Új hozzászólás Aktív témák

• zsolt320i

senior tag

válasz hcl #141 üzenetére

Kifogytál az "érvekből"?
    Elmondtam hogy mik az érveim, és maga a kernel írója is előbbre vagy utóbbra azt jósolja hogy gyökeresen meg kell változatni. nem tudom mit kell ebből ügyet csinálni.
    gondolom mint ubuntu felhasználó szoktad látogatni a fórumot. ott is van erről vita -sokkal szakmaibb kevesebb sértegetéssel - sztem olvasd el, ott van rengeteg érv pro és kontra.

"Nekem is van egy csomó dolog, amit nem tudok megcsinálni"
    Értse már meg a "kemény linux mag", hogy a felhasználók nagy része nem ért az OS-hez (ami nem baj, mi sem értünk az rakétákhoz), és ezt nem kell emgváltoztani.
    Egy jó OS olyan, hogy könnyű használn/kezelnii, minden működik rajta.
    Mig a winnél az estek 99%ban elég telepíteni egy drivert next next nextel, addig a linuxnál ennyi nagy valószínűséggel nem elég.

"Be is baszna ha egy 4870 nem menne Linuxon"
    én is feltettem a tárolóból a drivert, sőt az ati oldaláról a legújabbat is de sajnos a filmek szaggattak, a cairo dock, a google earth villogott és nem tudtam megoldani.
    véleményem szerint a linux mindig 1 vagy 2 lépéssel le lesz maradva driver szinten a hw-hoz lépest, mindaddig amíg a gyártók nem készítenek drivert

Jaja, aztán "női tulajtól" vett autóban meg 5 éve nem volt olaj cserélve, ugye?
    igen, ez igaz, nem tartotta karban, de tudta használni.
    ne keverjük össze a dolgokat!

"ha bárki haver, szerviz összerak neked egy jó Linuxot, azzal bajod többet nem lesz."
    ha összejön neki akkor lehet.
    de ha össze is jön, és cserélsz egy videokártyát akkor mi van és a haver elutazott?
    de nem is az itt a lényeg hanem a koncepció

"Amúgy meg bonyolult? Anyám tudja használni. Ha te nem, hát... :D:D"
    Neked is felajánlom hogy gyere át csináld meg a fent említett dolgokat, vagy esetleg átjöhet anyukád is :DDD

"És ahhoz is ugyanolyan hülye mint egy Linuxhoz. Ugyanolyan hülyeségeket csinál, ugyanolyan baromságokat kérdez"
    Ezt nem vitatom hogy nem ért hozzá (de hülyének akkor sem nevezném, mert attól lehet hogy ő agysebész és ő ahhoz ért), és lehet csinál meggondolatlan dolgokat, de tud netezni, tud skyepolni, tud filmet nézni....
    Az baj hogy lenézitek azokat az embereket akik nem értenek annyira számítógéphez, és ha más véleménnyel vannak mint ti akkor egyből lehülyézitek.
    Nincs ez íg rendben...

Új hozzászólás Aktív témák