Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
apeelme
addikt
válasz
Paypass #4797 üzenetére
Próbáltam ránézni erre az appra, úgyhogy szétbontottam. Kiváncsi voltam hogyan működhet másképp az android API-ban leírt szabványos leállítás helyett. Mivel nincs forrása, így a Play-ből leszedett apk-t túrtam fel persze így korlátozottak a lehetőségek. (már mondjuk az is gyanús volt hogy utoljára 2010. decemberében volt frissítve)
Valósidejű rendszer és kernel log alapján semmi jót nem tudok mondani róla. Nagy vonalakban azt csinálja, mint ha Te az otthoni PéCédet működés közben kihúznád a konnektorból.
Remélem nem kell részleteznem hogy ez milyen hatással van a különböző hardverelemekre, szóval én személy szerint nem használnám. -
apeelme
addikt
-
r66
aktív tag
válasz
Paypass #1949 üzenetére
Maga a Sygic felépítése nekem tetszik, de az tény, hogy a mostani térképfrissítés (1 hete!) után nem ismer olyan körforgalmat stb, amit a 'nemlétező progi' meg már tud.
Meg rühellem, hogy microSD-ről futtatva 3-4 naponként elszáll, és újra kell pakolnom (ami már rutinból megy, csak 1-2 perc, de akkor is) a 'nemlétezőnél' soha nem volt ilyen gond.
-
r66
aktív tag
válasz
Paypass #1843 üzenetére
Nos, nekem nem kellett kitöltenem a device id-t , úgy resetelték a termékkódot. Később meg már másoknak kellett. Volt változtatás - info róla semmi.
És azt te tudtad, hogy a device id-t az Elixir2-vel kell előbányászni (ami nekem mondjuk ki se írja- valószínűleg a telefonos rész kigyepálása miatt)? Ha a kedves fórumtárs nem teszi fel ezt az infót, még mindig lenne, aki ezen vakarózik.
Ennek úgy kéne működni, mint amikor TV-t veszek - kicsomagol, antenna bedug, áram bekapcsol, adás indul - ilyen egyszerűen. -
apeelme
addikt
válasz
Paypass #1825 üzenetére
What is Product, Device, and Activation Code? How to obtain them? :
PRODUCT CODE
It is 16 digits long code you receive after purchasing license from our eshop on http://www.sygic.com/en/android:buy-nowDEVICE CODE
It is usually IMEI of device and it is 15 digits long. In case of wifi only devices it is MAC address of wifi adapter. You can find it in application main menu -> settings -> about.ACTIVATION CODE
This code is generated from combination of device code and product code on our web site. It is necessary only in case you decide for manual activation method described above. -
r66
aktív tag
válasz
Paypass #1754 üzenetére
Sikerült frissítenem a térképeket, de ilyen egy el.aszott megoldást! Egyáltalán ahhoz, hogy megnézzem, hogy van-e frissítés, aktiváló kódot beírogatni rendszeresen! Nem hiszem el, hogy nem lehetne egyszer az IMEI-hez kötni, aztán kész. Úgy tűnik, az ügyfélbarát programnak vége, feláldozták a pénz oltárán
Előbb-utóbb meg úgyis feltörik ezt a rendszert, az egészből csak a tisztességes felhasználók szívatása marad. Fel vagyok háborodva.
Remélem, elég sokan fogják csesztetni a Sygic-ot ahhoz, hogy a következő frissítésnél egyszerűsítse ezt a mostani rémálmot. -
tjb007
nagyúr
válasz
Paypass #1721 üzenetére
Letöltöd, felmásolod az SD kártyára vagy a belső memóriába, egy fájlkezelővel (a gyári is jó) megkeresd ezt a fájlt, rányomsz, utána pedig még egy nyomás a Telepítés gombra.
(#1722) Gaboo77
Érdemes felrakni de ha nem akarsz szívni az újraaktiválással akkor a Sygoc -et még nem rakod fel.
-
laszlohu
addikt
válasz
Paypass #1721 üzenetére
[Hogyan tegyünk fel manuálisan csomagokat .apk fájlok ( Nem a marketből )]
az Astro File manager helyett az alábbi ajánlott :
ES File Explorer, amit a marketből le lehet tölteni. -
tjb007
nagyúr
válasz
Paypass #1718 üzenetére
Hatalmas nagy változások nem történtek, a kezelőfelületen javítottak/csinosítottak egy kicsit, a POI -k megjelenését is fejlesztették meg ilyen és ehhez hasonló apróbb változások történtek. A legfontosabb változás talán a TTS kibővítése, most már akkor is szól ha például gyorsan hajtasz vagy traffipaxhoz közeledsz de ez sajnos magyar nyelven még mindig nem elérhető. Itt a részletes lista: [link]
Le lehet tölteni, ki lehet próbálni bárkinek: [link] -
Attici
őstag
válasz
Paypass #1701 üzenetére
Vegyél még egy olyat is ami GLONASS-t használ, lehet, hogy a GPS műholdak is behalnak.
(#1699) Loituma69: Látod, ezért várok én még vele és bánom, hogy eladtam a 960-ast. Túlságosan maximalista vagyok és egy olyan kütyüt szeretnék, mint a 960-as csak androiddal és Wi-Fi-vel.
-
-
tjb007
nagyúr
válasz
Paypass #1643 üzenetére
Univerzális egyedi azonosító ami a készülék beazonosítására szolgál.
(#1644) Misi53
ICS = Ice Cream Sandwich (4.0), az Android egyik legfrissebb verziójának a kódneve.
-
laszlohu
addikt
válasz
Paypass #1434 üzenetére
Senkit nem érdekel, hogy milyen gyorsan talál jelet( max 10 perc ),
ez szerintem nem döntő tényező, csak ha már megtalálta, akkor ne dobálja el, illetve ne legyen olyan szabad ég alatt, hogy "nincs gps kapcsolat", illetve pontosan pozícionáljon.Mindenképp érdemes feltenni a frissítést.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Itt az első fecske, a WayteQ androidos navijának prototípusát próbáltuk ki. Lehetséges, hogy a Windows CE ideje lejárt és ez a jövő iránya?
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- PlayStation 5
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest