Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny_L.hu
tag
válasz
jobbacsabba #5242 üzenetére
Először és másodszor is úgy jártam, mint te. Mindig újra húzta a frissítést. Aztán felhomályosítottak itt a hozzáértők, hogy nyomjak egy "Format to Normal"-t. Ez meg is történt, de nem látszódott a laptopon. Kártxya leválaszt, majd visszadug és már el is tűnt a rejtett partíció.
-
Danny_L.hu
tag
Sziasztok!
A10-es gépekre már létezik CM9 (sőt CM10-et is próbáltam már az A10-es Ainol tabletemen), igaz nem RC, csak nightly, és nagy valószínűséggel nem is fejleszti tovább az emberke, mert áttért más SoC-re. Ettől függetlenül stabilnak és gyorsnak találtam. Sok kici ócó tablethez csinált compatibility csomagokat is, hogy működjenek a specifikus hardverek is, mint pl. a sok-sok féle érintés érzékelő.
Azon gondolkodtam, nem lehetne-e alapnak venni Christian Troy CM9 és CM10 portjait és azzal kezdeni valamit? Én sose foglalkoztam még ROM készítéssel, nem is most kezdeném el, de biztos vannak itt vállalkozó kedvű emberek. -
Danny_L.hu
tag
válasz
bolcsodal #2173 üzenetére
Sziasztok!
Tegnap nézegettem kínai tabletekről fórumokat, konkrétan a slatedroid oldalán az Ainol Novo7 Aurora-ról előforduló hibákat, tapasztalatokat. Írtak egy olyan hibát, melyről már én is beszámoltam az xtab-bal kapcsolatbank. Mégpedig, ha bűvös 15-20% alá esik az akksi töltöttsége, olykor magától megnyomódik a Home gomb, valamint láthatóan vibrál a kijelző megvilágítása. Kiderült, hogy ez ilyen statikus töltöttséggel kapcsolatos güzmi, fogalmazzunk úgy, tervezési hiba. Ha lecsökken az akksi, kóbor töltések keletkeznek, ez okozhat zavart. Megoldás: használjunk használat közben is tokot, vagy ne hagyjuk 20% allá esni az akksit.
-
Danny_L.hu
tag
válasz
szla0056 #2093 üzenetére
Igen arról. A fantasy ami, mint kiderült, az AllWiner procik órajel szabályzója, azt csinálja, hogy ha már hozzáérsz a képernyőhöz, tök mindegy, hogy üres területen, vagy ikonra nyomsz, feldobja maxra az órajelet, majd ha nem nyulsz hozzá, szépen komótosan vissza lépked minimum felé. Szóval egy email írásakor is indokolatlanul maximum órajelen hajtja a gépet, és emiatt melegszik is.
-
Danny_L.hu
tag
-
Danny_L.hu
tag
válasz
kelzsoca #2073 üzenetére
Szöget ütöttél a fejembe és az Antutu CPU progijával megnéztem mit mûvel ez a masina. Az alap governor valami "fantasy" nevû volt, ami mást nem csinált, csak 1008mhz-en tartotta a procit. Ettôl különbözött a powersave, ami meg a legalacsonyabb, 60mhz-en tartott, bármit is csináltál. Nálam az interactive governor az, ami hajlandó dinamikusan változtatni az órajelet, bár láttam ennél már kifinomultabb szabályzót is. Az interactive-al nem melegszik Tab használat közben annyira, mint elôtte, viszont meg-meg akad pici, pl. most is gépelés közben. Üzemidô és navi közbeni tapasztalatom nincs, 15 perce nyüstölöm a gépet átállítás óta.
-
Danny_L.hu
tag
Sziasztok!
A következő problémába futottam bele. Ezzel a csodás PhoenixCard programmal felégettem a frissítést az SD kártyára, amit előtte szépen megformáztam (nem gyorsformázás). Betettem az SD slotba, töltőre fel, végig is ment a zöld csík gond nélkül. Majd SD kártyát kivettem, megint teljes formázás FAT32-re és visszatettem az xTab-ba. Következő bekapcsolásnál megint végig szaladt a zöld csík és nyomott egy factory reset-et. Itt felvontam a szemöldököm. Végül tele irattam 0-al az SD kártyát (format X: /fs:fat32 /p:1), visszatettem rá a mentést. Még mielőtt nekiestem volna újra a beállításoknak, leteszteltem, hogy megint akarja-e magát frissíteni...ÉS IGEN!!! Végül a megoldás egyszerű volt, ketté osztotta az SD kártyát, amiből az első részét a Windows nem látja, így az ember már hiába formázgat, csak azt a részét fogja tudni, amit a Windows is lát. Szóval partíciókat előtte le kell törölni, új elsődlegeset létrehozni és azt megformázni. Remélem nem duplikáltam, és tudtam segíteni.
-
Danny_L.hu
tag
Én azt vettem észre, hogyha az akku szint alacsonyra esik (nagyjából 15% alá), akkor magátó, random módon nyomogatja a home gombot. Böngészek, kidob a kezdőképre. Visszalépek, megint kidob és látom, hogy a lenyomás animáció jelenik meg a Home gombon. Úgyhogy ha azzal tud ilyen okosságot csinálni az akku szint, akkor a GPS-el miért ne. Mellesleg nálam még nem volt GPS pozícionálási hiba, 1 hete van meg a kütyü.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Itt az első fecske, a WayteQ androidos navijának prototípusát próbáltuk ki. Lehetséges, hogy a Windows CE ideje lejárt és ez a jövő iránya?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- Kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest