Hirdetés
- Szólánc.
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- MárkaLánc
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nyugodj békében, Integra!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aurig@
őstag
válasz csferke #5106 üzenetére
Hello!
Nekem a v7.8.1.1, v7.9.0.6, v8.1.0.1, v8.1.0.8 és a jelenleg fent lévő 8.7.1.3 is hibátlan minden szempontból!
Mindegyik jelzett rendesen, nem késnek/késtek az üzenetek stb.
Egyébként készíts egy biztonsági mentést, letörölni a régit és fel az újat! Utána visszaállítód az üzeneteket.
<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
Aurig@
őstag
válasz csferke #5129 üzenetére
Hello!
Kipróbálom őket!
Telefonálásra nem használom, arra ott a havi előfizetés. 40-50 percnél nem beszélek többet havonta. Inkább üzenetet küldök.
Ha nincs normális internet lefedettség, úgy is megszakadna a hívás.
Egyébként rendesen csörög. Agybadugós fülesem nincs, csak normál fejhallgató (JBL E50BT). A sima, nem Viberes hívás tökéletesen működik.<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
sandró60
addikt
válasz csferke #5135 üzenetére
Régi Vibert Unistalállod.hogy ne maradjon semmi a Wiber-ből.Utána.A letöltött Vibert egy könyvtárba teszed és elindítod ahogy kell- exe file-kitöltöd a megfelelő rubrikát-telefonszám beírása.Visszaigazolást kapsz- szám kódot azt beírod vagy egy-QR-kódot azt a telefonnal beolvastatod-És kész is vagy
A legfontosabb az otthoni wifin keresztűl tudod megcsinálni.[ Szerkesztve ]
-
Greybeard
tag
válasz csferke #5108 üzenetére
Hi! Nem a Viber-rel van gond, hanem a Redmi 4x telefonnal. Szerencsére orvosolható, lásd a megfelelő topikot: [link]
Összefoglalóban ott van a gyakran ismételt kérdések pont (többek közt miért nem jelzi a Viber/Messenger üzeneteket, email-eket, nem frissülő widgetek).[ Szerkesztve ]
s.k.
-
TigerCat
nagyúr
válasz csferke #5590 üzenetére
Más API-t használ, szerintem nem fog menni. iPhone-on talán két éve vezették be, hogy kiadják a fejlesztőknek, így a rendszer kezeli. De őszintén szólva nem tudom, hogy ott fel tudom-e venni, viszont ugyanolyan hívásként jelentkezik, mint a normál mobilhívás.
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
MODERÁTOR
-
Márton
nagyúr
válasz csferke #5789 üzenetére
Rém idegesítő. Azóta sincs megoldás a letiltására?
Egyszer ezt írja ki, egyszer az üzit, fogalmam sincs mitől függ.
Asszem megy a downgrade.. Remélem lehet.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
sherlock82
senior tag
válasz csferke #5895 üzenetére
Feltelepítettem, aztán egy idő múlva mindig elkellett indítani hogy megjelenjen az üzenet. teljesen rendszertelen az egész hogy mikor jelenik meg és mikor nem. Jópár oldalt vissza olvastam, de megoldás nincs ezek szerint arra a problémára amit mindenki jelzett már.
[ Szerkesztve ]
Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
bcl
senior tag
-
MODERÁTOR
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.