- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja, én is olvastam, hogy a haverom mondta, hogy a szomszéd macskája járt egy olyan embernél, akinek tökre belassult a gépe. Fene se érti, miért.
Jim-Y: tényleg sok értelme lenne venni egy oprendszert, mellé meg felrakni egy ingyenest és bootolni a másikról, ha neadj'isten játék után megnéznél egy filmet...
-
Tomy Yayo
senior tag
Én is így voltam vele, de 2-3 hét alatt mindenre megvolt a program, és ma ott tartok, hogy gyakorlatilag játékon kívül nincs szükségem win-re. Jó persze ez attól is függ, hogy ki miket használ a gépén, de ha csak emiatt nem vágsz bele, akkor javaslom, hogy próbálj ki egy disztrót pendrive-ról futtatva. Talán már nincs 2000Ft egy sima usb 2.0-s 8GB-os pendrive, amin már bőven el fogsz férni programokkal is (tapasztalat), és pendrive-ról is fut szinte ugyanolyan gyorsan mintha fel lenne rakva a rendszer. Így szép lassan hozzászokhatsz a rendszerhez, felfedezheted a számodra szükséges progikat, és amikor úgy érzed, minden a helyén van, fel is telepítheted. Vagy nem, és használod tovább penről, amikor kedved tartja. Javaslom ubuntut és válfajait (én xubuntun vagyok), a Software Center miatt, elég nagy a kínálat már. Említették, hogy a hülye nevek miatt nehéz megfelelőt találni, de a software centerben elég jó kereső van, kifejezetten releváns találatokat dob fel az egyes keresőszavakra, és nekem pl. már ugyanolyan ismerősek a xubuntus programok, mint a winesek. Pl. és ezt sajnálom is, hogy kimaradt a felsorolásból - beírtam keresőbe, hogy Commander, erre rátaláltam egy tökéletes Total Commander pótlékra, a Krusader személyében. Itt még a névhasonlóságra is figyeltek
-
Jim-Y
veterán
Nagyban segít, ha veszed a fáradtságot, és amit egyszer már megoldottál, utánanéztél, azt leírod egy textfájlba, vagy csinálsz neki neten egy privát blogot. Később, ha szükséged lesz rá, és hasonlóan szenilis vagy mint én, akkor nagyban megkönnyíti a munkád, hogy korábban mindent dokumentáltál, pl SVN setup, Apache setup, linux alapok stb...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Borderlands 4
- E-roller topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Xbox Series X|S
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- További aktív témák...
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest