Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4984) Intruder2k5 válasza vargalex (#4983) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Köszi, erre közben én is rátaláltam, de ebbe most nem megyek bele. Azt gondoltam, hátha a webszerver tárolja valahol a session adatokat, és egy file törléssel megoldható mondjuk a /tmp alól, vagy esetleg a webszerver újraindításával (ezt próbáltam, nem segített), de ilyen simple megoldást én sem találtam.

Amúgy végülis nehézkesen de be lehet lépni. Ugyebár ilyenkor a második login eljut a jelszó kérésig, azt el is fogadja, és utána jön az ablak a hibaüzenettel, hogy ez most nem fog menni, mert xy IP címről van egy aktív bejelentkezés. Na most ha ezt az oldalt gyakran frissítgetem, akkor előbb-utóbb sikeresen betölti a felületet, csak néha az otthoni gép is újra keresztbe tesz, és akkor megint a távoli sessiont blokkolja. Szóval végül is meg tudtam nézni amit szerettem volna, de ez így egy "jó játék". :)

szerk.:
Amúgy érdekes, mert a kommunikáció ilyenkor sem szakad meg teljesen. Nyitottam két böngésző fület az admin felületre, az egyikben ott hagytam a real-time adatforgalmi statot, gondoltam ez majd életben tartja a sessiont. A másik fülön meg nekifogtam a dolgomnak, de idővel azt megint blokkolta. Ekkor visszanéztem az első fülre, de az adatforgalmi grafikont rajzolja szépen tovább. A másik meg az, hogy a 60mp-es auto logout-ot sem tudom, hogy számolja, de ha sikerült is bejutnom, volt, hogy kattintás után 4-5mp-el a következő klikknél már kirakott, tehát közben az otthoni gépnek megint sikerült befúrnia magát.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.