- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cickánykoma
tag
sziasztok!
Egy fileszerverben fut 4 db 3 terás Toshiba HDD. A konfig egy micro-ITX-es Gigabyte B85N-Phoenix, G3220, 8 GB RAM. Egy 150W-os paneltáp szolgálja ki, van egy 1000VA-s FSP UPS támogatja.
Eddig minden oké volt a rendszerrel, azonban mikor hazaértem 20:00 körül ma, a HDS és az Intel Rapid is szirénázott, hogy ledobta két vinyómat. Újraindítottam a szervert és egyből 100-ról 0%-ra csökkent a kondíciója, felpörgési hibára hivatkozva. Én a tápra gyanakszom, hogy túlterhelt lett.A vinyókon levő anyagok elérhetőek, másolhatóak, az önteszt szerint minden rendben van.
Kérdésem, hogy kuka, garanciális csere vagy visszállhat ez az érték? (az zavar leginkább, hogy meghibásodás várható, de 0%-os a kondíció, de megy rendesen mindkettő, felpörögnek, nem kattognak, másolható rájuk és róluk - csak villog a HDS hogy meghibásodik - ki tudja pontosan kb mikor).
Ha garanciális csere (az egyik HDD-t január elején vettem, a másik 2013 jún-ban) akkor mire hivatkozhatok?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik