Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #1998 üzenetére
"Ha szemmel lehetne..."
Neki lehet. -
antikomcsi
veterán
válasz
Geri Bátyó #1998 üzenetére
Már tudjuk, hogy nagy a képzelő ereje! Valószínű a buszon ránézett egy nő, (hogy koccoljon már el az ajtó elől) és már húzta is a strigulát, hogy ez a csaj is megvolt.
-
Geri Bátyó
addikt
-
Geri Bátyó
addikt
A BVV-ben mekkora volt mikor ÉNB elkezdett tombolni és beadták alá a death metal zenét! Hatalmas! "
Az a jelenet nekem is tetszett! Látszik, hogy Bálintnak kicsit elege van és így vezette le. Egész más így nézni, hogy valaki őrjöng, mint a Gádzsina/Retardó változatot!
Még egy kis pontosítás. A szerkesztők is rosszul írták ki. Az a zene nem Death Metal volt, hanem Grind Core. A Death Metal nem ilyen eszetlen csapkolódás.
-
UFO1
senior tag
válasz
antikomcsi #1995 üzenetére
Majd ha kijön talán megérti!
Áááá akkor se!
Különben az egész dal róluk szólt!A zenéket különben mindig annyira oda illően vágják alá hogy besza-behugy!
Különben ha már vágásról van szó az ÉNB-ben (a sorozat) van hasonló hihetetlenül profi operatőri és rendezői munka.
Egy kamerával mozgást követve a ráközelítések váltások olyanok hogy nem hiszem el + a jelenetek között vágó képek! -
-
UFO1
senior tag
válasz
i3odnar #1993 üzenetére
Biztos nem mert utálja őket mindenki a VV cikkben is benne volt azért nem irányítják direkt a benti szálakat mesterségesen mert a nézők nem szeretik azokat nézni akiket utálnak!
#1983antikomcsi
Köszi letöltve.
A Gábor gyereket fel tudnád tölteni mert azt már nem lehetett megnézni csak akinek van + csak a dijégót láttam akkor még nem volt korlátozva!Más:
Most komolyan a műsor elején miről beszél csicskárdo? Hogy olyan dolgot lát meg Fru-val kapcsolatban? (mikor már kiesett tehát szombat után) Mit? Eddig mindig túlgondolt mindent belenézett olyat, ami nem is volt. Ennek a kislánynak nem esik le soha hogy ez egy beteg ember és tipli és soha a közelébe se többet. Meg hogy a múltkor mondta, hogy üsse meg ha olyat csinál? Mi van?
Nem történhet olyan dolog ami miatt egy nőt meg szabadna ütni vagy ezt látta otthon vagy mi a 3,14csa van?
Daniella megint előadja a tévképzet műsort ez is annyira beteg mint a csicskárdó.
Különben szerintetek ő is tesó? Mert nagyon úgy fest csak ki van hipózva! Eddig nem is figyeltem de most ezzel a frizkóval nagyon úgy néz ki!
Virág meg miért hagyja és miért nem mondja meg kerek perec nem nézhetek senkire? Elgurult a gyógyszered?
A kiskutyáknak hála telis - tele a nappali taposóaknákkal!A holnapi adás megint Daniella királykisasszony és a féltékenységi jelenetéről szól a sosem volt Moh Virág összenézésről, szemezésről noooormááális ez?
A BVV-ben mekkora volt mikor ÉNB elkezdett tombolni és beadták alá a death metal zenét! Hatalmas!
Igazából kellett volna be/lejátszani nekik az ütött volna igazán!És nálam Mercy és Moh vitte a pálmát az előbbi ÉNB tombolás után. Aszonnyja Mercy: fú Bálint milyen jó segged van erre Moh: ne nézd a Bálint seggét! Ja mondja Mercy,
csak én nézhetem Bálint seggét folytatja Moh!
Kicsivel később:
Mercy: szó szerint kihíztam az összes gatyámat!
ÉNB: fogyjál le!
Mercy: fogyjak le?
ÉNB: ja és újra fel tudod venni
Mercy: miért én?
ÉNB: miért mindig én? viccesen
Mercy: ismétli – miért mindig én? tényleg!
ÉNB: én most kimegyek edzeni
Mercy: menjél
ÉNB: a hidegbe
Mercy: itt olyan ideg van nem (a klimatizált hálószobában)Majd folytatja: fú hogy nézek ki gyerekek mint aki fúú nem is mondok semmit: a hajam le van vágva, nincs szempillám, körmöm sincsen, kihíztam a ruháimat, istenem! Hát nézd meg kontyba teszem a hajam és olyan vagyok mint valami izé ananász a Spongyabobból vagy mit tudom én! Most meg úgy nézek ki mint a csőrikéből az a nagymama tudod aki ... Szakadok!
És a legvégén: átiratom a nevemet Marcira …recskárdo és Fru evése/beszélgetése alatt meg megy a Pár dollárral többért zenéje!
Aztán gyors vágás Moh Mercy Virág és a többiek kutyáznak erre alatta megy Baby One More Time – Britney-től. Ez megint hatalmas szerkesztés volt!Különben lehet lesz egy csicskárdó képregény amit már rég terveztem ami bemutatja, hogy is volt neki 300-nál is több nője!
-
i3odnar
tag
válasz
antikomcsi #1983 üzenetére
Köszönjük szépen!
Na de álljunk meg egy pillanatra. Most nézem ezt a részt és nagyon nyugtalanít, hogy Anikó feltett egy olyan kérdést, hogy ha visszamehetne Gina, akkor vissza menne-e amire jött az igenleges válasz. Nagyon remélem, hogy nincs erre törekvés a stáb részéről.
-
Peti78
őstag
válasz
antikomcsi #1975 üzenetére
Terveim között szerepelt, hogy megnézem, de ezt a cigány ajvékolást inkább kihagyom
Na mégis elkezdtem, de hogy a végére érek az nem biztos
Egyébként köszi a feltöltést!
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #1988 üzenetére
Viola mit szív vajon?
-
Vakegérke
félisten
válasz
Vakegérke #1982 üzenetére
Azt hiszem, a Grincs után Dani lesz a következő kiszavazott.
Recskátó azt mondta szívszerelmének, hogy ha kiesik a párbajon és olyant lát, ami felzaklatja, végeztek. Ez tiszta hülye. Elvárná a Grincstől, hogy csadorban legyen, hímnemű egyedre meg egy pillantást se vessen?
Amúgy mi lesz azzal a kijelentésével, hogy bárkit kint hagy és megnyeri a játékot? Semmi baj, szépöcsém. szombaton leszakad rólad az a nagy mellény. -
antikomcsi
veterán
válasz
LamaCube #1986 üzenetére
Igen, nagyon durva, hogy nem társként, hanem tulajdonként tekintenek a barátnőjükre.
Ezt nem lehet ép ésszel hosszú távon csinálni. Majd nem mehetnek el egyedül fodrászhoz, kozmetikushoz, vagy éppen a kisboltba? Azért még ha maguk is tehetnek róla, mert nem lépnek ki ebből, attól még sajnálom őket.Insta követők számát kérni jó nagy hülyeség volt. Nem tudom mik voltak még a lehetőségek, de én is inkább egy jó vacsorát választottam volna, mert szerintem még annak is több értelme van. Ja a népszerűségét, peeeersze.
Majd kigyógyul ebből is egyszer, mint Danellából!
-
LamaCube
addikt
válasz
antikomcsi #1985 üzenetére
Tulajdonuknak tekintik a nőket semmi más csak a birtoklás vágy... Persze ők félreléphetnek és az "asszonynak" kuss a neve. Bár az ilyen nők, akik ezt eltűrik meg is érdemlik
És azt hiszi Virág, hogy az insta követők a népszerűségét jelentik -
antikomcsi
veterán
Gyerekek, ez a Retardó, meg Dani teljesen hülye!
Végre kiesik szombaton az idióta, erre felkészült a másik, hogy tovább idegesítsen a meg nem történt ökörségekkel.
-
LamaCube
addikt
válasz
antikomcsi #1983 üzenetére
-
antikomcsi
veterán
-
Vakegérke
félisten
Aranyosak a kutyusok, meg édik, meg tündi-bündik, de lesz velük gond. Pisi, kaki, szétrágnak mindent.
-
LamaCube
addikt
Köztudott, hogy a Varjúk félnek a kutyáktól...ezért húzták a szájukat
Rencsi meg Dani már látom a kutyákra is féltékenyek lesznek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Android játékok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- 1,5 hónapos Honor 200, 12/512gb, Fekete, közel 2 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest