Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pingipang

újonc

Üdvüzletem

Tavaly szeptemberben rendeltem egy telefont az eustock honlapjáról, pontosabban eme telefont 1év garanciával. Xiaomi Redmi Note 4 3/32 okostelefon (EU) - FEKETE

December végén az usb csatlakozón keresztül hiba lépett fel, nem töltötte a telefont, vagyis csak egy másodpercre majd ledobta majd megint egy másodpercre... és így tovább.. Visszaküldtem a szervizbe, hogy megvizsgálják mi baja is lehet (majd 3000ft postaköltéség). Telefonálnak pár nappal később, hogy nem nagyon tudják de 5000ft ellenében jobban megnézik vagy szétszedi a szerviz, mondom oké. Eltelt majd egy hét megint hívnak, hogy megtudják csinálni DE 55000ft a javítás amit a garancia nem fed le. El van hajolva a fémváz a nyomógomb felőli oldalon, emellett az alaplap is megvan hajolva és az usb csatlakozó is. Mondtam nekik küldjék vissza annyiért nem csináltatom meg. 50000ft-ért vettem 5hónapja, és végig a saját külön rendelt kemény tokjában hordtam. Eltelt egy hét még nem jött vissza a telefon, közben írtam az eustocknak hogy valahogy orvosoljuk a problémát, erre kaptam egy ilyen emailt tőlük

A szerviz a készülék bevizsgálása során megállapította, a termék a jótállás keretében nem javítható. (fizikai sérülés, deformálódás)

A fentiek ismeretében nem áll módunkban a szerviz szakvéleményét megkérdőjelezni, a szerviz fizetős javítással tudja a problémát orvosolni.

Amennyiben úgy érzi a szerviz jogtalanul járt el az ügyben, a szerviz álláspontjával nem ért egyet, javasoljuk forduljon lakóhelye, vagy tartózkodási helye szerint illetékes Békéltető Testülethez.

http://www.bekeltetes.hu/index.php?id=testuletek

Valaki találkozott már effélével? És ilyenkor én mit tudok tenni???

Új hozzászólás Aktív témák