Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
válasz energomatt #5043 üzenetére
Nekem oreo óta nem jelzi csak. Android 7 oké volt.
-
bigdady
nagyúr
válasz energomatt #5045 üzenetére
Galaxy s8, szóval erősen oreo kompatibilis... Fel sem menne rá régi viber lehet de nem is érdekel
Nem különösebben érdekel ez az egy hiba van vele, hogy órán nem jelzi a viber hívást. Üzenetek oké nekem elég.
Vlaószínűleg a viberrel lehet a gond van a samsung gear appjával, majd megoldják, pláne hogy más azt írta neki android 7-en nem ment...[ Szerkesztve ]
-
bl4ze
veterán
válasz energomatt #5096 üzenetére
Headsetnek mi köze ahhoz, hogy a Viber-en csak telefonálni lehet, és üzenni nem ?
Mesélj.:. bl4ze .:.
-
Aurig@
őstag
válasz energomatt #5110 üzenetére
Nekem soha egyetlen program sem frissül automatikusan!
Még az Android sem!
Mindent ki lehet kapcsolni, csak akarni kell.
<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
bigdady
nagyúr
Nem panasz többiek figyelmeztetése.
Szerinted akkor a frissítések feleslegesek gondom. Oké -
MODERÁTOR
Vut?
Hát sok esetben a régi verzió el sem indul (pl. Whatsapp), de az új feature-öket sem kapod meg, ha nem frissíted.
Xiaomi 13T
-
bigdady
nagyúr
válasz energomatt #5116 üzenetére
Szerinted
-
snakebait
senior tag
válasz energomatt #5131 üzenetére
Én meg a 6.8.3 verziót és nem is fogok frissíteni, ezzel jól megy minden, értesítési hangot is tetszőlegesen tudom állítani, jelez is rendesen, míg a frissebbekkel csak a gond van.
Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
kissandris
csendes tag
válasz energomatt #5143 üzenetére
Mondjuk úgy, hogy szeretném. Nem 'tényleg nagyon fontos', csak jó lenne az SD-ről simán másolható képek mellett a beszélgetéseket is áttenni vagy legalább txt-be lementeni a telefonról. De ha nem, hát nem.
A HS az amúgy én vagyok? -
Aurig@
őstag
válasz energomatt #5181 üzenetére
Hát nem tudom. Ha bezárom az összes háttérben futó alkalmazást, nálam akkor is megjön az üzenet, nemcsak belépéskor!
Windows Phone-nál ugyan így működött!<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
lufi7
aktív tag
válasz energomatt #5187 üzenetére
Nem kell hogy fusson. Én is megkapom.
"Csak szóljatok mindig 5 perccel a gól előtt"
-
lufi7
aktív tag
válasz energomatt #5189 üzenetére
Nagyon nem érdekel a dolog.
"Csak szóljatok mindig 5 perccel a gól előtt"
-
Viper26
nagyúr
válasz energomatt #5195 üzenetére
Üzenetben gondoltam...mindig van hangja a bejövő üzenetnek ha meg van nyitva a beszélgetés.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Viper26
nagyúr
válasz energomatt #5197 üzenetére
Fullra lehúzva is...nem is értem úgy hogyan.
-
Viper26
nagyúr
válasz energomatt #5199 üzenetére
Nem nem, külön mute kellett miatta.... önmagában a média nullán nem volt elég.
-
FNZ
őstag
válasz energomatt #5242 üzenetére
Ez egyértelmű, hogy szerepelünk egymás címjegyzékében, mégis csak ők tudnak ingyen hívni engem. A viber címjegyzékben aki mellett meghívás gomb szerepel, azokat nem tudom ingyen hívni. Azt nem értem, hogy mi alapján dönti el, hogy ki lesz ingyenes és ki lesz fizetős. Átírtam a +36ot 06ra és fordítva de nincs változás.
-
FNZ
őstag
válasz energomatt #5245 üzenetére
+36 szerepelt eredetileg és még sem
-
KamuMazsola
őstag
válasz energomatt #5250 üzenetére
Úgy értem mindkettő működik, hívható ingyen, attól függetlenül, hogy melyik módon van beírva a telefonkönyvbe.
Üdv.: KamuMazsola
-
KamuMazsola
őstag
válasz energomatt #5253 üzenetére
Írásodnak semmi köze a probléma megoldásához. Én pedig abban próbáltam segíteni, hogy nem ez a hiba forrása. Amúgy volt már velem is olyan, hogy nem a kis fatornyos falumban hajtottam nyugovóra a fejem, sőt... De ezt most hagyjuk!
Üdv.: KamuMazsola
-
FNZ
őstag
válasz energomatt #5247 üzenetére
melyik régebbi verziót rakjam fel?
van egy ilyenem: 6.3.1.63 esetleg valamelyik frissebb ami jó? -
bigdady
nagyúr
válasz energomatt #5267 üzenetére
Mert engem érdekel de neked ez nem mindegy?
Kösz mazsola. De az nem csak annyi hogy láthatják-e a képem aki nincs a névjegyzékemben?
[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
válasz energomatt #5308 üzenetére
Pont azért frissitettük, mert a korábbi verzió (nem tudom melyik volt) pont így (nem) müködött.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
canniball
nagyúr
válasz energomatt #5310 üzenetére
Na és melyiket? Nem az enyém a telefon, így távtesztelgetés nem igazán játszik, jó lenne egy pontos verziószám.
Amúgy nálam is android 7.0 van a legfrissebb Viberrel (csak Samu A3 2017-en) és tökéletesen működik, (valamint a fb messenger is).https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
bigdady
nagyúr
válasz energomatt #5312 üzenetére
Tavaly vettem egy okosórát ami nem támogatja a régebbi Vibert. Csak ezért nem maradok az őskorban és használok elavult dolgokat, haladni kell a korral.
Telefont is max 2 évente lecserélem mert megunom és sokkal modernebbek az újak jobb kamera gyorsabb nagyobb tárhely stb. 2015-ös viber? Durva, mindjárt 2019, abban meg mentés és visszaállítás sem volt szerintem, jól jön pedig egy teló cserénél vagy teló hibánál, persze kivéve ha egy sok éves modell telefont használ az ember 3-5 évig.[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz energomatt #5314 üzenetére
A frissítéseknek nincs köze a technikai fejlődéshez? Ok
-
dannyl
addikt
válasz energomatt #5317 üzenetére
Mobilon nem találtam olyat, hogy hol máshol vagyok bejelentkezve. A másik kérdésedet nem is értem. Minek lépkedjek be a viberbe (vagyis minek nyissam meg az alkalmazást, mert amúgy be vagyok lépve), ha nem kapok üzenetet? Ha jön üzenet, elolvasom, reagálok, és bezárom az appot.
De ismerősök meg mondják, hogy "1 órája voltál belépve", "4 órája voltál belépve" stb... Közben meg nem léptem be, és a telefon tutira a zsebemben volt végig. -
dannyl
addikt
válasz energomatt #5320 üzenetére
PC-n is lehetsz belépve (az enyémen nincs telepítve, de volt régen). Tudom, hogy az a grafikus felület, de ugyan úgy működik, mint a facebook messenger, hogy amikor belépsz a felületbe, akkor elérhető vagy, ha nem, akkor azt írja, hogy pl. 34 perce voltál elérhető.
Na, én nem lépek be a felületre napokig, mégis azt írja a viber, hogy 2 perce elérhető voltam. -
dannyl
addikt
válasz energomatt #5322 üzenetére
Szerintem nem értjük egymást. Messengered ha van, abba ha belépsz, látod, hogy ki nézi épp a messenger appot, illetve ki, hány perce/órája volt elérhető. Ez nem azt jelenti, hogy ha írok neki, ne kapná meg. Csak annyit, hogy épp pl. a zsebében van a teló X ideje.
A viber-nél is ez van, csakhogy én nem lépek bele az app-ba, mégis "elérhető" vagyok egy nap többször. -
dannyl
addikt
válasz energomatt #5325 üzenetére
Példának okáért ne írjanak rám hajnali 2kor, hogy "nahát, te felvagy ilyenkor?"... De tényleg hagyjuk, részemről idegesítő, hogy egy program akkor jelzi az aktivitásom amikor akarja. De lehet törlöm a francba.
-
BTamás77
újonc
válasz energomatt #5341 üzenetére
Persze, ez jogos. Fontos üzengetések vannak aminek esetleg később lenne jelentősége. Ez a másodlagos eszközre telepités ez nem fog menni azerinted ? Láttam itt a forumon, hogy talan a vibertől valami szakmabeli válaszolgatott vagy rosszul értelmeztem?
-
BTamás77
újonc
válasz energomatt #5345 üzenetére
Ha "kipróbálom" azzal gyakorlatilag újként telepítem és végleg elveszitem az üzeneteket, ezért gondoltam hátha valaki tud segíteni abban, hogy lehet e így telepíteni másik eszközre vagy sem?!
-
DrKapocs
őstag
válasz energomatt #5343 üzenetére
Határozottan igen.
Promóciós időszakban (új dominosként 1GB, most 3 GB ingyen, illetve 10 GB) egyértelműen jobb, kétség nélkül. Promóciós időszak után, tegyük fel semmi kedvezmény sincs, akkor 3500 Ft a domino marathonnal 4 GB net. Ez nem havidíj, hanem tart, ameddig tart. Ez 0,87 Ft/mega. A Viber kb. 1 megát eszik percenként, szóval ez 4000 percre elég. Promóciós időszakon kívül is sokkal jobb. A kérdés az, hogy milyen a Viber hangminősége? -
Nikaré
őstag
válasz energomatt #5374 üzenetére
Viszont ismét szeretnék kérdezni.
Hogyan tudom azt beállítani, hogy foglaltat jelezzen a Viber?
Leállítom az appot, de, ha hívnak akkor csak csak kicsörög.
Jó lenne, ha foglaltat jelezne. -
Duwad
tag
válasz energomatt #5378 üzenetére
Ebben teljesen igazad van, csak sajnos nem mind1, hogy beszélgetés közben kapja meg a választ, vagy másnap reggel
-
tothferenc
senior tag
válasz energomatt #5383 üzenetére
eddig semmi nem indokolta évek óta, hogy ne automatán frissítsen az IOS appokat, ez alól a viber sem lesz kivétel.... ha elszúrják, a következő verzióban javítják. így is reflex szerűen megnyitom az appot, így max akkor megkapom. Nem napi szinten fordul elő, eddig 5-6 alkalommal jelentkezett, azóta pedig már frissült is az app.
i5 2500k + 8GB RAM + Gigabyte R9 270X 4GB ~ iPhone 13 mini - MediaPad M3
-
bigdady
nagyúr
válasz energomatt #5386 üzenetére
Kivéve ha hibát javítanak
-
artid
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest