Hirdetés
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
snooze
veterán
sziasztok!
futhat a viber egyidejűleg tableten és mobilon ugyanazzal a számmal mint a whatsapp? -
Bferibörs
addikt
válasz
balazs1956 #7188 üzenetére
Régen lehetett kódot kérni sms- ben telefonra,ezt már nem lehet? Illetve telefonon be is mondták a kódot hívásnál.
Ez ma már nem működik?
Azt hiszem a telefonszám beírásánál lehetett választani. -
Zsoxx
senior tag
válasz
Szerintem így megoldható:
1. Átrakja a SIM-kártyát egy Viber-mentes okostelefonba,
2. Feltelepíti rá a Vibert
3. Felrakja a tabletre is, és összeköti a telefonnal (QR-kód)
4. Kikapcsolja a mobilnetet/wifit, és letörli a Vibert a telefonról
5. Visszarakja a SIM-kártyát a saját telefonjába. -
balazs1956
senior tag
-
devil-k
nagyúr
válasz
Sehogy leginkább. Hívószámhoz van kötve a Viber. Vagyis ha nem lesz SIM kártya a készülékben, akkor nem fog tudni Viberezni.
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
Idős anyósom butatelefont használ.
Most kap a szülinapjára egy 8 colos tabletet, amivel tud böngészni.
Hogyan tudom rávarázsolni a Vibert, mivel a butatelefonjának nincsen qr kód olvasója?Segítségeteket előre is köszönöm szépen
-
D.Zsolti0519
csendes újonc
Sziasztok,
Kis segítséget kérnék. Tapasztalta más is, hogy 2-3 napja, amikor megjönnek az üzenetek, akkor az értesítések között nem lehet látni a küldő profilképét? Csak egy fehér ikont mutat. iphone on tapasztalható. Köszönöm
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
A Viber-nek ezt tolakodását hogyan lehetne megszüntetni/kikapcsolni.
Telefonálás után (befejezett, megszakadt beszélgetés, nem fogadott hívás stb.) ezt vagy egy ilyen nagyon hasonló-t nyom a képembe a Viber. Ha a beszélgetés fülessel történt akkor a telefon következő felébresztésénél ott virít ez az értesítés.
Régebben már volt szó hasonló gondról. Nem oldódott meg. Azóta csak romlott a helyzet mert most már egy bazi nagy reklámot is tol.
Viber 21.8.1.0 g
Valakinek ötlete/megoldása?
köszi -
csferke
senior tag
Sziasztok!
Teló: Samsung S20Fe
Amitől hülyét kapok, hogy " ne zavarjanak üzemmódban" is sípol-hegedül a a Viber. Pedig nincs a kivételezett alkalmazások közzé téve.
Ugyanez a szitu Redmi 7A, Redmi 12-nél is.
Tud valaki ezekre is megoldást?
köszi -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Teló: Samsung S20Fe
Amitől hülyét kapok, hogy " ne zavarjanak üzemmódban" is sípol-hegedül a a Viber. Pedig nincs a kivételezett alkalmazások közzé téve.
Van valami megoldás, hogy kussban legyen? A mobilnet lekapcsolása lenne a célszerű tudom, de az nem opció. -
Badboys
őstag
Arra kattintottam azért lila a csomag. A 4.99 Eur. Ezt nem tudom, hogy milyen megoldás mert az automatikus ujjra levonást nem jelöltem be. Lehetséges, hogy ezért nem jelenik meg a terv lemondása opció. Azt hiszem meg kérdezem az ügyfélszolgálattól, hogy miért nem jelenik meg a lemondás lehetősége. Nem tartom kizártnak amit mondtál, hogy nem megújuló előfizetés csak egyszeri.
-
Badboys
őstag
Hogyan lehet lemondani a Viber Out csomagot A tervemet hitelkártyával vásároltam (a webhelyen vagy Androidon)Nyissa meg a Viber-t a telefononKoppintson a Továbbiak elemre
Koppintson a Viber Out elemre
Érintse meg a törölni kívánt csomagotKoppintson a .Terv lemondása elemre Koppintson a Megerősítés elemre A Viber Out frissítve jelenik meg, hogy hány perce/napja van a Viber Out-csomag lejártáig.
A terv lemondása című dolgot sehol sem találom. A 4,99 alatt volt egy elem, hogy előfizetés meg hosszabbítása azt nem jelöltem be . A vásárlás gombra nem merek megint rányomni nehogy levonás legyen belőle. Lehet az alatt van a terv lemondása? Sajnos ezt nem tudom. -
Badboys
őstag
Segítséget szeretnék kérni amennyiben valakinek van tapasztalata ebben az ügyben. Leszeretném mondani a nemzetközi előfizetésem mivel okát vesztette. Sorra veszem a lépéseket, de az 5. pontnál elakadtam. Koppintson a terv lemondására ilyen megoldást nem találok. Hacsak a Vásárlás zöld gomb nem takarja ezt az opciót, de nem merek rányomni nehogy megint levonja az összeget. Telefon appon keresztül történt a befizetés bank kártyával. Nem szeretnék megint fizetni feleslegesen. Köszönöm amennyiben valakinek lenne értékelhető megoldása az előfizetés megszüntetésére. Igaz bejelöltem fizetéskor, hogy nincs automatikus havi levonás nem bízom a megoldásban.
-
adabra
senior tag
Erre van valakinek ötlete? Újratelepítettem az alkalmazást, pár napig jó is volt, de már megint csak "Ellenőrizze, hogy vannak-e új üzenetek" jelenik meg értesítésként.
-
Zsoxx
senior tag
válasz
Bferibörs #7156 üzenetére
Az asztali alkalmazás új QR-kódot olvastat be a felhasználóval, ha új telefonon használod a Vibert. A régi beszélgetések az asztali alkalmazásban megmaradnak, de hogy ez függ-e attól, hogy az új telefonon szinkronizálva lettek-e az előzmények a régivel, azt nem tudom.
(Lehet, hogy tableten is így történik.) -
Bferibörs
addikt
válasz
Bacusuz #7155 üzenetére
Nem tudod megcsinálni, emlékeim szerint,ha új telót üzemelsz be viberrel akkor a tabletedről is elfognak tűnni a beírások a kód beolvasása után.
A képeket,videókat ( fájlokat nem tudom) a tableten lévő viber könyvtárakból ki tudod másolni.Esetleg itt kérdezz rá,hogy nem tud e valaki olyan progit,amivel megoldható( de szerintem nem lehet):
-
Bacusuz
őstag
válasz
Bacusuz #7128 üzenetére
Akkor másként kérdezem,
Biztonsági mentés csak fő készüléken tudok csinálni ami elveszett.
Most egy tableten van minden fontos, hamarosan lesz egy teló amit belaknék és megy bele egy SIM a régi számmal.
Hogy lehetne a viberes adatokat csevegéseket képeket és fileokat továbbvinni a másik telóra? -
havri1
félisten
Helló!
A helyzetmeghatározást egy adott iphoneon rendszeresen kikapcsolja a viber.
Most meg mér egyáltalán nem is tudom bekapcsolni.
Nem jövök rá miért. Minden katví, egyszer csak eltűnt a beszélgetés közben, és azóta nem tudom visszavarázsolni.
Találkozott valaki ezzel?
Androidon jó, évek óta stabilan... -
Bferibörs
addikt
válasz
-=RelakS=- #7152 üzenetére
Bízzunk benne,hogy jó lesz.
Én is csak véletlenül futottam bele tegnap. Nekem alapból nincs bekapcsolva az ismétlés. Ha használni akarom nekem kell bekapcsolni. -
Bferibörs
addikt
válasz
-=RelakS=- #7150 üzenetére
S23 u- van olyan hogy többször jelez ha nem olvasod. Ilyenre gondoltam hogy esetleg nem az e a hiba.
-
Bferibörs
addikt
válasz
-=RelakS=- #7148 üzenetére
Szerintem ez telefon függő, a teló értesítési beállításainál nézzél körül.
Én meg örülök,ha a viber egyszer csippan,van,hogy 3 droidon fut mellettem és b@cik csipogni ,néma mind.
-
-=RelakS=-
veterán
Androidos vibert le lehet szoktatni arról, hogy ha jött üzenetem, akkor utána kb fél óránként csipogjom, hogy nézzem már meg, vannak-e üzeneteim?
Az asztali alkalmazásban megnéztem, vagy majd később megnézem, nem kell folyamatosan sírnia. -
Zsoxx
senior tag
Létezik valami megoldás arra, hogy a Viber hangjelzést adjon, ha egy megadott felhasználó online lesz?
-
Bferibörs
addikt
válasz
Donki Hóte #7143 üzenetére
Sajna ezt úgy tudtam megoldani,hogy vettem egy feltöltős simet,azt tettem a másik telómba,arra a számra regeltem és csoportokat hoztam létre a fontos kontaktokkal mindkét telón. Így mindkét telómon ( számon) megjelennek a beírások.
Egy teló+ több tablet és több PC- re telepíthető,nem tudom hányra összesen.
-
Zsoxx
senior tag
válasz
Donki Hóte #7143 üzenetére
PC-n is használod?
-
Még mindig él az a korlátozás, hogy csak egy mobiltelefonra (és egy tabletre) lehet telepíteni a viber accomat?
Fel kellene raknom egy második mobilomra is
-
ACE-
addikt
válasz
-szabi- #7141 üzenetére
Teljesen mindegy mit gondolsz, a végponti titkosítás lényege pont az, hogy egy bejelentkezés, és utána a bejelentkezési adatokkal titkosítódnak az üzenetek a TELEFONON! Ha kijelentkezel, akkor a telefonon ugyan lehet hogy meglesznek az üzenetek, de titkosítva, és a következő bejelentkezéskor már nem lehet újra azokat az adatokat elérni. Ezért van a biztonsági mentés, ha az nem volt nálad bekapcsolva, akkor sajna vége a régi üziknek.
-
-szabi-
addikt
-
lufi7
aktív tag
Sziasztok!
A kocsiba vettem egy androidos kütyüt, de nem tudom rajta a vibert működtetni.
Ezen kívül a telomon és a laptomon van.
Azt is telonak veszi? Arra a net wifiről megy. -
ACE-
addikt
válasz
-szabi- #7136 üzenetére
Azért mert az üzenetek végponton titkosítottak és adott belépésre szól. Mivel kiléptél ezért a titkosítás is elveszett, így a beszélgetséeket már nem lehet visszaállítani. Ez a végponti titkosítás miatt nem lehetsz csak egy eszközön belépve... ha szerencséd van be volt kapcsolva a biztonsági mentés, nézd meg a Fiók/Viber biztonsági mentésnél.
-
-szabi-
addikt
Hi
Új telefonra költözés.
A google beépített költöztetője átvitte a vibert de nem vitte át az előzményeket.
Már ez is elég kiábrándító mert vagy másfél óráig költöztetett.
Ami feltette az pontot az I-re.
Régi telefonon elindítom a vibert, hogy készítsek egy mentést és majd az új telefonon visszaállítom.
Erre a régi telefonon már kiléptette a fiókot, amit szintén nem értek miért hisz miért ne használhatnám több eszközön.
Újra belépek és a régi telón nagy bosszúságomra semmi nincs meg az előzményekből a kiléptetéssel odalettek az előzmények is. Mellékesen ezzel meg az új telóról léptette ki a viber fiókot.
Ezt tudja a viber így év végén?
Most komolyan ennyi? Odalett minden előzmény?
Mert ez így hatalmas csalódás.üdv
-
Zsoxx
senior tag
Sziasztok
Ha valaki letilt engem Viberen, abból én mit látok, ha küldök neki egy üzenetet?
1. Nem megy át az üzenet (1 szürke pipa).
2. Átmegy az üzenet, de nem jelzi olvasottnak (2 szürke pipa) akkor sem, ha megnézi. -
Bacusuz
őstag
Sziasztok,
Alhagytam a mobilom ami a fő készülék volt. Emellett rajta van egy tablet én és 2 pc-n.
Hogyan tudok a tableten biztonsági mentést csinálni és esetleg ha ideiglenesen beállítanám elsődlegesként azt hogy kell? -
trobi28
addikt
Samsung s23 -al wifin Viber nem küldi tovább a képeket.
Mobilnetről minden ok.
Tudja valaki, hogy hol lehet a gond?
Ami érdekesség, hogy csak az otthoni hálózaton csinálja, máshol működik. Az otthoni hálózatról minden működik, más telefonon a Viber is tökéletes. -
adabra
senior tag
Hali,
mostanában szinte mindig annyit jelez a Viber, hogy "Ellenőrizze, vannak-e új üzenetek". Ezt akkor teszi, ha vannak. Miért nem a feladót és az üzenet mutatja?
Persze a karperecem is ezt mutatja...Miért van ez? Egyébként Motorola Edge 40 (Android 13) telefonról van szó.
-
sbe561
tag
Sziasztok!
Huawei telefonról költöznénk Realme -re. Szeretnék a Viber-ről is biztonsági mentést készíteni, de csak a Huawei fiókot ajánlja fel a mentés helyére (ami nincs is regelve) a Google -t nem, pedig van Google fiók is a telefonon. Hogyan mentsem le, hogy utána a Realme -n is meg legyen minden? Esetleg PC-n, vagy az hülyeség?
Köszönöm előre is! -
batman91
őstag
Még annyi kérdésem volna, hogy most újraraktam Vibert, de nem volt biztonsági másolat. Szóval buktam az összes csevegési előzményt igaz? Ilyenkor a másik félnél is eltűnnek az előzmények vagy csak nálam. Mert ismerősnek küldtem üzenetet a lehalás előtt, át is ment, de még nem nézte meg. Remélem azért megkapta, még nem volt online azóta.
-
snakebait
senior tag
Nem megy egyáltalán a Viber. Meg akarom nyitni és összeomlik. Telefon úraindítás megvolt. App gyorsító tár ürítés is. Végül újra installálás. Most meg mikor kéri a tel számom, system failure hibával leáll. Mi van itt? Talán a Viber szerver állt le? ☹️😳😬
-
Subimp
tag
Sziasztok! Már biztos sokszor volt kérdés, de most nem tudok visszakeresni. Véletlenül törölt beszélgetést vissza lehet hozni vhogy?
-
törölt tag
Hali, nem volt viber problémátok mai nap 15:10-15:20 között? Viber elindult, de bármelyik csevegésre rányomtam eldobta az egész vibert....
-
Bferibörs
addikt
válasz
balazs1956 #7112 üzenetére
Bocs,akkor félre értettem,azt hittem a régebbi csevegések nem jelennek meg,csak az újak.
Ez így passz,ilyen nem fordult még elő nálam,hogy az aktuális csevegések nem jelennek meg más készülékemen.
-
Bferibörs
addikt
válasz
balazs1956 #7110 üzenetére
Szerintem: mivel új készülék,nem lesznek csevegési előzmények, csak azokat szinkronizálja a v. amik beüzemelés után készülnek. Ha újra húzod bármelyik készülékedet ( FR) és nincs mentés arról a készülékről,akkor is bukod az előzményeket.
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok, kis segítség kéne.
vettem egy Xiaomi Pad 6 tabletet
Feltelepítettem a Vibert, meg is jelennek a kontaktok, bár kicsit furcsán, de sehogy sem tudom előcsalogatni a csevegési előzményeket.
Letöröltem , újratelepítettem, ugyanaz.
Segítségeteket előre is köszönöm szépen -
Megoldható iPhone on, úgy mint az androidon ( Samsungon) 2 db viber fiók kezelése ?
Barhogy , akar web es felület vagy 3 féltől valamilyen app? -
Targonca5674
csendes tag
Sziasztok!
Telefont cseréltem, mielőtt átraktam volna a sim kártyát csináltattam a viberrel biztonsági mentést, képekről és videókról is(~10GB, google drive-ra)
A problémám, hogy mindig megszakad a média visszaállítás. Eleve lassan csinálja(kb 10perc/%), megszakad, újracsatalkozásnál pedig néha 0%-ról kezdi. Eddig max 75%-ig jutott el..Járt már vki hasonlóan? Túl nagy az adatmennyiség?
Esetleg van vmi módja a gyorsabb visszaállításnak(nem felhőből?)
Előre is köszi a válaszokat! -
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Hol/mit nyomtam meg, nem tudom, de egy ideje amikor befejezem a GSM hívást (nem Viber) akkor megjelenik ez kép.
Mi a csuda ez?
Hogyan lehet ettől megszabadulni?köszi
-
BullZeye
veterán
Windows PC-n linkek megnyitásánál csak engem tisztel meg Viber, hogy követi a megnyitásokat?
https://css.viber.com/?udid=899e56a57d93e91bb2faea&url=https://pcforum.hu/hirek/26583/iphone-15-melegedes-ios-17-0-3-frissites-teszt-apple-mobiltelefon
css.viber.com-ra alig van találat neten, ezért kérdezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- EAFC 25
- BMW topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- 10 évbe telhet, mire az USA-ban gyártják az iPhone-t, az ára 3500 dollárra nőhet
- Computex 2025: igényes házak Montech portájáról
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Alpine iLX-W690D
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest