- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- zebra_hun: Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
starr
őstag
válasz
ubyegon2 #24770 üzenetére
Többször visszaállítottam már, amikor használhatatlan lett a sok buherálástól. A miui csak a miui dolgait menti, a google felé mentés meg sztem nem működik. Opció sincs a visszállításra.
Amikor nagyobb verzió frissítés érkezik, marad egy csomó felesleges dolog, ill a telepített, majd törölt appok is csomó szemetet hagynak maguk után. Merül a telefon, ez az nem működik, stb.
Nálam pl a gps nem ment, bármit csináltam, és a hard reset oldotta meg.
Namost, a mi cloud mentést meg kell nézni mikori, mert hajlamos nem csinálni, hiába van beállítva, hogy hetente. Ha régi, rá kell nyomni a mentés gombra, majd fél óra alatt 800 megát feltölt a mucloudba. Pl ez sem működik most nálam, hr lesz a vége
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest