Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• i3odnar

tag

#2641 Sikerült rossz gombra kattintanom és beküldeni a hsz.-t véletlenül. Folyt. köv.:
    +76. rész:
    Merci egyre többet használ cigány kifejezéseket, azt figyeltem meg. Vajon önszántából tanult meg cigányul vagy az exe által ragadt rá pár szó, esetleg saját hozomány? :U ;]

36:10:
    Merci és Fru szerint az kétszínűség, hogy ha Dani és Virág Vivi mögé állnának, de az nem kétszínűség, hogy a szaunás megbeszélés után Merci végül nem Vivi mögé állt.. Bármit is játszik, legyen taktika vagy szánalom, ami miatt Fru-t pártolja, ezek miatt egyre kevésbé szimpatikus. Kíváncsi leszek ezt az átpártolást is el fogják-e nézni neki, mint az előzőt. Nem érdemelné meg.

Daninak helyén van az esze, levonta a következtetéseket az előző párbajból, nem jó irányt képviselt akkor és rájött, hogy a Moh ellen indított háborúnak és általánosságban a gyűlölködésnek itt most nincs értelme, ezekkel saját maguk alatt vágják a fát.

40:35
    Én azt sem értem Fru miről beszél, miért kellett volna Daniéknak mögé állnia..
    Jön itt azzal, hogy az előző párbajon Renátó mögé állt, de szegény buta lányka nem érti, hogy ott nem Renátó mellett tette le a voksát Dani, hanem Moh ellen.. ha Moh egy kerticsappal párbajozott volna, akkor Dani a kerticsap mögé állt volna be.. :W Meg ilyet mond, hogy az érezte Danin, hogy a szívén hordozta ezt a dolgot, és hogy majd mellette ki kell állnia.. vannak képzelgések.. esetleg csak ezt szerette volna Fru, hogy így történjen. Annyira csukott szemmel jár ez a két lány, hogy arra nincsenek szavak.

Új hozzászólás Aktív témák