Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1173) csababarca válasza antikomcsi (#1172) üzenetére


csababarca
őstag

Igen, egyetértek, főleg a végével.
Ezt is próbáltam írni.

CSak furcsa, hogy egy szituba ide kellett keverni a "biztos csak nem vágják be a szerkesztők" dumát, nem értem mi szükség ezekre a zrikákra, pláne hogy nem erről beszéltem egyszer se.
Meg cseh 2őzni nagy ésszel, ugyebár, többször is.

A legviccesebb az egészben, hogy egy oldalon vagyunk, mert én sem bírom a Gina, Amanda, Renátó triót, aminek hangot is adtam már elégszer. Mint ahogy annak is, hogy Rolit, Virágot, esetleg Bálintot tartom érdemesnek a fődíjra, kvázi nekik drukkolok.
Ettől függetlenül a köztes embereknek is megvannak a stiklijeik, pl ott van Moh aki nem egyszer keverte meg a szart, általában nem szándékosan, de megtette, mégsincs besorolva rossznak, pedig ő aztán már napraforgó is volt, szarkavaró is több ízben, mellé agresszív is pl éppen Virág sínylette meg.

Na de mindegy, nem tisztem védeni az álláspontomat, szerintem ez a hsz tökéletesen leírta most, hogy kiről hogyan vélekedek.
Ha ezek után valaki azzal vádol, hogy én a rossz oldalnak szurkolok, az olvassa ezeket a sorokat vissza, talán rá jön hogy nem így van.

Történelemtanárként tudnék jó pár példát írni történelmi alakokra, akiket mondjuk nagy becsben tartunk, mert nagy dolgokat tettek a magyarságért, de nekik is megvolt az árnyoldaluk bőven. De azért nem teszem, mert nem akarom őket megsérteni azzal, hogy ilyen mihasznákat hasonlítgatok össze velük.
Viszont én az óráimon pl Mátyásról, Istvánról is elmondom pro-kontra a tetteiket, itt is erre próbálok rávilágítani.

iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.