktív tag
válasz
infectedmann #7121 üzenetére
Sokkal. :-)
Hozzá vagyok szólva a sima androidhoz. A MIUI nem esik kézre. Ugyanez igaz a segéd programokra is (naptár, galéria, fényképező).
-
mpo
veterán
Két nap múlva jön a 4X-em, most rendeltem ezeket, hosszú keresgélés után.
Amelyik tetszett vagy jó vétel lett volna az nincs raktáron.
Hétvégén kiderül jól döntöttem-e.Tesztgyőztes volt.
EazyGuard Xiaomi Redmi 4X gyémántüveg képernyővédő fólia - 1 db/csomag (Diamond Glass)
ipaky-xiaomi-redmi-4x-tok
[link]
[link] -
DJGABI
addikt
jött ma egy cheapo gyorstöltős szivargyújtó adapter [link]. rámértem a mérőkével. 9V 1A... oké hogy az ikon megváltozik, de hát az lópikula, 9W. 42 percet írt 77%-ról
de most rámértem, a 2A-s fali töltőmmel is csak 1A-t vesz fel... mondjuk érdekes mód itt is 42 percet hoz. én már semmit nem értek
-
hzsolee
őstag
válasz
kaposznyak #7107 üzenetére
Passz, csak ezt vettem
-
Tomek979
tag
válasz
kaposznyak #7107 üzenetére
Szerintem kb. 10GB.
Vernee Thoron annyi volt. -
Dhampir
félisten
válasz
hzsolee #7065 üzenetére
Rendelés előtt szerintem érdemes megnézni a Hardveraprót is és ha csupán egy-két friss 4X van meghirdetve az még nem jelent okot aggodalomra, de amikor elég sokat tesznek fel... Persze talán csak annyit jelent, hogy népszerű telefon, sokan vásárolták, de mégsem tetszett nekik valamiért.
-
ORCA58
addikt
válasz
kriszbon #7068 üzenetére
Gondold el hogy nézne ki a topik, ha mindenki, akinek nincs vele gondja heti 2 alkalommal beírná ide, hogy
"Nekem tökéletesen működik" És miért várod el tőlük, hogy panaszkodjanak, ha nincs rá okuk?
A legtöbb felhasználó akinek nincs vele baja nem is írogat ide, nem is tudja, hogy van ez a fórum.
Viszont nincs olyan fórum, ahol ne lenne olyan tulaj, akinek nincs valami baja. Amíg műszaki cikkek lesznek, addig hibás darabok is lesznek. Ha nem így lenne, akkor nem lenne garancia és szerviz sem.
Egy rossz példa: Ferrari F1-es kocsik meghibásodása múlt hétvégén, vagy most vasárnap. Pedig azok nem 40 000 Ft-os cuccok -
palesz22
csendes tag
válasz
Black_Raven #7096 üzenetére
Ok, megtaláltam a GYIK-ben és sikerült. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest