- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
domos
senior tag
4GB RAM manapság nagyon kevés. Amint ez "elfogy", az operációs rendszer elkezdi használni a swap-et, ami ugye a brutálisan lassú HDD-n van... és akkor itt jön az hogy használhatatlanul lassú lesz a gép.
Személy szerint 2011 óta SSD-t használok (eleinte csak a rendszernek, manapság már szinte mindennek) és nem igazán vagyok hajlandó olyan gépet használni amiben csak HDD van, mert tudom hogy bármelyik pillanatban elkezdhet krepegni a gép és akkor indul a szenvedés.
Persze lehet csak elkényeztettem magam.
-
Frawly
veterán
Sima HDD-t ma már rendszernek semmibe nem tennék, egy 13 éves C2D-ós konfigba sem. Elég olcsók már a belépő szintű SSD-k, Crucial BX500, Kingston A400 (az Adata SU650 sem lenne rossz, de az tömeges szériahiba miatt nem ajánlott). Egyszerűen dimenzióugrás bármilyen HDD-hez képest. De már a középkategóriás SSD-k is beleférnek (Adata SU800, Crucial MX500).
A 4GB RAM nem olyan nagy gáz, bár felhasználási szokásoktól is függ, hogy pl. milyen böngészőt használsz, hány fület és hány alkalmazást tartasz egyszerre nyitva. A Chrome, Chromium, Opera, és egyéb Blink motoros böngészők eléggé zabálják a memóriát, a Firefox, Pale Moon vonal egy kicsit kevésbé, de sok lappal azok is szépen tudnak enni. Plusz ha Linux van fent, az takarékosabban bánik a memóriával.
-
quailstorm
félisten
Mert bizonyos HDD-k, például Lenovo gépekben horribilisek, mintha egy 2000-es évek eleji IDE-set tekernél.
Nagyon új gépet nem teszteltem, de volt a kezem alatt Lenovo G50-70, Y500 és Y50-70, namost a gyári HDD az mindháromban gyalázat, és sehol se volt az Acer HDD-s élményéhez, az asztali gép 3,5"-es HDD-hez képest meg pláne.Azért egy i7HQ-s vérgémer gépben az ikononként tölt be a Windows és olyan gyors, mint egy P4 Celeron, az nem volt menő.
-
-
Raymond
titán
Ha csak kiprobalni akarod akkor ahhoz nem kell kod, feltelepites megy anelkul is megy aktivalas nelkul is (ott ahol keri a kodot van jobbra lent egy "I don't have a product key" link). Annyi a szembetuno hogy a hatteret nem valtoztathatod meg, marad a kek ablak ha nem aktivalod telepites utan se.
-
Én se láttam még élőben Winx-et, de ilyen W7 matrica van a HP8570p akkuja alatt is. Viszont szerintem már nincs ez a frissítési lehetőség!
(mit lehet tudni.....)
Vagy rosszul tudom? Amúgy egyszer lenne egy nagyon szabad 7végém, simán kipróbálnám, ha legálisan menne még a dolog!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Futás, futópályák
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen videókártyát?
- TV antenna és jelerősítés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged