- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dark Archon #34 üzenetére
Aha ilyen gép múlt hét végén volt a kezeim között. Én sem értettem miért volt lassú
-
válasz
Tomy Yayo #29 üzenetére
Hát kétlem, hogy ugyan olyan gyors lenne a rendszer pendrive-ról, mint egy SSD-ről
Amúgy meg itt olvastam, hogy vkinek 2-3 hét után úgy belassult, mint anno az XP. Abból meg nem kérek. Igazából a biztonság és "lehallgatóság" miatt váltanék linux-ra. Nem mintha törvénybe ütköző tevékenységeket folytatnék, csak, ami az enyém az maradjon is az. Néha amúgy játszogatok(nagy ritkán az utóbbi időben) és tudom van Wine, mégsem olyan, és steam-en is csak néhány játék van linux alá. Pl egy 3DMark Wine-al nem biztos, hogy olyan értékeket ad vissza, mint W7 alatt.
-
válasz
Dark Archon #2 üzenetére
Nem mondasz hülyeséget, pedig nagyon szívesen kipróbálnám az egészet, csak nincs hozzá erőm, hogy kb mindent előröl kezdjek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest