- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
pingipang
újonc
Üdvüzletem
Tavaly szeptemberben rendeltem egy telefont az eustock honlapjáról, pontosabban eme telefont 1év garanciával. Xiaomi Redmi Note 4 3/32 okostelefon (EU) - FEKETE
December végén az usb csatlakozón keresztül hiba lépett fel, nem töltötte a telefont, vagyis csak egy másodpercre majd ledobta majd megint egy másodpercre... és így tovább.. Visszaküldtem a szervizbe, hogy megvizsgálják mi baja is lehet (majd 3000ft postaköltéség). Telefonálnak pár nappal később, hogy nem nagyon tudják de 5000ft ellenében jobban megnézik vagy szétszedi a szerviz, mondom oké. Eltelt majd egy hét megint hívnak, hogy megtudják csinálni DE 55000ft a javítás amit a garancia nem fed le. El van hajolva a fémváz a nyomógomb felőli oldalon, emellett az alaplap is megvan hajolva és az usb csatlakozó is. Mondtam nekik küldjék vissza annyiért nem csináltatom meg. 50000ft-ért vettem 5hónapja, és végig a saját külön rendelt kemény tokjában hordtam. Eltelt egy hét még nem jött vissza a telefon, közben írtam az eustocknak hogy valahogy orvosoljuk a problémát, erre kaptam egy ilyen emailt tőlük
A szerviz a készülék bevizsgálása során megállapította, a termék a jótállás keretében nem javítható. (fizikai sérülés, deformálódás)
A fentiek ismeretében nem áll módunkban a szerviz szakvéleményét megkérdőjelezni, a szerviz fizetős javítással tudja a problémát orvosolni.
Amennyiben úgy érzi a szerviz jogtalanul járt el az ügyben, a szerviz álláspontjával nem ért egyet, javasoljuk forduljon lakóhelye, vagy tartózkodási helye szerint illetékes Békéltető Testülethez.
http://www.bekeltetes.hu/index.php?id=testuletek
Valaki találkozott már effélével? És ilyenkor én mit tudok tenni???
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Opel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1 humoros
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest