Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DarkByte
üzenetére
Anyuméknak egy GIGABYTE Brix mini PC-t raktam össze
Gondoltam, hogy valaki bedobja ezt, de ez nem alternatíva. Ha te rakod össze, akkor hozzá kell adni az árhoz a felhasznált idődet (a beszerzésre és az összerakásra biztosan legalább 10-20 órát ráfordítottál), illetve szintén hozzá kell adni a garanciahiányból adódó árkülönbséget. Ha ezeket rászámoljuk, akkor a te 80 ezer forintos PC-d máris 100-120 eFt-ban van

Egy laptopot nem te raksz össze, hanem leveszed a polcról és van rá komplett garancia, nem kell a részegységeket kiszedni és külön javíttatni/garanciáztatni őket.
-
válasz
DarkByte
üzenetére
A legtöbb embernek otthonra a laptop sem tudom minek van,
Mer' menő!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem ám. Nekem azért van, mert az asztali mellett valahogy oda kell férnem nekem is egy géphez. Az asztalit bütykölik a gyerekek, nekem nem maradt más választásom (telefonok flesselése, recovery-k portolása).
Na meg akkor sem jön rosszul, amikor szülőkhöz megyünk pár száz km-re, és "rendszergazdai" tevékenységet csinálok az ő öreg laptopjukon.Nem mellesleg jóval halkabb, áthelyezhető (kis lakásban egész praktikus ám ez.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Pulsar Gaming Gears X2V2 Mini Bolti ár:33k INGYEN FOXPOST
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- Rezgéscsillapítók, távtartók (vízhűtéshez kiemelten), szűrők ventillátorhoz és táphoz
- Dell Precision 7770 17,3 FHD Laptop,i7-12850HX,32GB DDR5,RTX 3000 12GB,1TB,100% akku,NBD gari 2026ig
- 1db pixelhiba vagy hasonló - Dell U2415 vékony kávás full HD 1920x1200 IPS monitor HDMI Pivot mód
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HP Omen gamer szék Citadel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)