Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7099) Steve1207 válasza Fishor (#7089) üzenetére


Steve1207
veterán

Vagy ne engedd frissíteni a chromecast-ot a box-on (leszeded a frissítést és csak a gyári marad, store-ban pedig auto frissítés ki) vagy rakd fel az 1.52-t apkmirrorról.
Nekem ezzel hibátlan lett hosszú idő óta, nem veszti el a kapcsolatot, lehet mindig csatlakozni és megy a képernyőtükrözés is lagmentesen.

MX player, Kodi, hw, sw dekódolás stb: Szoftveres dekódolással összességében értelmetlen molyolni, hogy szerencsétlen cpu rész max-on dolgozzon. Amúgy nem lehet, hogy valami külső videólejátszó pl mx player bolondítja be ennyire a rendszert? Én egyáltalán nem használom box-on, vagy Kodi vagy gyári lejátszó és megy minden, pedig sokféle formátumot használok. Ha a Kodi megmukkan akkor összes adat törlése, uninstall, box restart, Kodi telepít, beállít, megy minden megint. Ennél nagyobb galibát sose okozott.

(#7096) Luissimo: még arra lettem figyelmes a Videostream addonnál, hogy amikor megnyitja a Chrome rosszul hozza be az ip címet és egyből a hibás linket dobja. Töröld vissza, a no-chrome.html-t, hogy az /ui legyen az utolsó és ezt könyvjelzőzd be. Ha kell csak ezt megnyitod és már pattinthatod is át a filmet.

[ Szerkesztve ]

.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.