Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ciry
őstag
Üdv!
Nekem olyan problémám lenne, hogy az egyik online játék (BFBC2) közben rengeteg "connection lost"-om van és időnként(mondjuk óránként) a net is teljesen megadja magát ha ezzel tolom.
Beléptem ma a nagy bajmegoldó menüpontba, ott azt jelölte meg a rendszer hibaforrásként, hogy "az alapértelmezett átjáró nem érhető el". Nemrég jártak nálam az UPC-től és a szerelő erősített a jelen, megpiszkálgatta/kicserélte a kötéseket és az 54-55-ös db-t sikerült is levinni valami 49-re, amit elfogadhatónak nevezett. Nem értek hozza, hogy jó-e vagy sem azt nem tudom...
Termeszeresen ugyanúgy meg-megszakad a vonal, a "webstar" márkájú modemen meg ugyanúgy villognak a ledek.
30/3-as netem van, a speedtest alatt le és fel is tölt ennyivel.
Igazából lövésem sincs hova nyúljak, a játék topikjat se akarom tovább ezzel szennyezni, gabipaci javasolta, hogy lehet te tudnál nekem segíteni.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest