- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomy Yayo
senior tag
Én is így voltam vele, de 2-3 hét alatt mindenre megvolt a program, és ma ott tartok, hogy gyakorlatilag játékon kívül nincs szükségem win-re. Jó persze ez attól is függ, hogy ki miket használ a gépén, de ha csak emiatt nem vágsz bele, akkor javaslom, hogy próbálj ki egy disztrót pendrive-ról futtatva. Talán már nincs 2000Ft egy sima usb 2.0-s 8GB-os pendrive, amin már bőven el fogsz férni programokkal is (tapasztalat), és pendrive-ról is fut szinte ugyanolyan gyorsan mintha fel lenne rakva a rendszer. Így szép lassan hozzászokhatsz a rendszerhez, felfedezheted a számodra szükséges progikat, és amikor úgy érzed, minden a helyén van, fel is telepítheted. Vagy nem, és használod tovább penről, amikor kedved tartja. Javaslom ubuntut és válfajait (én xubuntun vagyok), a Software Center miatt, elég nagy a kínálat már. Említették, hogy a hülye nevek miatt nehéz megfelelőt találni, de a software centerben elég jó kereső van, kifejezetten releváns találatokat dob fel az egyes keresőszavakra, és nekem pl. már ugyanolyan ismerősek a xubuntus programok, mint a winesek. Pl. és ezt sajnálom is, hogy kimaradt a felsorolásból - beírtam keresőbe, hogy Commander, erre rátaláltam egy tökéletes Total Commander pótlékra, a Krusader személyében. Itt még a névhasonlóságra is figyeltek
-
Jim-Y
veterán
Nagyban segít, ha veszed a fáradtságot, és amit egyszer már megoldottál, utánanéztél, azt leírod egy textfájlba, vagy csinálsz neki neten egy privát blogot. Később, ha szükséged lesz rá, és hasonlóan szenilis vagy mint én, akkor nagyban megkönnyíti a munkád, hogy korábban mindent dokumentáltál, pl SVN setup, Apache setup, linux alapok stb...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest