Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
LamaCube #1986 üzenetére
Igen, nagyon durva, hogy nem társként, hanem tulajdonként tekintenek a barátnőjükre.
Ezt nem lehet ép ésszel hosszú távon csinálni. Majd nem mehetnek el egyedül fodrászhoz, kozmetikushoz, vagy éppen a kisboltba? Azért még ha maguk is tehetnek róla, mert nem lépnek ki ebből, attól még sajnálom őket.Insta követők számát kérni jó nagy hülyeség volt. Nem tudom mik voltak még a lehetőségek, de én is inkább egy jó vacsorát választottam volna, mert szerintem még annak is több értelme van. Ja a népszerűségét, peeeersze.
Majd kigyógyul ebből is egyszer, mint Danellából!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ha beindul, jól kitárgyaljuk. Egyelőre ennyi. 2020, július.Másfél éve várjuk, idén indul a kukkolda. A videóban az...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest