Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
bl4ze
veterán
válasz energomatt #5096 üzenetére
Headsetnek mi köze ahhoz, hogy a Viber-en csak telefonálni lehet, és üzenni nem ?
Mesélj.:. bl4ze .:.
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Valakinek 5lete a Plantronics Bluetooth headset vs. Viber&Whatsap hívásfogadásra ??
üdv
-
UFO1
senior tag
Valakinek van tippje melyik hangrögzítő működik hanghívásnál viber alatt is egy párat kipróbáltam de nem indult el.
[ Szerkesztve ]
-
bl4ze
veterán
Viber Android 7.0 tableten : csak hívni lehet. Üzenet nem megy se ki, se be
Ötlet?
.:. bl4ze .:.
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Van egy Plantronics Explorer 50 Bluetoothos headsetem.
Az a kérdésem, hogy wahtsappnál és vibernél be lehet valahogy állítani, hogy a füles gombjával felvegye illetve letegye a hívást? A normál telefonáláskor ez működik, meg a duplagombra tárcsázza is az utolsó számot, de whatsappnál és vibernél nem.Üdv: Fishor
-
partymaci
aktív tag
Ha felteszem a vibert a telefonomra, akkor leszinkronizál minden telefonkönyvben található embert, és aki használja az alkalmazást azokkal mind tudok csevegést kezdeményezni és látom hogy mikor voltak elérhetőek utoljára, igaz?
De ha csak a nevükre kattintok és nem írok nekik akkor a partner kap bármiféle üzenenet erről, vagy akkor is látom hogy mikor voltak utoljára elérhetőek?
Konkrétan az érdekelne ha nem írok rá akkor meg tudom e nézni észrevétlenül h mikor volt elérhető?[ Szerkesztve ]
Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
tomcsi
őstag
válasz KamuMazsola #5039 üzenetére
Ez működhet iphoneról Huaweire költözésnél is? Mert ilyesmi lenne a gondom, hogy a régi üzeneteim, hogy vigyem át a telefonok között és utána folytathassam droidon..
-
tomcsi
őstag
válasz Viktor0610 #5078 üzenetére
Ha jól emlékszek lehet biztonsági mentést csinálni külső eszközre, de, hogy abból az iosos fájlból, hogy lesz droidnak is értelmezhető, nem tudom...
[ Szerkesztve ]
-
Aurig@
őstag
válasz Viktor0610 #5078 üzenetére
Ezért írtam, hogy nem biztos, hogy így működik!
Ezek szerint, nem jó, amit említettem.
-
MODERÁTOR
-
Aurig@
őstag
Az Ios-en lévő Viberben nincs olyan lehetőség, hogy "Viber biztonsági mentés"? Ha van, akkor csak simán lemented és - szerintem - vissza is fogod tudni állítani, hiszen ugyan azzal a számmal fogod az Androidos Viber-t is regisztrálni. Megadod a helyet, ahová mentetted és onnan talán vissza tudod állítani.
(Androidról, Androidra működik az biztos, mert próbáltam)
De Ios-ről, Androidra lehet, hogy nem működik.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
tomcsi
őstag
Sziasztok!
Iosról költöznék androidra, szeretném ha minden üzenetem, egyebek megmaradnának és onnan folytathatnám androidon ahol abbahagytam..hogy tudom ezt megoldani?
-
mrbego
aktív tag
válasz Viktor0610 #5069 üzenetére
Írtam a viber supportnak, számomra meglepő, hogy szinte azonnali levélváltásban voltunk (nem kell pl. hétfőig várni).
A lényeg ha valaki hasonló cipőben járna: a tableten a megjelenítés beállításai között van egy olyan, hogy nézet mód, itt kicsi normál és nagy közül lehet választani az egész tablet megjelenítésének szoftveres nagyítását (szoftveres dpi? Nem tudom szakszerűen hogy kell nevezni).
Ezt kicsire és láss csodát a viber aktivalaskor is tablet módban megy, de pl. a Chrome-on is már megjelentek a tabok felül (korábban ez is úgy nézett ki mint telón).
Az aktiválás után akár vissza is lehet állítani ezt a szoftveres nagyitást ha valaki akarja.Üdv, P
-
MODERÁTOR
-
mrbego
aktív tag
válasz Viktor0610 #5067 üzenetére
Én is valami ilyet sejtettem mikor a tablet aktiválásakor a telefonra hívás érkezett be a külföldi számról, majd csak kis idő múlva jött meg az SMS a kóddal.
Akkor lehet írok a vibernek egy visszajelzést.Amúgy a telefonon miért nem tudtuk aktíválni még ma reggel sem? Van valami meghatározott aktíválások száma amit elértünk, és egy ideig letilt (pl. 24 óra)?
Üdv, P
-
MODERÁTOR
-
mrbego
aktív tag
Sziasztok
Az alábbi problémám van, vettem most édesanyámnak egy új tabletet (Huawei MateTab M3 Lite 8) és telepítettem neki rá Vibert. Eddig két eszközt használt viberre: mobilját meg a régi tabletjét, működött is eddig ez a két eszközön szépen.
De most hogy az új tableten aktiváltam a vibert az töertént, hogy a telefonon is és a régi tableten is kiírta, hogy: hoppa baj van, és egyiken se aktivalt már a viber. Azaz mintha az új eszközön való aktíválás kilőtte volna a korábbi két eszközt.
Aztán gondoltam a mobilján újra aktíválom, de erre az új tableten nullázódott le.
Ez eljátszottam oda-vissza vagy kétszer, de most már nem tudom a mobilon akti aktíválni, mert nem jön meg a hívás.
Mit lehet tenni?Üdv, P
-
mlado
csendes tag
Sziasztok! Lehetséges az hogy a visszatörölt kép megmarad a fogadó félnél? Azt olvastam hogy a telefon tárolja, de ha törlöm hogy marad ott? Pont ez a viber egyik előnye, hogy nem lehetett. Ki lehet védeni ezt vhogy? Köszi.
-
bl4ze
veterán
Urak, heeelp.
Adott egy új Teclast T10 tablet, Android 7.0.
Felraktam play-ből a legújabb Viber-t : QR kódos azonosítás, megvolt menne tovább erre lefagy.
Nem lehet indítani a Vibert. Örökké lefagy azonnal.
Addig mókoltam, hogy feltettem egy régi verziót 5.x.x - ezzel szépen fut is, azonban CSAK hívásra lehet használni, üzenetek NEM MENNEK se ki, se be. Csak hívás.Van ötletetek mi lehet ez? 10.1" Tablet, 7.0 Android.
Korábban már használtam gond nélkül két tableten is Viber-t. Köszi.
.:. bl4ze .:.
-
KrAt
veterán
válasz Viktor0610 #5061 üzenetére
Ő is ezt mondta, csak ő alapfelhasználó Akkor droidos topicba fáradok..
-
MODERÁTOR
-
KrAt
veterán
Sziasztok,
tesóm Droidon használ Vibert, ami a belső memóriába tölti le a médiákat, amit kap. Van rá lehetőség, hogy átállítsuk, hogy az SD kártyára töltse le?
-
Sanyee30
csendes tag
Tegnap a win10 pc-ről letöröltem a win store-ból letöltött alkalmazást (mert nem találtam hol kell számot cserélni). Utána visszaakartam telepíteni, de nem találom az áruházban. Böngészőn keresztül megtalaltam, ami utána atirányit a storeba, de nincs telepítés gomb. Leszedték a storeból vagy mi lehet a gond?
-
Petyka3
aktív tag
Sziasztok! PC-n, illetve mobilon miért teljesen más az online, illetve a mikor nézett rá az illető utoljára állapot?
-
vadasz70
aktív tag
PC változatnál nem tudok senkit felvenni a partner listára?
-
Bal0924
aktív tag
Szereztem egy kísérleti laptopot és feltettem a vibert. Végre nem kellet szórakoznom vele.
Végre felajánlja, hogy szinkronizáljon..(miután aktiváltam)
Eddig nem így működött.. -
KamuMazsola
őstag
válasz dongoboy11 #5054 üzenetére
Deaktivald a vibert, majd regisztráld újra! Azt hiszem ez segít rajtad. Előtte mentsd a beszélgetéseket, ha szükségét érzed, vissza lehet állítani.
Üdv.: KamuMazsola
-
dongoboy11
újonc
válasz Viktor0610 #5049 üzenetére
Elölhagytam a telom, és qr kóddal feltették laptpra... szóval ha én egy barátomnak teloról telóra küldök idő után megsemmisülő üzit az a laptopon nem jelenik meg....
-
bcl
senior tag
válasz Viktor0610 #5051 üzenetére
PC-n csak az aktiválás/viberhez hozzáadás időpontjától lesznek meg az üzenetek, a korábbiak NEM.
Ezt az ügyfélszolgálat is leírta nekem, de - nyilván... - ez az én tapasztalatom is.A Viber alkönyvtárát le lehet menteni, majd reinstall + újra aktiválás után visszamásolva meglesz minden. De csak így működik.
A neten se nehéz megtalálni hogyan, illetve itt, a topicban is le lett írva.A telefonos visszaállítás csak a telefonon fogja visszapakolni az üzeneteket.
(#5052) Bal0924 : talán a fentiek miatt. Próbáld így, hátha sikerül!
[ Szerkesztve ]
-
Bal0924
aktív tag
válasz Viktor0610 #5051 üzenetére
A PC-re való adatokat, nekem sose sikerül visszaállítani. Nem tudom miért.
Ezért kérdezgetek a frissítés miatt. -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz dongoboy11 #5048 üzenetére
Hogy nyúlta volna le, mikor kell QR-kódos párosítás?
A titkos beszélgetés csak az adott készülékeken olvasható, sehol másutt.
A gépet tudod deaktiválni a Beállítások - Fiók - Asztali és táblagépek részen.Xiaomi 13T
-
dongoboy11
újonc
Help
Valaki lenyulta a viberemet pc re....kérdésem a titkos üzenet ott is megjelenik, vagy csak nálam, s akinek küldöm? A másik ugyanez hogy ha hivást fogadok hallhatja?
Thx dongo
-
bigdady
nagyúr
válasz energomatt #5045 üzenetére
Galaxy s8, szóval erősen oreo kompatibilis... Fel sem menne rá régi viber lehet de nem is érdekel
Nem különösebben érdekel ez az egy hiba van vele, hogy órán nem jelzi a viber hívást. Üzenetek oké nekem elég.
Vlaószínűleg a viberrel lehet a gond van a samsung gear appjával, majd megoldják, pláne hogy más azt írta neki android 7-en nem ment...[ Szerkesztve ]
-
Bal0924
aktív tag
Akkor máshogyan kérdezem.....
1. Az automata frissítés, miért nem frissíti/működik?
2. Manuális frissítéssel, csak ha letöltöm a viber oldaláról a telepítőt?
3. Nem fog semmi eltűnni? -
-
bigdady
nagyúr
válasz energomatt #5043 üzenetére
Nekem oreo óta nem jelzi csak. Android 7 oké volt.
-
energomatt
senior tag
-
MODERÁTOR
-
Bal0924
aktív tag
Sziasztok
Melyik a legfrissebb PC asztali változat? (nem win10 áruházas)
Hogyan lehet manuálisan frissíteni? Mert nálam 8.4.0 tesóm gépén meg 6.9.5 van. -
vadasz70
aktív tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy van egy két kártyás telefononom és egy vodafonon létre hozott viber fiókom és egy blumobilén létre hozott fiókom tehát két különböző számon, Az lenne a kérdésem hogy egy telefonon tudom működtetni a két viber fiókot úgy hogy egyikből átlépek a másikba.
-
UFO1
senior tag
Sziasztok
Xiaomi Redmi Note 4-en működik a viber klónozás és ha igen hogy. Ugye ebbe gyárilag be van építve az alkalmazások klónozása funkció. Valaki próbálta már csak mert nem szeretném ha megint eltűnnének a beszélgetéseim. -
senior tag
-
senior tag
-
Aurig@
őstag
válasz Oposzumtoszó #5030 üzenetére
Szerintem, nem kellene, hogy kétszer legyen meg.
Rengeteg képet küldök, de a küldöttekből is mindig csak egy kép van! Az eredeti. Nézhetem a Viber saját mappáját, nekem abba nem kerül bele az elküldött kép csak az, amit én kapok.
Van "Pictures", "Viber Images" "Letöltés" és "Kamera" mappa. -
A tumi
tag
Sziasztok! A Viber megtekintve állapottal kapcsolatban èrdeklődnèk. Ugyanis a párom vibere csinálja azt, hogy egy nap 20-30 megtekintést mutat (random időpontokban) azt mondja legalább 2 hete rá sem ment a viberre, csak automatikusan be van kapcsolva neki. Létezik ez, hogy ilyet csinál a viber? A válaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
ACE-
addikt
válasz Oposzumtoszó #5030 üzenetére
Igen, érthető, azért, mert a Viber images-hez fér hozzá, és onnan jeleníti meg a chat-ben a képet, mi ebben a furcsa?
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
senior tag
-
ACE-
addikt
válasz Oposzumtoszó #5028 üzenetére
Az nem másolat, az AZ a kép, amit ott megjelenít, ha nem lenne ott, akkor nem tudná megjeleníteni.
-
senior tag
-
ACE-
addikt
válasz Oposzumtoszó #5026 üzenetére
és az jobb lenne ha a history-ban nem látnád hogy mit küldtél?
-
senior tag
-
ACE-
addikt
válasz Oposzumtoszó #5024 üzenetére
Így van, a fogadott és küldött képeket is oda rakja, gondolom ha nézed a history-t onnan jeleníti meg...
-
senior tag
-
bigdady
nagyúr
válasz Oposzumtoszó #5022 üzenetére
Nálam sosem duplikált még
-
senior tag
Sziasztok!
Ha volt már téma nemrég, akkor elnézést kérek. Amennyire visszaolvastam, nem találtam.
Ha küldök egy képet valakinek viberen, miért duplikálja? A beállitásokban sem találtam erre vonatkozó opciót. Ki lehet kapcsolni?
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz dehogyisnem #5016 üzenetére
Sziasztok!
Bekapcsoltam a viber mentést, de nem használom ( nem is adtam meg neki mentési helyet), csak szerettem volna megnézni. Hogy a fenébe lehet kikapcsolni androidon? Tudna valaki segíteni?
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
dehogyisnem
tag
válasz snakebait #5014 üzenetére
Ugye mondtam.... maxi lol !!
Volt egy PC-s ügyem is velük, ott adtak egy rejtett linket a régebbi verziókról. Az végül is egy video driver hiba volt. Amit megosztanék veletek, (ha érdekel valakit persze) azt most a hétvégén kétszer is eljátszottam. win10 és win7 esetén is műxik.
Üdv:
Dehogyisnem -
snakebait
senior tag
válasz bigdady #5013 üzenetére
Szia! Azt nem tudom hogyan kell, nem találom. De nem hinném, hogy sok értelme lenne, ugyanis volt már pár app ami valami oknál fogva nem jó volt, adtam hibajelzést, de semmi válasz nem jött.
Viszont feltettem egy ősrégi, egy éves Viber verziót amit "dehogyisnem" ajánlott és megszűnt minden problémám, van hang, tudom változtatni az értesítés hangját.Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
dehogyisnem
tag
válasz snakebait #5011 üzenetére
Szia!
Valójában PC-ről PC-re átpakolás a téma.
Bocsánat mindenkitől, nem tettem hozzá.Az androidos vesszőfutást egy régebbi 6.8.3 verzió gondos őrizgetésével kerültem el.
Nem frissítek, nincs az a kaporszakállú....
Javaslom mindenkinek a frissítések nagyon alapos megfontolását!Sorry!
Dehogyisnem[ Szerkesztve ]
-
snakebait
senior tag
válasz dehogyisnem #5010 üzenetére
Szia! Nem tudom mit akarsz közzétenni, de jó volna valami okos dolgot kitalálni-leírni ami működik is, mert mióta Oreo - ra frissítettem (és nem csak én hanem vannak még páran pl. Honor9 topikban is) nem tudok értesítési hangot beállítani-változtatni. Sőt a tegnapi Viber frissítés óta semmilyen hang nincs. Régebbi verziókkal is próbálkoztam, sikertelenül. Legújabb visszarakása megoldotta a némaságot, de csak gyári viber értesítési hang van továbbra is.
[ Szerkesztve ]
Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
dehogyisnem
tag
Szevasztok!
Nem tudom volt-e már a Viber "migrálása" témában részletesebb leírás?
Ha esetleg nem, akkor az általam kiizzadott megoldást közzéteszem.
Azt hiszem valahol volt egy leírás de elkeveredett.
Üdv:
Dehogyisnem -
NoOne1976
őstag
Segítsetek nekem. Adott egy windowsos teló, meg egy Lenovo tabet. Ugyanaz a felhasználó bejelentkezve mindkettőn. A szüleimnek most vettem egy Huawei tabetet. De nem tudom megoldani, hogy a szintén windowsos telefonon és a tableten is menjen a viber. Egyszerre csak az egyik helyen működik. Ha belépek a tableten, kidob a telefonról. Ha kérek oda kódot, kidob a tabletről.
Hogy kell megoldani? -
Vidual001
tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni, nagyon sok új emberrel beszélgettem viberen az elmúlt két napban, most pedig nem küldi el sem lap-topon sem telefonon (android) az üzeneteket, hívni nem enged..
Valaki esetleg megtudná mondani, hogy most engem letiltottak (és ha igen, miért + mennyi időre)? Vagy csak szimplán összekekszelte magát a viber?
Mellesleg azt látom, ha nekem írnak, csak válaszolni nem enged.Előre is köszi!
MSI GT62VR 6RD Dominator Pro
-
Bferibörs
addikt
-
nagyúr
-
Shingen
addikt
Hali!
Olyan problémám van viber nem akar felcsatlakozni.
Unokaöcsémnek van egy tablet és külön van egy NEM okos teloja, még gyerek.Feltesszük a vibert a tabra, elküldik a telora az aktiváló kódot és nem fogadja el azt írja hibás a kód.
Már letöröltük a vibert, ujra raktuk, ujraindítottuk a tabot, uj kódokat kértük a telojára, de mindig azt írja hibás a kód.
Nem lép tovább.Mit lehetne tenni?
Köszi風林火山
-
Esztyke
csendes tag
válasz bigdady #4992 üzenetére
Akkor sem a Feri vagyok
És ez a verzió nekem akkor se tetszik Nem vagyunk egyformák és ez jól van így
Valaki így használja, valaki úgy és attól, hogy eltűntetik ezt a funkciót, a véleményem nem változik
Igazából választ a kérdésemre most sem kapotam, hogy miért nem jó, de ahogy olvastam máshol, sok embernek okoz gondot, hogy nem a valós állapotot mutatja. Gondolok itt most arra, hogy valamikor megtekintést mutat, közben be sem lépett az illető...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Futás, futópályák
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- További aktív témák...
- Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX)
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban, GTX 1650, 16Gb Ram, 512SSD, i5 9300H, 120hz, AuraSync
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4