Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
loxen
csendes tag
Megértelek nekem is volt hasonló bajom, majd kihúztam a usb HDD-t és megjavult.
Valszinűleg sok neki az áram.
Nekem mondjuk rendre esik az eszmei értéke, vagy én pörgök egyre jobban, vagy ez lassul egyre.
Elképesztő, néha már nincs kedvem bekapcsolni mert nincs idegem rá.
A távirányítóra úgy reagál mintha közben a háttérben rák-kutatna. Rettenetesen frusztrál.
Ja erre valaki próbált már cfw-t feltenni?[ Szerkesztve ]
-
silboy
aktív tag
válasz trance89 #2350 üzenetére
Ez megvan.Következő lépés?
Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800
-
kislaci
senior tag
Hali, olyan gondom lenne, hogy mostanában minden filmből néhány perc után kilép a gép a főmenübe, eddig nem csinált ilyet, legfrissebb és az egyel régebbi szoftverrel is csinálja, képtelen vagyok megnézni egy filmet. Mi lehet a gond? Köszi
-
őstag
Ti is tapasztaljátok azt a hibát a youtube leanbacknél(a piros logós hivatalos kliens) hogyha le pause-oljátok a videót és utána újraindítjátok akkor továbbmegy ugyan de néhány mp múlva megáll pár mp-re bekockásodik majd csak utána némi kihagyással megy tovább? A legújabb fw van fenn, de az elözöekkel is ezt csinálta.
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
rsf
senior tag
A távirányító gombjairól kezd a grafit réteg lekopni ezért tűnik marha lassúnak a lejátszó. Már akartam javítani, de vettem egy Pana TV-t 5hete aminek annyira jó a média lejátszója, hogy azóta nem is használtam a WD-t. De elötte nekem is párszor lefagyott ezért fejre is fordítottam ugyanis csak az alján vannak szellők. Ha egyszer rászánom magam szétszedem és fúrok a tetejére pár lukat szellőző gyanánt.
Már ugysincs rá gari. Viszont úgy látom érdemes lenne foglalkozni a lejátszóval, mert ez a project igen igéretesnek tűnik: [link]
Úgy látom októberi a legujabb módosított fw. szóval a legújabb gyárit mókolhatják.
Üdv.“Az a baj a világgal, hogy a buták mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.“
-
őstag
Rsf:
A youtube leanback pause problémát nem tapasztaltad, amit az előző hszban írtam? Nekem is lassú egyébként de csak a yt leanback, meg a boot idő, ahhoz ritkán használom hogy a távirányító kopjon. A memória problémákat egyébként úgy vettem észre a yt leanback okozza a használata után előfordulnak lassulások.[ Szerkesztve ]
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
rsf
senior tag
Kipróbáltam. Megvan a probléma itt is..
Ha nyomok egy pause-t majd egy playt akkor továbbmegy, de kb. 10mp múlva fekete képernyő fogad hang nélkül majd kb.3 mp múlva folytatódik a videó. Gyalázatos a sebessége a TV-mhez képest szinte használhatatlan.
Üdv.[ Szerkesztve ]
“Az a baj a világgal, hogy a buták mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.“
-
szabí
csendes tag
Sziasztok!
Tapasztaltatok már olyat, hogy megy egy film és kb. 30 percenként kifagy a WD és semmire sem reagál. Áramtalanítás után újra indítva folytatom a filmet és ismételten 30 perc elteltével kifagy.
Hasonlóval valaki találkozott már? -
őstag
Pedig a tv-n is ugyanez a yt kliens van, vagy legalábbis a jobbakon, mert ez a hivatalos google-s kliens tv-re. A főnököm is mondta hogy ugyanez a yt kliens ami wd-n van sokkal gyorsabban fut a samsung okostv-jén. Med8er lejátszón gondolkodtam még azt dicsérik meg van rá yt leanback és az is gyorsabb, de csak újabb pénzkidobás lenne attól tartok, én csak a feliratkozásaimat nézegetem yt leanback alól és úgy már tűrhető a sebessége, ha rá kell keresni valamire akkor már fele olyan gyors, a keresést nem is nagyon használom, mondjuk telefonon a yt appból lehet keresni és.átküldeni a videót a wdre csak egy idő után eldobja a kapcsolatot a lejátszó és a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
szaszlaci
addikt
Nem akarok vészmadárkodni, de mi van, ha ez a cinavia védelem egy sunyi formája? Nem tartom valószínűnek, csak mint felvetés.
Egyébként ha ennyire széleskörűen akarjátok használni ezt a lejátszót, miért nem mini PC alkatrészekből építkeztek? Az egy tetszés szerinti erős alap lehet, hozzá rengeteg szoftveres lehetőséggel. Igaz, drágább is.
■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
loxen
csendes tag
Erre a cf -re valami tapasztalat után könyörgöm.
Illetve aki már próbálta,az csinálhatna egy pársoros how-to-t ,nehogy letéglásodjon a többieké.
Egyébként úgy láttam telnettel lehet a procit is felhúzni.+ egyéb finomságok is vannak.
Ha már így jártunk, megpróbálhatnánk enyhíteni a fájdalmunkon, amit a felhasználói élmény folyamatos romlása okoz.[ Szerkesztve ]
-
ZsoZso78
tag
Új FW érhető el!
-
loxen
csendes tag
Nna rászántam magam majd megosztom a tapasztalatom, persze ez majd azért odébb lessz, de már nem eresztek.
Hozzáteszem most pár napja lett a Gen3-ra hivatalos a WDlxTV, talán emiatt is érdemes foglalkozni vele.
Persze rögtön hibára futottam, megtaláltam amit le kell tölteni,letöltöttem ,kicsomagoltam, stb.
A probléma ott kezdődik, hogy minálunk nincs Windows a lakásban.Mármint a számítógépeken.. Ablak az van persze.
És azt mondja az itiner ,hogy szükség van Curl- re , ok telepítettem.
Aztán azt mondja ,hogy futtassak egy scriptet ilyenformán ./linux-homebrew.sh ???
Aztán hogyan? mert utánanéztem és az összes módon indítani, szerettem volna de persze nem megy.
Valaki tud erről valami pontosabbat.?
Az itiner pontos szövege.:
First you run one of the scripts in homebrew scripts
- detailed instructions below
- confirm palace is in homebrew modeCopy the files to the root of a usb device (thumbdrive should be FAT32, EXT3 will work only if permissions are set correctly, NTFS will NOT work)
Files Needed are:
2.02.32-WDLXTV_Gen3-0.1.5.bin
runsit.sh
wdtvlivegen3.bin.mpm
wdtvlivegen3.bin.mpm.sha1.sum***SAFELY*** remove the usb device
Attach the usb with the bootstrap files & firmware files to the palace
Power cycle the palace
Go into setup -> about and verify the version says *.**.**-WDLXTV_Gen3-x.x.x
(or something similarly tagged)#####################################
#####################################
DETAILED
#####################################On Linux:
requirements: curlto execute: ./linux-homebrew.sh
Follow instructions of menu
You can hardcode the IP if you edit the script
#####################################
On Windoze:
to execute:
Step 1) edit device-ip.txt and enter in the file *ONLY* your media players IP address
Step 2) win-homebrew-upload.bat
Step 3) win-homebrew-brewme.bat
Step 4) win-homebrew-status.batIf everything works you'll see nice message, if you see a lot of HTML the theme upload failed
for whatever reason (probably wrong IP address)SO, if you see a lot of HTML edit device-ip.txt and make sure the ***ONLY*** thing the
file contains is your WDTV's IP address.Vagy telepitsek win-t?
Bocs ha láma voltam, de hát nem tagadhatom magam. -
ultio
aktív tag
A topik címadó lejátszójához nincs újabb fw.
rasti rusti
-
Janusz001
őstag
Nekem az online stream radiók hallnak le 10-15 perc után, utána nem szól egyik adó sem, a kütyü tetű módon belassul, csak az újraindítás segít, legújabb firmware.
-
Minstrel
senior tag
Ha a miracast nem csinál semmit akkor nincs mit tenni? Tablet megtalálja, közösen "gondolkoznak" egy darabig aztán nem történik semmi. Nincs a kompatibilis eszközök között a tablet, de van felhasználók által beküldött lista és ott is vannak olyanok amik nincsenek a gyári listán.
-
őstag
válasz space81 #2373 üzenetére
Nem egy régebbi fw van véletlenül a lejátszódon? azoknál volt ez a hiba, frissíts online a legújabbra és elvileg meg kell szünnie a problémának.
[ Szerkesztve ]
-
Zax1231
csendes tag
Vannak hiányosságai a lejátszónak, de újabban azt játsza, hogy a "legutóbbi tartalomforrást eltávolították". Ezt akár filmnézés közben is képes produkálni. Nem tudom miért van ez. Eddig is problémás volt, de úgy oldotttam meg, hogy nem kapcsoltam ki soha. De ez már kezd sok lenni. Egy Dlink Dns 320L-ről próbálom etetni a jószágot. Tapasztalt valaki hasonlót?
-
Zax1231
csendes tag
válasz space81 #2373 üzenetére
Kiderült a probléma oka. A szuper japán Sharp Aquos TV volt képtelen normalisan kezelni a 3D-t. Gyárilag ennyit tud. Szerencsére a szervíz - ellentétben az ügyfélszolgálattal - korrekt volt és végül visszakaptam a pénzt. Azóta a Samsung TV-vel tökéletesen mennek a 3D tartalmak.
-
TOLEDOO
tag
Sziasztok!
Mostanában ha rég volt használva a külső hdd,és nézni szeretnék 1 filmet, a wd nem játsza le.
Csak forog körbe-körbe a sárga nyíl.
Látni látja a hdd-t,a filmeket is látja.
Új fw.
Mi lehet a gond???
Valaki tapasztalta e jelenséget? -
silboy
aktív tag
Sziasztok!Új routert vásároltam és azóta olyan gondom van,hogy a wd nem mindíg tud hozzá csatlakozni wifin.Reset után újra magadva a jelszót sikerül,majd néhány bekapcsolás után nem megy.Utánna egy darabig nem megy,majd egyszer csak megint tud kapcsolódni.Van amikor rákeresek az elérhető hálózatokra és nem talál semmit,pedig van vagy harminc.Szerintetek?
Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800
-
sublett
tag
Sziasztok!
Valaki talált már olyan androidos wifi egér/billentyűzet alkalmazást amivel a böngészőt lehet használni? Az elég gáz szerintem, hogy a sima wd tv remote app nem működik a böngésző funkcióban.
Illetve hogyan lehet párosítani hozzá eszközt (akár virtulálisat (app) akár normál egeret/billentyűzetet)?
Üdv és előre is köszi a segítséget!
sublett
-
Chesterfield
őstag
Sziasztok!
Most érkezett nekem egy ilyen WD TV használtan.
Gondolom itt is kell valamilyen médiaszervert telepítenem a PC-re, ha meg akarom osztani neki a filmeket.
Az Universal Media Server jó lesz? -
Ákinard
aktív tag
válasz Chesterfield #2389 üzenetére
Elég windowson megosztani a mappákat, és látja is. Ha egy csoportban vannak.
-
juhiimi
aktív tag
A chromecast a youtube-on kivul mukodik nektek valamivel?
-
sony309
őstag
Sziasztok!
Hadd kérdezzem meg, hogy a WD TV Live Streaming-hez melyik firmware adja a legszélesebb fájltámogatást zene és videó terén?
Előre köszönöm a választ!
S3x, hifi & rock and roll
-
adamka36
tag
Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy vásároltam egy Seagate expansion 2tb vinyót. És amikor hozzá csatlakoztatom akkor felismeri de utána azt írja ki hogy usb nincs csatlakoztatva. Mit tegyek hogy felismerje?
-
adamka36
tag
Sikerült megoldanom a Seagate Expansion 2tb gondot. Igazából rátettem az Xbox one-ra. Felismerte. Majd vissza dugtam a Wd tv live-ba és működött. Amúgy szoftver frissítés után egy gyári beállítások vissza állítása sokat gyorsít a rendszeren.
-
Hakai
csendes tag
Sziasztok!
Most szereztem be egy, a témában nevezett médialejátszót (Gen3 WDBGXT0000NBK-EESN). A legfrissebb sw fut rajta, de ugye ez nem jelent semmit... A probléma a következő. Bármelyik yt-nál (piros, fekete) ha indítok egy HD videót, azt valami undorító kockaminőségben kezdi lejátszani, kell neki vagy 40-50 másodperc, mire összeszedi magát és full a felbontás. Akkor viszont hibátlan végig. A net 30 mega, összeköttetés UTP (Wifi ugyanez). Ami nagyon zavar, hogy az előző médialejátszóm a kistestvér (WD TV Play) a végtelenségig lebutított funkcióival azonnal és pengeéles HD-t produkált YouTube-on már 10 megán...
Valami régebbi gyári sw-t feltennék ha megoldja, csak valaki írja már meg melyiket?
WDLXTV lehetséges alternatíva? Kicsit bővebben valaki kifejtené mivel tud többet, mint a gyári?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest