- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybird25
csendes tag
Sziasztok!
3 hete használom a készüléket. Előtte sosem volt ilyen árkategóriájú telefonom, de ebbe valamiért beleszerettem. Eléggé utána jártam a vásárlás előtt, sok cikket, tesztet olvastam, illetve ezt és a másik fórumot is folyamatosan követtem. Ami fontos volt számomra többek között, az a jó kamera és az üzemidő. Nagyon pozitív tapasztalatokról olvastam itt is, viszont számomra mégis csalódás az akkumulátor teljesítménye, amit nem értek.. már mindenféle beállítással próbálkoztam az alkalmazások terén is, mégis - szerintem - túlzott mértékben merül a telefon, még akkor is, ha gyakorlatilag alig használom. Amit még észrevettem, az az, hogy kb 50%-os töltöttségre esés után mintha már lassabb ütemben merülne. Nagyjából egyáltalán nem értek ilyen szinten a telefonokhoz, de láttam a fórumon, hogy miket kell figyelni, úgyhogy készítettem néhány képernyőfelvételt abban a reményben, hátha tud valaki segíteni abban, mi lehet a baj. Egyébként 2 naponta szoktam csak tölteni, de az elmúlt 3 hétben még nem volt arra lehetőségem, hogy kipróbáljam úgy is, hogy masszívan használom. Félek, hogy egy utazás alkalmával pl, ahol sokat megy a mobilnet, fotózok, stb, milyen teljesítményt nyújtana így.
Ezt leszámítva egyébként elégedett vagyok a telefonnal, bár nem 100%-osan (az AOD órája pl rendszeresen késik, nem frissül percenként), de erre az akksi dologra annyira ráfeszültem már, hogy mániákusan lesem az akku szintjét és bosszankodom.
Nem tudom, jók-e ezek a képek, vagy jobb lett volna akkor lefotózni, amikor már jobban lemerült.. de itt is látszik, hogy 1 órát ment csak a képernyője kb, a cellakészenlét meg óriási. Amikor többet nyomkodom, akkor nyilván lemegy a cellakészenlét aránya, viszont eddig nekem 3,5 óránál többet még nem volt bekapcsolva a képernyő egy feltöltés alatt.. Mások meg 5-6 órákról írnak. Ja, és éjszakára pl kilövöm a wifit, mégis merül 4-5 százalékokat, ezt sem értem, hogy miért..Szóval ha valakinek van valami ötlete, hogy mi lehet a gond, azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest