- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnDoe_Hun
tag
@siddis - Ha emlékeim nem csalnak te is szenvedtél a teló titkosítás törléssel. Hiába törlöm a data-t az encrypt megmaradt. A sytem-et meg nem is engedi törölni. Legújabb twrp van fent.
-
Lackooo84
nagyúr
A MIUI 10-es eu rom még mindig egy kullantás?
-
thomas77
senior tag
válasz
tobias40 #26493 üzenetére
A hangminőségben lehet leginkább észrevenni. A legjobb lefedettség még mindig GSM-en van. Utána viszont 4G-n van. GSM-en nincs HD hang. Ott nagyon gyatra a hangminőség. 3G-n már van hd hangod, de ha gyenge a lefedettség, hívás közben eldobja a 3G-t és akkor marad a rossz minőség a hívás hátralévő részében. Ráadásul sok helyen nincs is 3G.
A 4G mind a 3 szolgáltatónál nagyon jól ki van építve, szóval sokkal több helyen tudsz kiváló hangminőségben (a hd hangtól is jobb minőségben) beszélni.
És persze hívás közben van 4G adatod is. De ehhez aktivált VoLTE szolgáltatás kell + egy olyan készülék, amin működik is az adott szolgáltató VoLTE szolgáltatása. -
tobias40
veterán
válasz
thomas77 #26492 üzenetére
Írtam hogy az megvan,de a kapcsoló nem jelenik meg a menüben,ezt is írtam.
Honnan lehet "észrevenni" hogy megy a Volte?
Jobb lesz a hangminőség ?Régebbi firm.ben benne volt a kapcsoló de nem vettem észre semmi javulást,ezért nem használtam.
Most talán ha támogatott akkor érezhető lesz a javulás,gyakorlatban is? -
aelod
veterán
Volte fix. [link]
Bár nem tudom. 8.5.4 global stable van voltéra rápróbáltam és semmi...
-
thomas77
senior tag
válasz
lócitrom #26482 üzenetére
A kód *#*#volte#*#*. Ez jeleníti meg a menüben a kapcsolót. De hiába kapcsolom be a kapcsolót, nem megy.
Arra gondoltam, hogy valami trükkel működésre lehetne bírni. Pl. apn/ims manuális beállítás, terület/nyelv módosítása stb. Amit különösebb hekkelés nélkül meg lehetne csinálni. Nem akarok rootolni, meg hasonló okosításokba belemenni, csak ami gép, kábel meg box nélkül megoldható. -
lócitrom
őstag
válasz
thomas77 #26480 üzenetére
nem akarok hülyeséget mondani, de tudomásom szerint a telefon nem észleli automatikusan, hogy VoLTE engedélyezve van a hálózaton. ilyenkor jön ugye az a billentyűzetkód, amit most én fejből hirtelen nem tudok. az engedélyezés rendszerszinten valószínűleg egy frissítést követően lehet elérhető, amikor az erről szóló listát frissítik.
-
thomas77
senior tag
Most, hogy elérhető a Telekom és a Telenornál is a feltöltőkártyásoknak a VoLTE szolgáltatás, felmerült az igény, hogy használnánk. Van valami ötletetek, hogy hogy lehetne bekapcsolni a legfrissebb gyári stabil rom esetén?
Gyári állapotban sajnos egyik kártyával sem megy, holott a szolgáltatás aktív a kártyákon. -
carr
őstag
Skacok, csajok!
Reggel vettem eszre h állandó jelleggel van mozgás adatforgalomban. 100k körül. De nem fut alkalmazás... Nálatok van ilyen para?
Megnéztem mobilneten nem csinálja.
App? -
csakb
őstag
válasz
JohnDoe_Hun #26470 üzenetére
...és siddis: köszi!
Felraktam ezt a hide props-ot a magiskhez, ami a build.prop-ban állítja át a fingerprintet.
Érdekes, hogy a SafetyNet checken enélkül is átment a rom. Beállítottam a modul repójában lévő Redmi 4X fingerprintet. Azzal is átmegy minden cheken, de ez a piszok app ugyanúgy nem akar elindulni.Aztán beállítottam custom fingerprintként a legfrissebb, hivatalos globalét, de így is sem megy.
Lehet, hogy nem ezt csekkolja, hanem valami mást?
Mindegy, annyira nem életbevágó, meg nem is akarom itt terhelni tovább a topikot. Amúgy hova lehetne ezzel menni? Az Android szakmaiba?
-
csakb
őstag
válasz
siddis #26468 üzenetére
Sziasztok!
Mit lehet tenni olyan appal, ami rootolt (Magisk) telefonon nem akar elindulni?
Magisk Hide-ban már bejelöltem, de ennyi nem hatotta meg.Konkrétan az új Decathlon appról van szó, és ezt mondja: [link].
Írtam a szapportnak, at válaszolták, hogy sajnálják, de így jártam.Egyéb rootérzékeny appot eddig könnyedén ki tudtam játszani a Hide-dal.
-
carr
őstag
Skacok, muszájból vettem egy Galaxy s5 duos-t.
Van rá mód, hogy a xiaomi felhőben az adatokat letöltsem arra?
Pl. Rá tudom tenni arra a mi fiókot valami módon?
Aztán nekiesek és rootolom a 4X-et. És megkapja a 9es nemrég említett miuihu-t. Meg a mikrofon normalizálást... Addig tudom használni a duos-t. -
cerka
csendes tag
xiaomi.eu weeklyt hasznal valaki esetleg? masnal is van olyan gond, hogy night mode-ban az ertesiteseknel fekete a betuszin? legfrissebb build, es az elozo kettoben is jelen volt a problema, a forumon nem latom hogy barki panaszkodott volna miatta
-
bunnyhu
senior tag
Felraktam a miuihu 9.3.14-est, jónak tűnik, akksi nem merül, pár zavaró hiba javításra került, szerintem ajánlható verzió.
-
-
tobias40
veterán
Hogyan tudom azt megcsinálni hogy ha vkit fekete listára teszek az ne foglalt jelzést halljon hanem pl. mintha nem lenne térerő,nem kapcsolható stb..?
-
Dr.NX
addikt
Szerintem humorosan írta így, csak írásban kevésbé megy át.
-
Teaway
veterán
válasz
gingerbalm #26457 üzenetére
Teljesen jó a -mány, -mény utótag az ige után, ez más esetekben is használatos, pl. gyártmány, készítmény, stb.
-
-
rafileo
csendes tag
Bocsi a kuszaságért sajnos nem nagyon látom mit csinálok
-
rafileo
csendes tag
(L:https://www.notebook-alkatresz.hu/nba001lcd1755-utangyartott-xiaomi-redmi-4x-fekete-lcd-kijelzo-erintovel-p1181820?utm_source=argep.hu&utm_medium=cpc&utm_term=NBA001LCD1755&utm_campaign=Telefon%20kijelz%C5%91%20%C3%A9s%20%C3%A9rint%C5%91panel)[link](/L)Sziasztok. Sajnos sikerült pofára ejteni a telefonom és sajnos betört. A kérdésem, hogy ajánljátok e ezeket az utángyártott kijelzőket mert nem szeretném aranyárba megjavittatni. [link]
-
qge
aktív tag
Ha valakit érdekel újonnan egy 4x, akkor most megint VAN.
-
sharp007
tag
válasz
LyonnaisFan1 #26439 üzenetére
A Kernel verziót tapogasd.
-
siddis
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #26441 üzenetére
Ez pech..
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
siddis #26440 üzenetére
Most visszamentem az oreos lajosra, a pie alatt a deezer teljesen meghülyült.
Egyelőre odáig tudtam jutni, hogy root jogot igénylő button mapper appal kiiktattam a hangerő fel gombot. Valszeg haldoklik az a gomb. A hangerő megy rendesen, és dupla nyomásra tudok vele hangerőt felfelé is szabályozni.
-
siddis
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #26439 üzenetére
..az életben nem használtam még, MIUI alatt sem, passz. Amúgy milyen firmware alatt csinálja ezt.?
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
siddis #26437 üzenetére
Nekem arra a fejlesztői beállítások engedélyeződnek.
Ezt akarnám elővarázsolni.Lehet kapott némi nedvességet a telefon, és kicsit megrottyant
-
siddis
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #26435 üzenetére
Mint a többinél, nyomkodni kell a build számot..
-
LyonnaisFan1
őstag
Luis romnál hogyan kell elővarázsolni a szerviz menüt? A hangerő gombok furcsán viselkednek, mintha beragadtnak érzékelné a szoftver.
A hangszóró is meg van némulva. -
mdraco
őstag
Redmi 7 sem lesz nálam az utódja méretben...
Már csak Mi 9 SE globál megjelenésre reménykedek... -
tom570
aktív tag
válasz
lócitrom #26426 üzenetére
Erre nem kapott választ giroud 199. Elég érdekes, nem mindennapi probléma, nem is tudok mit hozzászolni ennél többet
(#26385) giroud199
"Sziasztok lenne egy ilyen készülék, a mai nap elkezdte dobálni, hogy alacsony az akkumulátor hőmérséklete töltés közben, majd 10masodperc múlva kikapcsol.... Mi lehet a probléma? Akksi esetleg USB csatlakozó?"
-
lócitrom
őstag
válasz
tom570 #26424 üzenetére
nincs mit. ha minden igaz itt még jó ideig lesz egy kemény mag. valamint ez a megoldás szerencsére egyelőre globális, így ha esetleg lesz még Xiaomi telefonotok ez az egyik legbiztosabb rutin lehet sok esetben.
(#26425) giroud199
nyilván oka van, hogy nem érkezett válasz. bár én a kérdést nem látom, ha megismétled hátha valaki látni fogja, aki esetleg választ is tud majd adni. -
giroud199
senior tag
Köszönöm a válaszokat... 👌
-
lócitrom
őstag
válasz
tom570 #26422 üzenetére
akkor szerencse. egy rossz flash tényleg rosszul is elsülhet. az első indulás lomha lesz. ez normális. minden alkalmazást gyorsítótáraz. javasolt lehet ezután EU MIUI telepítése, ha normálisabb MIUI élmény kell. elfelejtettem mondani, de ilyenkor zárható a bootloader MiFlash-ben. ha a jobb alsó sarokban a zár törlése volt, akkor majd újra kell nyitni. ehhez régi Mi Unlock fog kelleni (mert amúgy szigorítás miatt érthetetlen módon ugyanazt a már egyszer feloldott telefont úgy kezeli, mintha másik telefon lenne és 30 napos korlát van), ami ha kell neked később tudok linket adni.
igen, később lehet. valami beakadhatott, de ez ritka.
-
tom570
aktív tag
válasz
lócitrom #26419 üzenetére
Köszi
ezt most látja a Miflash progi, sikerült a flash, most bootol a készülék. remélem el is indul. (igen, az előzőt többször is kicsomagoltam, de mindig az volt a hibaüzenet)
ELINDULT! Tiszta rendszerrel! Ezután a jövőben már lehet a telefonról is gyári visszaállítást csinálni?
-
siddis
őstag
Ezzel a Xiaomitool-lal is tehetsz egy próbát, ha minden kötél szakad. Annál a fenti hibaüzenetnél ki lett csomagolva a ROM rendesen.? Mert nem találta a flash_all_lock.bat-ot ha jól láttam..
-
lócitrom
őstag
válasz
tom570 #26418 üzenetére
először még ne. elméletben ez (közvetlen link, mobilról ne) az aktuális fastboot szoftver. ha megint hibába ütközöl ha lehet olyan képernyőképet mutass, amin látszik a teljes hibaüzenet. ha nem megy ezen a gépen tényleg érdemes másikon megpróbálni. a MiFlash elméletben telepít mindent.
-
tom570
aktív tag
válasz
lócitrom #26417 üzenetére
Megoldható, ott kezdjem el ugyanezeket? Kell előtte valami drivereket telepíteni? Ezen a gépen van Hi suite, egy Honor telefonhoz, lehet az kavar be? Azt nem értem, hogy pc nélkül miért nem lehet visszaállítani. Próbáltam hangerő fel bekapcs, Hard reset recovery, wipe all data, de ugyanúgy nem történt semmi.
Összerakom a másik gépet akkor, azzal is el leszek 1 órát. -
lócitrom
őstag
válasz
tom570 #26412 üzenetére
na várjunk. a telefon biztos fel van oldva? tehát a bootloader az nyitott és most jelenleg fastboot módban csatlakozik a telefon? valamint ez a MiFlash valóban régi. töröld le szabályosan és ezt töltsd le, majd telepítsd. ezzel biztos, hogy megy, mert saját telefonom napokban tettem rendbe ugyanezzel.
-
morzsaja
csendes tag
válasz
tom570 #26405 üzenetére
Mobilról vagyok, bocsi a linkek miatt.
MiFlash-el Fastboot romot felrakva bezáródik a bootloader, és a TWRP is törlődik (minden gyári lesz)
Fastboot rom: https://xiaomifirmware.com/download/10963/?dlm-dp-dl-force=1&dlm-dp-dl-nonce=8c526829b2
MiFlash Tool:https://xiaomiflashtool.com
Miui fórumról leírás: http://en.miui.com/thread-621761-1-1.html -
tom570
aktív tag
Szeretném gyári állapotra visszaállítani a készüléket. Fiókokból kiléptem, majd a telefon menüjéből próbáltam visszaállítani, de csak a mi felirat volt sokáig, nem sikerült a visszaállítás. A készülék nyitott és van fent TWRP, Sikerült újraindítani hangerő le és bekapcs, fastboot mód parancsablak stb, de minden maradt a régi. Hogyan tudnám teljesen gyárira visszaállítani, és lezárni a bootloadert? Nem kell TWRP sem. Mivel a lányom kapná tökéletes lenne a gyári állapot. Holnap jó lenne megoldanom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest