Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aurig@
őstag
Üdv. Mindenkinek!
Melyik az utolsó, stabil, normálisan használható Viber verzió Android telefonra?
(Hallottam, olvastam, hogy nem mindegyiknél érkezik meg időben az üzenet.)
Köszönöm
<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
Aurig@
őstag
Üdv.!
Egy-két napja figyeltem fel arra, hogy ha írok egy üzenetet, akkor nem jeleníti meg a "Kézbesítve" feliratot, mint eddig. Viszont, amikor megnézi az illető, akkor egy pillanatra felvillan a "Kézbesítve" infó, majd azonnal a "Látta" üzenet. Másnál is így működik?
Régebben, gyakorlatilag az elküldéstől számítva néhány pillanaton belül megjelent a "Kézbesítve" felirat, függetlenül attól, hogy mikor nézte meg a címzett. Volt, hogy órákkal később nézte meg az illető, de a kézbesítés már jelezte, hogy megkapta a készülékére. Most ez valamiért nem ilyen.
Változtattak a kézbesítési funkción?
Köszönöm
-
Aurig@
őstag
Üdv!
Mitől lehet az, hogy ha küldök egy képet, akkor küldés után nem látom magát a képet, hanem csak egy kis ikont, hogy elküldve. Megkapni megkapja az illető. Viszont ha én kapok egy képet, akkor azt látom, tehát nem csak egy ikont jelenít meg. Valamit be kell állítani?
Köszönöm
-
Aurig@
őstag
Üdv.!
Mennyire stabil a 8.4.0.4-es verzió?
Használható rendesen? Megkapják az üzeneteket, van értesítés, jelzés stb.?Köszönöm
-
Aurig@
őstag
Üdv.!
[Erre] tud valaki válaszolni érdekelnének a vélemények.
Ha nem működik megfelelően, akkor nem töltöm le.Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Aurig@
őstag
válasz Oposzumtoszó #5030 üzenetére
Szerintem, nem kellene, hogy kétszer legyen meg.
Rengeteg képet küldök, de a küldöttekből is mindig csak egy kép van! Az eredeti. Nézhetem a Viber saját mappáját, nekem abba nem kerül bele az elküldött kép csak az, amit én kapok.
Van "Pictures", "Viber Images" "Letöltés" és "Kamera" mappa.<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
Aurig@
őstag
Az Ios-en lévő Viberben nincs olyan lehetőség, hogy "Viber biztonsági mentés"? Ha van, akkor csak simán lemented és - szerintem - vissza is fogod tudni állítani, hiszen ugyan azzal a számmal fogod az Androidos Viber-t is regisztrálni. Megadod a helyet, ahová mentetted és onnan talán vissza tudod állítani.
(Androidról, Androidra működik az biztos, mert próbáltam)
De Ios-ről, Androidra lehet, hogy nem működik.
[ Szerkesztve ]
-
Aurig@
őstag
válasz Viktor0610 #5078 üzenetére
Ezért írtam, hogy nem biztos, hogy így működik!
Ezek szerint, nem jó, amit említettem.
-
Aurig@
őstag
válasz csferke #5106 üzenetére
Hello!
Nekem a v7.8.1.1, v7.9.0.6, v8.1.0.1, v8.1.0.8 és a jelenleg fent lévő 8.7.1.3 is hibátlan minden szempontból!
Mindegyik jelzett rendesen, nem késnek/késtek az üzenetek stb.
Egyébként készíts egy biztonsági mentést, letörölni a régit és fel az újat! Utána visszaállítód az üzeneteket.
-
Aurig@
őstag
válasz energomatt #5110 üzenetére
Nekem soha egyetlen program sem frissül automatikusan!
Még az Android sem!
Mindent ki lehet kapcsolni, csak akarni kell.
-
Aurig@
őstag
válasz csferke #5129 üzenetére
Hello!
Kipróbálom őket!
Telefonálásra nem használom, arra ott a havi előfizetés. 40-50 percnél nem beszélek többet havonta. Inkább üzenetet küldök.
Ha nincs normális internet lefedettség, úgy is megszakadna a hívás.
Egyébként rendesen csörög. Agybadugós fülesem nincs, csak normál fejhallgató (JBL E50BT). A sima, nem Viberes hívás tökéletesen működik.<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
Aurig@
őstag
válasz energomatt #5181 üzenetére
Hát nem tudom. Ha bezárom az összes háttérben futó alkalmazást, nálam akkor is megjön az üzenet, nemcsak belépéskor!
Windows Phone-nál ugyan így működött!<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
Aurig@
őstag
válasz werszomjas #5222 üzenetére
Hibátlan!
De, ha teheted használj régebbi verzió(ka)t.9.3.0.6
8.7.1.3
8.7.0.6
8.3.0.6
8.1.0.8
8.1.0.1
8.0.0.6
7.9.0.6
7.8.1.1Jelenleg a 9.3.0.6-ot használom, semmi baj vele. ...és ne engedd, hogy frissítsen!
-
Aurig@
őstag
Üdv!
Egy kérdés:
Mitől lehet az, hogy sógoromnak feltettem a Viber 9.6.5.5-ös verziót, (magamnál szintén ez a verzió van) nála jelzi a viber névjegyeknél, hogy van nekem viber.
Viszont nálam nincs benne a viberesek listájában! Nincs olyan opció az Ő névjegyénél, hogy Ingyenes üzenet, csak meghívás.
Mi lehet a gond?<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
Aurig@
őstag
Telekomos vagyok, sosem volt olyan csomagom, amiben adatforgalom mentes lett volna a Viber. Rengeteget használom, üzenet, kép küldésre, de sosem fogyott el az adatkeretem. Jelenleg 3GB van a csomagomhoz, most még 1,5GB van belőle, 3-án fordulónap. Tehát egyáltalán nem lehet észrevenni, amit a Viber használ, pláne nem 6GB-ból, amit írtak.
-
Aurig@
őstag
Üdv!
Próbálta valaki a 14.5.0.1-es verziót, működik rendesen az értesítések jelzése? Hang, felugró üzenet záróképernyőn?<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
Aurig@
őstag
válasz Viktor0610 #6103 üzenetére
Az a baj, hogy senkit sem erőltethetek egy másik app használatára, pláne, hogy köze van a Facebookhoz. Egyébként nekem sincs FB, én sem térnék át.
A 13.8.x és 13.9.x verziók teljesen jók. Jelenleg is ez van.
Azért kérdeztem, hátha valamit változott az újabb, 14-es verziók működése. Láttam, hogy ma megjelent és letöltöttem volna.
Ezeket apkmirrorról szedem le, így nem frissül automatikusan.[ Szerkesztve ]
-
Aurig@
őstag
válasz magellan2600 #6129 üzenetére
Az újabb verzióknál az értesítésekkel vannak problémák.
Ha szeretnél működő verziót, akkor apkmirror -> viber 13.9.0.24 vagy 13.8.1.0. Nekem ez utóbbi van, sőt gyerekeknek, feleségemnek és sógornak is. Semmi probléma a jelzésekkel. Egy próbát megér.<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
Aurig@
őstag
Szeptember óta a 13.8.1.0 verziót használtam. 5-6 napja tettem fel apkmirror-ról letöltött 14.6.0.13 verziót, ami eddig szintén tökéletes. Azonnal megjelenik záróképernyőn, jelez, csippan, és el is küld mindent.
Minden alkalmazás autofrissítése le van tiltva, hogy véletlenül se tegyen fel rosszat.
Esetleg, ha feleséged telóján újra felteszitek, úgy sem jó?<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
Aurig@
őstag
válasz sandró60 #6167 üzenetére
Nekem jelenleg a 14.6.0.13 van fent. Teljesen hibátlan! Pikk-pakk jönnek mennek az üzenetek.
A fiam és feleségem is nagyon gyakran, szinte csak ezt használják. Semmi gond vele. Ráadásul a fiam az osztálytársaival sokszor telefonál Viberen keresztül. Feleségemnek Note 8, fiamnak Note 8 Pro, nekem pedig OnePlus 7 van, amiken használjuk. Mindhárom telefonon Android 10 van.<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
Aurig@
őstag
Üdv!
Jelenleg a 14.8.0.5-ös verzió van fent, ami hibátlanul működik. Használja valaki a 14.9.0.5 kiadást? Ha igen az értesítések időben megjönnek?Köszönöm
-
Aurig@
őstag
válasz sandró60 #6234 üzenetére
Nem hinném, hogy csak a Viberrel lehet baj!
Én szintén Telekomos vagyok, sógor pedig telenoros. Németeknél dolgozik, de mikor hív vagy én hívom olyan mintha mellettem állna! Nagyon tiszta, recsegés-, szakadásmentes a hívás. De, ha itthonról hív akkor is hibátlan. Feleségem 40-50 perceket beszél vele, minden gond nélkül.
Sógornak Blackview BV6300 Pro, feleségemnek Note 8, nekem OnePlus7 teló van. Mindegyikkel hibátlan a hívás. Lehet nekünk van mákunk és hibátlan a Viber, de az üzenetek is azonnal, jelzéssel jönnek meg, legyen Wifi, vagy mobilnet!<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
Aurig@
őstag
Üdv.!
Egy kérdés lenne: ha Viberen alkalmazásból hívok nemzetközi /német/ számot, az fizetős vagy díjmentes?Köszönöm
-
Aurig@
őstag
Köszi!
-
Aurig@
őstag
-
Aurig@
őstag
válasz Viktor0610 #6291 üzenetére
Elnéztem a topikot, azt hittem az alkalmazásokban vagyok. Bocs.
-
Aurig@
őstag
Tegnap letöltöttem a legújabb 16.8.0.5-ös verziót. Feltelepítve azt vettem észre, hogy kivették belőle a biztonsági mentés opciót! Tehát nincs olyan lehetőség, amivel bekapcsolható lenne automatikus biztonsági mentés. Ez nagyon jó dolog volt hiszen készülék csere esetén pikk-pakk visszaállította a csevegési előzményeket.
Tud valaki valami infót, hogy a későbbi verziók esetleg még tartalmazni fogják a mentési lehetőséget vagy végleg száműzték?<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
Aurig@
őstag
-
Aurig@
őstag
Üdv!
Ez mi lehet?
Viber - Safe Chats And Calls send_media_menu_phase_1.65 (nodpi) (Android 5.0+)
Ma adták ki.
Az apkmirror oldalon van fent.<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest