Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3397) Danex


Danex
addikt

Számomra ez az évad komplette csalódás volt. A tematikus hetek gyengék lettek, a párbajok 80%-a gyakorlatilag már a 0. másodpercben eldőlt, úgy egyéni karakterek se voltak.

Legvégén jó volt, hogy Robi megnyerte a párbajt Bálinttal szemben, nagyon meglepő volt, hogy Vivi ennyire elverte Moh-t. Moh után gyanúsan erős volt Merci %-ban.

És legvégül szánalmasnak tartom, hogy Vivi megnyerte, ha a játékot kéne értékelnem akkor 100x többet tett le Robi, igazából mondhatni tökéletes játékot vitt végig. Sose adott fel semmit, minden játékban magasan a legjobbat hozta, emberileg sose volt megkérdőjelezhető megmozdulása, kiborulása, házias is volt.

Ha meg azt is figyelembe vesszük, hogy Robi azért a játék elejétől stabilan ott volt mindvégig.
Ezzel szemben pedig olyan nyert aki visít 0/24, műszempilla nélkül nem ér semmit (ő mondta), keverte a szart nem egyszer, játékokat se nyert sose és még fel is akarta adni.

Ahogy írták is már Vivi beleszületett jóeséllyel egy családi bizniszbe, addig Robi állítása szerint anyjának még hitelmentes lakása sincs, neki meg eléggé instabil munkahelyzete a covid miatt.

Valahol az értékrend nagyon el van tolódva szerintem. :(((

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.