- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt320i
senior tag
Kifogytál az "érvekből"?
Elmondtam hogy mik az érveim, és maga a kernel írója is előbbre vagy utóbbra azt jósolja hogy gyökeresen meg kell változatni. nem tudom mit kell ebből ügyet csinálni.
gondolom mint ubuntu felhasználó szoktad látogatni a fórumot. ott is van erről vita -sokkal szakmaibb kevesebb sértegetéssel - sztem olvasd el, ott van rengeteg érv pro és kontra."Nekem is van egy csomó dolog, amit nem tudok megcsinálni"
Értse már meg a "kemény linux mag", hogy a felhasználók nagy része nem ért az OS-hez (ami nem baj, mi sem értünk az rakétákhoz), és ezt nem kell emgváltoztani.
Egy jó OS olyan, hogy könnyű használn/kezelnii, minden működik rajta.
Mig a winnél az estek 99%ban elég telepíteni egy drivert next next nextel, addig a linuxnál ennyi nagy valószínűséggel nem elég."Be is baszna ha egy 4870 nem menne Linuxon"
én is feltettem a tárolóból a drivert, sőt az ati oldaláról a legújabbat is de sajnos a filmek szaggattak, a cairo dock, a google earth villogott és nem tudtam megoldani.
véleményem szerint a linux mindig 1 vagy 2 lépéssel le lesz maradva driver szinten a hw-hoz lépest, mindaddig amíg a gyártók nem készítenek drivertJaja, aztán "női tulajtól" vett autóban meg 5 éve nem volt olaj cserélve, ugye?
igen, ez igaz, nem tartotta karban, de tudta használni.
ne keverjük össze a dolgokat!"ha bárki haver, szerviz összerak neked egy jó Linuxot, azzal bajod többet nem lesz."
ha összejön neki akkor lehet.
de ha össze is jön, és cserélsz egy videokártyát akkor mi van és a haver elutazott?
de nem is az itt a lényeg hanem a koncepció"Amúgy meg bonyolult? Anyám tudja használni. Ha te nem, hát...

"
Neked is felajánlom hogy gyere át csináld meg a fent említett dolgokat, vagy esetleg átjöhet anyukád is
"És ahhoz is ugyanolyan hülye mint egy Linuxhoz. Ugyanolyan hülyeségeket csinál, ugyanolyan baromságokat kérdez"
Ezt nem vitatom hogy nem ért hozzá (de hülyének akkor sem nevezném, mert attól lehet hogy ő agysebész és ő ahhoz ért), és lehet csinál meggondolatlan dolgokat, de tud netezni, tud skyepolni, tud filmet nézni....
Az baj hogy lenézitek azokat az embereket akik nem értenek annyira számítógéphez, és ha más véleménnyel vannak mint ti akkor egyből lehülyézitek.
Nincs ez íg rendben...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Androidos tablet topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horrorral pörgetné fel az új GeForce-ok eladásait az NVIDIA
- BestBuy topik
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Linux Mint
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Ubiquiti 10Gbit-es switch eladó (US-XG-6POE)
- KEMP LoadMaster 2200 - 1U magas, rackbe szerelhető alkalmazásvezérlő (ADC) és terheléselosztó -
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest