Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Fred
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
Donki Hóte #833 üzenetére
Anyuméknak egy GIGABYTE Brix mini PC-t raktam össze az emíltett kiegészítőkkel ~80 ezerért. Picinek ez is olyan pici, hogy konkrétan az LTE WiFi router mellett elveszik náluk a polcon, és még egy 2,5"-os HDD-nek lenne benne hely
Nem próbáltam ki, de szerintem egy CD tok majdnem nagyobb nála. Halk, fogyaszt vagy 10W-ot, lehet rá két 4K kijelzőt is dugni ha nagyon akar az ember, van benne WiFi, Bluetooth, gigabit-es LAN, 4 magos proci, 3 USB 3.0 port, egy Type-C az előlapon. Igazán pozitív meglepetés volt, gondolkodom hogy magamnak is veszek egyet home server gyanánt, vagy Hackintosh-ost összepakolni rá. Ha magam vadászom össze az ITX-es komponensekből is alig jövök ki olcsóbban.
Eredetileg én is notit akartam nekik, de tudom hogy nem használnák, sokkal jobban szeretik a nagy kijelzőt rendes billentyűzettel és egérrel. Notival hosszabb munkához én is igénylem ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest