Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csferke
senior tag
válasz nagysandor79 #4947 üzenetére
de valami gebasz van mert néha villog a led
Ez van nálam is.
Megnyitom a teló képernyőt, vibert és SEMMI.
Megnyitom a teló képernyőt és azt jelzi a viber, hogy "Csatlakozás a szolgáltatóhoz"KEZD BETELNI A POHÁR !!
-
csferke
senior tag
A legújabb frissítés óta én hallom a másik felet ő viszont nem hall engem.A villogó értesítésjelző önálló életet él
1re sz.abb ez a viber
[ Szerkesztve ]
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Valakinek 5lete a Plantronics Bluetooth headset vs. Viber&Whatsap hívásfogadásra ??
üdv
-
csferke
senior tag
válasz Bferibörs #5099 üzenetére
Szia!
(ha nem támogatja a A2DP-t valszeg nem fog megszólani a Viber&Whatsap rajta)
Valahogy biztosan támogatja mert ha én kezdeményezem a hívást akkor rendesen tudok beszélgetni a fülesen. Csak a bejövő hívásokat nem lehet felvenni. Pontosabban, ha a bejövő hívást a telefonon felveszem akkor automatikusan a füles szólal meg és lefolytathatom a beszélgetést.
üdv -
csferke
senior tag
Sziasztok!
A Google Play oldalon olvastam, hogy le kell tölteni egy régebbi Vibert (6.3.1.63) az Apkmirror-ról. És ez még rendesen működni fog.
Ha letöltöm az Apkmirror oldalról a régebbi Vibert hogyan érdemes telepíteni?
- törölni előbb az új FOS verziót és csak ezután felrakni a régebbit
- elég csak rátelepíteni az újra a régebbitköszi
-
csferke
senior tag
Szia!
ViberPáromnak egy "alap" készüléke van. Alcatel Onetuch PopStar 5.0. Nála sohasem volt semmi probléma az elmúlt kb. 2 évben, rendszeres Viber frissítés mellet, most a 9.0.0 fut rajta.
Én egy Xiaomi Redmi 4x-et nyúzok (egyébként teljes megelégedéssel) kb.3-4 hónapja. Amikor megvettem felraktam rá az akkor aktuális Viber verziót. JÓL MŰKÖDÖTT!!
Nemrégen a frissítés után (nem tudom pontosan megmondani a verzióváltást) azzal kezdődött, hogy a fülessel nem lehetett felvenni a hívást (még most sem) de legalább csörgött. Jött 1 újabb "frissítés" és most már híváskor nem csörög be, CSAK 1et CSÖRREN és onnantól néma. Még a telefon jelzőfénye sem villog, hogy elmulasztott hívásom van.
Teljesen tanácstalan vagyok és
üdv
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Nem jelzett a Viber bejövő híváskor, csak 1et csörrent és tovább semmi, még a képernyő sem ébredt fel.Na mondom megpróbálok valami.
Viber törlés, újratelepítés a Google Play-ból (9.0.1). És láss csodát, minden OK, csörög/villog. Első alkalommal.
A következő bejövő híváskor nem is csörrent meg csak világított a képernyő. Majd a rákövetkező alkalommal se csörrenés se világítás csak kis idő elteltével értesítés az elmulasztott hívásról.Kezd tele lenni a hócipőm
üdv
[ Szerkesztve ]
-
csferke
senior tag
Szia!
De csak manuális telepítéssel. Megálltam a 8.7.1.3-nál.Azért néha csak előbbre kellene lépni, a technika fejlődik.
Hogyan döntöd el, hogy frissíts vagy ne??Ez a 8.7.12 még rendesen működik. Folyamatosan csörög bejövő híváskor? Fel lehet venni a hívást fülessel?
Melyik az utolsó kiadás amely még nem rendetlenkedik?üdv
Xiaomi Redmi 4x, Android 7.1.2, MIUI Global 9.5.4.0
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehet "rákényszeríteni" az asztali (PC) Vibert, hogy szinkronizálja magát a telefonon levővel?Telefonon/PC-n is ugyanazzal a számmal vagyok regisztrálva.
1. Van néhány ősrégi kontaktom a telefonon az asztali viszont állandóan reklamál, hogy nincs a kontaktok listáján. Pedig már az asztaliról is írtam ennek a kontaktnak.
2. Telefonos Viberen már többször beszélgettem egy kontaktal. Most szükségem lenne, hogy elküldjek neki egy fotót a PC-ről de nem található a (PC-Viber) listában.
köszi
[ Szerkesztve ]
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Viber, WhatsApp bejövő híváskor nem lehet a fülessel felvenni a hívást. Előkapom a telefont a zsebemből felveszem a hívást és tudok a fülhallgatón beszélgetni. Ez nagyon zavaró.Ezzel próbálkoztam, de nem sikerült.
Beállítások/Képernyőzár és ujjlenyomat/További lehetőségek/Feloldás Bluetooth-eszközzel/Készülék feloldása és nem talál Bluetooth eszközt, pedig be van kapcsolva a Plantronics M70 füles.Tudtok-e megoldást, hogy fülessel is fel lehessen venni a bejövő hívásokat?
Köszi
Redmi 4x, 3/32, Android 7.1.2 N2G47H, MIUI Global 10.3.1.0 Stabil NAMMIXM
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Eddig amikor üzenet érkezett akkor megjelent az üzenet "előképe" és ha ráböktem akkor előjött a Viber és megjelent az üzenet.
Napokban frissült a Viber 12.8.0.19-re és azóta megbolondult.
Amikor új üzenet érkezik akkor nem az üzenet előképe jelenik meg hanem csak ez az üzenet "Ellenőrizze, hogy vannak-e új üzenetek". Rábökök, előjön a Viber és lapozhatok/kereshetem, hogy kitől is jött ez az üzenet.
Nálatok is így van vagy csak nálam? Vagy ismét a Viber fejlesztők "alkottak egy nagyot"köszi
Xiaomi Redmi 4x, Android 7.1.2 N2G47H, MIUI Global 11.0.2 Stabil[ Szerkesztve ]
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Időrendbeli sorrendben
- rendesen működött minden, hangjelzést adott és megjelent az üzenet előképe
- megjelent a bla-bla-bla értesítés de volt hangjelzés
- vagy az üzenet jelenik meg vagy a bla-bla-bla, hangjelzés van
- most néhány napja csak a led villog, hangjelzés nincs pedig ott van előttem az asztalon a telefon, meg kell nyitnom A Viber-t és csak ekkor láthatom az üzenetetMost ez a legutolsó verzióm van Viber 13.3.0.5
Időközben a telefon beállításaiban nem változtattam semmit.
Ahányszor "újítanak/frissítenek" mindig elcsesznek valami régebbi dolgot ami eddig jól működött.
Lassan eljött a váltás ideje csak még nem tudom, hogy mire érdemes. -
csferke
senior tag
Sziasztok!
Mi lehet a hiba? Viber 13.8.1.0
Kb. 2 hete a másikfél nem hallott engem. Leszedtem a Viber-t, újratelepítés és majdnem minden ok lett. A másik fél hall engemet. Jelentkezett viszont egy másik érthetetlen dolog is. A Viber-ből való kilépés után a kijelző felső, értesítési sorában megjelenik egy telefon ikon. Lefelé söpréssel megjelenik egy üzenet "Vissza a Viberhez". Lezárt kijelző felnyitásakor ez az üzenet fogad. Ezt az üzenete nem lehet eltávolítani csak ha lefuttatom a telefon tisztító alkalmazást.
Most pedig ez mellé ismét előjött, hogy a másik fél nem hall engemet
Telefonálás, WhatsApp stb. tökéletesen hallanak engem.Tudtok valami megoldást?
köszi
Xiaomi Redmi 7A, Android 10 QKQ1, MIUI Gloval 11.0.3 Stabil
Felteszem a kérdést a telefon topikjában is. -
csferke
senior tag
Sziasztok!
Erre még várom az ötleteket.
Mi lehet a hiba? Viber 13.8.1.0
Kb. 2 hete a másik fél nem hallott engem. Leszedtem a Viber-t, újratelepítés és minden ok lett. A másik fél ismét hallott engemet.
Most ismét előjött, hogy a másik fél nem hall engemet
Telefonálás, WhatsApp stb. tökéletesen hallanak engem.
Tudtok valami megoldást?köszi
Xiaomi Redmi 7A, Android 10 QKQ1, MIUI Gloval 11.0.3 Stabil -
csferke
senior tag
[#5965]
Erre senki nem tud megoldást?? -
csferke
senior tag
Sziasztok!
Pár nappal ezelőtt az egyik kontaktom neve mellet megjelent piros mezőben egy felkiáltójel. Csak a telefonos alkalmazásban, a PC-n futón nem látható ez.
1 - rajzszög jel, hogy rögzítve van
2 - piros körben egy fehér felkiáltójelMit jelent ez? Hogyan törölhetem?
köszi
A képet a PC-ről készítettem, így volt egyszerűbb. -
csferke
senior tag
válasz Viktor0610 #6907 üzenetére
A rajszöget tudom/ismerem.
Az a piros körben lévő felkiáltójel ismeretlen.
Mi az?
Csak a telefonon látszik a PC-n nem.[ Szerkesztve ]
-
csferke
senior tag
Megoldódott !!!
Vagy az én telefonomnak vagy az övének nem sikerült elküldeni egy képet. Ezt nem sikerült kideríteni.
Mindketten kikapcsoltuk a telefonunkat majd be. És láss csodát, eltűnt ez a jelzés. -
csferke
senior tag
Sziasztok!
Mi történhetett a Viber-om hangjával?
Pár napja alig hallhatóan jelez bejövő híváskor/üzenetkor, hogy nem mindig veszem észre. A Viber saját hangjait használom.
Telefon és más alkalmazások hangereje megfelelő.
Valakinek ötlete, megoldása?köszi
Viber 19.6.5.0 -
csferke
senior tag
Sziasztok!
Hol/mit nyomtam meg, nem tudom, de egy ideje amikor befejezem a GSM hívást (nem Viber) akkor megjelenik ez kép.
Mi a csuda ez?
Hogyan lehet ettől megszabadulni?köszi
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Teló: Samsung S20Fe
Amitől hülyét kapok, hogy " ne zavarjanak üzemmódban" is sípol-hegedül a a Viber. Pedig nincs a kivételezett alkalmazások közzé téve.
Ugyanez a szitu Redmi 7A, Redmi 12-nél is.
Tud valaki ezekre is megoldást?
köszi -
csferke
senior tag
Sziasztok!
A Viber-nek ezt tolakodását hogyan lehetne megszüntetni/kikapcsolni.
Telefonálás után (befejezett, megszakadt beszélgetés, nem fogadott hívás stb.) ezt vagy egy ilyen nagyon hasonló-t nyom a képembe a Viber. Ha a beszélgetés fülessel történt akkor a telefon következő felébresztésénél ott virít ez az értesítés.
Régebben már volt szó hasonló gondról. Nem oldódott meg. Azóta csak romlott a helyzet mert most már egy bazi nagy reklámot is tol.
Viber 21.8.1.0 g
Valakinek ötlete/megoldása?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Letiltotta a DLVR megkerülését az Intel új mikrokódja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Android szakmai topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest