- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
petrusz82 #8293 üzenetére
kimerítő egy teszt tevékenység
te sem tétlenkedtél....1. Az indexelés hangja melyik vontatóra? ugyan is mindegyiknél saját van.
2 Hajó vonat etc,, ezek tesztelése jelenleg is zajlik lesz állítgatás, az AI vontatók pl most már jók sztem volt 1 ami nagyon hangos volt a másik 2 meg halk ezek egy szinten lesznek, ugyanis csak 3 féle teherautó hangot dobtak rá az AI vontatókra és buszokra és azokat variálják random.
3. a Forgalmi zaj sztem most elfogadható. ha lejjebb veszem 5.1-en már nem is hallani. Ahogyan most áll, fülhalgatóval sem zavaró és 5.1-ben is pont hallatszik, habár ha valaki halkabbra veszi a fülke brummogását már ezekkel a meglévő paraméterekkel is a külső forgalom zaja eltűnik.
4 a tolatás jelző pittyegés melyik vontatón? külső vagy belső nézet?, mert azok is külön vannak....A képi világ meg folyton változik, mert ha találok még felhőben valami ütőset vagy brutált beinvertálom
sajnos az eddigi invertálásoknak csak a fele lett sikeres, hiába volt olyan ász felhő, hogy besz...tam a gyönyörtől, az invertálás után egy halom kaki lett belőle így az ejtve is lett sok másikkal együtt.a hajnali barbie babás rózsaszín is csak lassan oldódik meg, pedig az eredeti képeken és színekben narancssárga és vörös volt,,,, szóval ez sem volt egyszerű de most már legalább a hajnal olyan hajnalos, a régi is az volt de extrém. Sokan száltak velem pl vitába a rózsaszin hajnali felhőkkel pedig még az is űl mert létezik...
Szerencsére a Brutál nevéből adódóan ez nem "reál" bizony sokminden beleférhet még ha van vagy lesz még jó ötlet...
-
petrusz82
aktív tag
válasz
#70339072 #8285 üzenetére
Te aztán gyorsan dolgozol!
Felraktam, a tegnapihoz képest sokat javult! Most már hallani külső nézetben is a Brutalos hangzást.
A retarder szerintem most van rendben, legalábbis a Volvónál. (A többinél nem próbáltam) Jól lehet hallani, se nem túl erős, se nem túl halk. (2.1-es hangrendszer)
Amit viszont mindenképp visszavennék hangerőben azok a következők (belső nézetben):
1. Indexelés hangja szerintem túl erős, fizetőkapuknál az effekt szintén.
2. A hajó, vonat, meg az ilyen hasonlók túl erősen szűrődnek be a fülkébe.
3. Talán még egy nagyon picit a forgalmi zajon is vennék vissza. (10-15%)Külső nézetben:
1. A tolatást jelző "pittyegés" nagyon hangos
Viszont:
Az egész képi világ rendben van, véleményem szerint ahhoz nem is kellene már hozzányúlni.
A sivatagi utakon is jártam. Látszik, hogy poros a levegő a szélfútta helyeken. Lehet eddig is volt ilyen effekt, de nekem csak most tűnt fel először. -
Mr.Franczy
aktív tag
Szép reggelt.
Mentem én is egy keveset az új móddal! (DAF) A képi világ számomra már megfelelő, a hangok is jók! Annyi észrevételem lenne csak, hogy a retarder és légfék hangja kicsit lehetne erősebb!
Ez "jött át" nekem egy sima gagyi fülessel! -
ledgeri
nagyúr
[link] Fordulatszám mérő, külsőívi LEDjei. Tudja valaki, hogy miért van annyi, és hogy a beállítottak mire vannak beállítva?
-
törölt tag
válasz
petrusz82 #8282 üzenetére
Érdekes milyen hasonló a fülünk,, ezek nagyrészt már be is vannak állítva csak még nincs felrakva.
majd ha lesz több látványosabb átalakítás feltevődik a cucc.A motorhangokkal kapcsolatban meg a külső a gyári hang aki akarja hasonlítgassa a brutáléval hát ennyi a külömbség.... a végén oda is kirakom majd.
-
petrusz82
aktív tag
válasz
#70339072 #8281 üzenetére
Csináltam egy fuvart, így bővebben tudok nyilatkozni róla. (Volvót vezettem)
Szóval ahogy írtam, a belső motorhangok rendben vannak.
Azonban mégis van három dolog, amit lehetne finomítani: szerintem az index hangja kicsit erős, a retarder pedig lehetne picit hangosabb. A fizetőkapuknál is erős a hang. (belső nézetből)
A külső hangoknál észrevettem, ha áll a kamion alapjáraton külső nézetben, vagy ha kifordulok balra az ablakon, akkor elmegy a motorhang.
A másik, a külső hangokkal kapcsolatban, hogy jó volna kicsit visszavenni, (nem túl sokat), mert olyan, mintha lehúzott ablakkal vezetnék. (talán a 11.1 illetve a 12.1 HD Sound Engine közti hangerőre)
Szerintem, ha ezek összhangban lesznek egymással, akkor tökéletes lesz!
-
törölt tag
válasz
#10234880 #8263 üzenetére
én azt innen meg nem mondom melyik,,, de az automatában nem talál valamit lehet jelszavas az egyik mod de csak találgatok... nálam az automatába a szalagkorlátok éjszakai fényei vannak leprogramozva hogy ebben mik vannak meg fingom sincs, nem is ismerem.
igen a 12.1-es link amit priviben küldtem akik kérték.
-
törölt tag
Aki akarja töltögetheti tesztre,,,
A HD ENGINE fel lett készítve az 5.2 TSM-re is, a SOUND ENGINE meg szerintem így már jó, bár az iveco hangja még nem az igazi...ha kijönne az 1.4-es patch én késznek is tartanám rá, de szerencsére az még sok idő, így lesz még idő vacakolni vele tökéletesíteni szépíteni, hangzatosabbá tenni.
Számomra már ebben az állapotában hozta azt a játékélményt amiért nekiáltam az egésznek.!!!
mind képileg mind hangilag.
HD engine = 1.20 GB
Sound = 162 MB -
xrvman
őstag
válasz
petrusz82 #8253 üzenetére
vakegérke is, köszi!
5.4 vagy 5.2 a "hivatalos"?
https://www.facebook.com/trucksimulatorhungaryfansite/posts/240357586125590 -
törölt tag
válasz
#70339072 #8262 üzenetére
nade most melyik az? a tandem vagy a sines vonatos,? és mit miket nemtud még kinyitni? azokat nemértem.
00:58:04.041 : <ERROR> [fs] Failed to open file "/automat/53/16a8ad129d58a938b031cadc11a25dc6eb61a4.mat" in the read_only mode
00:58:04.041 : <ERROR> [resource_task] Can not open '/automat/53/16a8ad129d58a938b031cadc11a25dc6eb61a4.mat'
-
törölt tag
-
törölt tag
Stewen1967 ez rendes original játékba milyen error az acsiknak,és mér,mitől,hogy???
00:25:29.343 : <ERROR> Achievement target value is zero! (job_all_trailer_types)
és ez a másik 2?? milyen error?? mer pedig a játék szépen megy.
00:58:04.041 : <ERROR> [fs] Failed to open file "/automat/53/16a8ad129d58a938b031cadc11a25dc6eb61a4.mat" in the read_only mode
00:58:04.041 : <ERROR> [resource_task] Can not open '/automat/53/16a8ad129d58a938b031cadc11a25dc6eb61a4.mat'
valami ötletes ,értelmes magyarázat? hogy az scs ezt,hogy engedheti meg magának??
-
Faterkam
addikt
válasz
#70339072 #8246 üzenetére
Nah átültem a Volvómból a Scaniába és a Renault-ba is. A helyzet nálam az, hogy a légfék és a kompresszor sziszegése elnyom mindent, a motor a kopogós Diesel helyett morgós versenymoci hang.. Tudom, ízlések és pofonok. Én szerintem a 11.1.-es kamionosabb, mint az új!
-
törölt tag
Sziasztok,nos műxik,jó a TSM map? az amit azorzo linkelt aza ab-s? és Olvastam lesznek uj városok,és az kb.mikor lesz benne,menyi idő?
-
xrvman
őstag
Tudjátok mit hiányolok? Az éles fordulókat a szerpentineket, nagy lejtőket, emelkedőket.
-
törölt tag
válasz
Vakegérke #8248 üzenetére
az még nincs kész talán majd ma este.
a dörmögés engem is megörjítene, ne aggódj, a mélyek belecsempészése annyit jelent, hogy pont amennyi kell csak annyi lesz benne. Én is látom az agyon sub bass-olt scania engine hangokat pl:elsőre lehet hogy jól hangzik de hosszú távon ez már őrjítő,,,
na ezt a brutál próbálja elkerülni !!!! -
hemaka
nagyúr
válasz
Paladin1492 #8247 üzenetére
Én feltettem tegnap, bár még útlezárással vagy balesettel azóta sem találkoztam.
Másnak sem világítanak felül a lámpák? Amikor ráteszem, akkor ott még jó, de a játékban már nem világítanak.
-
-
törölt tag
válasz
Faterkam #8244 üzenetére
Apuci...
Könyörgöm, űlj le valakihez akinél van legalább egy 2.1 de még jobb ha 5.1
índítsd be az egyik Scaniát v8-al, vagy a renault-okat és állísd le....
)
Nagyot fogsz nézni...
Majd menj el egy nagy szélgéphez, és állj meg alatta, kapcsold ki az engint és besz......sz
)
sok helyre vannak jó mélyek becsmpészve, gyáraknál, villámlásos dörgéshez, és sorolhatnám ami elsőre olyan mint ha még halkult is volna de a mélyek nizony elkezdenek dolgozni ebben a 12.1-es sound engine-ben.
-
törölt tag
Rendesen oda tette magát a tsm nem győzőm beemelni a több száz megányi új textúrákat
hízik vagy 100 megát a HD engine is de sztem csak holnapra lesz az kész... -
törölt tag
válasz
Faterkam #8237 üzenetére
A Brutal Sound 11-es 2.0-ás hangszóróra jobb is lehetett azonban ez az új nagy meglepetéseket tartogat a mélynyomosoknak, berezeg a fülke indulásra és megállásra etc..
lehet ez nálatok csak a "Tompább kategória" de 2.1-en és 5.1-en azért nem olyan rossz ám, és fülhalgatón is átmegy valami...rosszabb semmiképp nem lehet a 11-nél, sőt...
amit késznek tekintek, SVania V8, Renault magnum és prémium.
-
petrusz82
aktív tag
válasz
Paladin1492 #8234 üzenetére
Afrika északi része eddig is benne volt.
-
Faterkam
addikt
válasz
#70339072 #8220 üzenetére
Én egy egyszerű asztali 2.0.-ás hangszóróval nyomom, de nálam a Best eddig a Sound 11.1 még mindíg. Az új is sokkal halkabb belülről és tompább. A 11 élesebb és tisztább. Nálam ez a nyerő még!
Amit a 12.1.-nél fel kell tekerjem, hogy halljak valamit, az már a 11.1.-nél túl hangos. Ez a módváltásoknál jön ki rendesen!
-
-
Zozzer888
addikt
válasz
Paladin1492 #8234 üzenetére
Észak Afrika
? Érdekesen hangzik ez a TSM dolog, lehet én is feldobom
MI van akkor ha multizni akar az ember, de olyan városban vannak a kamionok, amik a rendes játékban nem léteznek?
-
-
petrusz82
aktív tag
Felraktam a TSM 5.2-es változatot, mentem vele egy rövid fuvart. Úgy néz ki, minden rendben.
-
-
-
petrusz82
aktív tag
válasz
Paladin1492 #8226 üzenetére
Én a TSM oldaláról szedem, ott biztos eredeti!
Változás az előzőhöz képest:
"No new cities! The new cities from the SCS patch are still not included in the map. We're working on it.
Changelog from the 10.10.2014:
- all reported Bugs are fixed
-expansion of Hamburg, "Elbtunnel"
" -
-
törölt tag
válasz
Paladin1492 #8226 üzenetére
Nocsak, demár akkor mérnem 1.13.3 -as patchtól feljebb tették a kompatibilitását? eléggé érdekes,. ha valaki tud erről vmi újat vagy jót mondani,az irja ide, és szedem énis,. léci,. és előre is köszi
-
petrusz82
aktív tag
Próbaként ki akartam próbálni, hogy milyen lehet kuplunggal vezetni. Ezért felhasználtam a no-name kormányomat (illetve annak a pedál részét). A gáz abban a kuplung. Természetesen a többit a DFGT vezérli.
Csak egy baj van: Mivel nem H váltó van a DFGT-n, ezért csak szekvenciálisan tudnám használni. Így viszont nem működik. Ha átkapcsolok H váltóra akkor jó lenne, de folyamatosan előre nyomva kell tartani a váltót, míg fel nem engedem a kuplungot.
Erre esetleg van valakinek ötlete?
-
Megjelent az új TSM map. TruckSim Map 5.2 ab Patch 1.11.x.Legalábbis remélem hogy ez az eredeti.
[link] -
válasz
#70339072 #8220 üzenetére
Én magnummal fuvarozgatok, Gyorsan levezettem 500Km-t. A belső hangok jók lettek. Hallom most már a motort. A fékezés szuper, nagyon eltaláltad a hangokat.Nekem már most is jók.Persze ez egyéni izlés.Biztos lesz, akinek nem jó még ez sem.Úgy éreztem mintha a váltón is igazítottál volna. Mintha fürgébben váltana.
-
Zozzer888
addikt
Nem játék, de Euro Truck... Kiss Norbi Európa bajnoki címet szerzett
!
-
petrusz82
aktív tag
válasz
petrusz82 #8221 üzenetére
Szerintem ez így a jó irányvonal.
Elég jól szinkronban van a külső hangokkal, érezhető a mély duruzsolása. Halkabbra semmiképp nem venném, talán egy 10%-ot még erősítenék is rajta.
Azért nem árt feljebb tekerni a hangerőt a hangszórón, a zenét pedig lejjebb venni a játékban.Ja és prémiummal próbáltam!
-
törölt tag
Na feltöltöttem a mostani "HANG" állapotot, aki renaultos tesztelhetné, a magnumot és a prémiumot is én szerintem most már jók...
lehetne véleményezni.
A rendes HD enginben is volt apróbb hibajavítás az enginem körül, a váltó is finomítva lett ami hozzá való...
aki akarja azt is szedheti és tesztelheti.
-
tutuhawer
őstag
válasz
SyMbioTe #8184 üzenetére
Szevasz. Olyan gondom volt, hogy fordítottam a kormányt és egyszer csak a beugrott a képen max elfordulásig. Csináltam egy új profilt, beállítottam, szépen működött is, aztán a szép beállítás fájlt átmásoltam a fő profilom mappájába, elvégre az a fontos és máris jó lett. 5 perces munka, így ment nekem Logitech DFGT-vel
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Paladin1492 #8214 üzenetére
Ok: regelj a https://www.worldoftrucks.com/en/ -on, és azt a képet adja be amit feltöltesz vagy ( minimum) a steames képed
-
-
ledgeri
nagyúr
-
törölt tag
válasz
#10234880 #8209 üzenetére
nem buherálom a kabinokat.
egyszer egy kis kontrasztot vittem bele, aztán kék lett minden
a fülke szétbarmolására annyi "mod" van csak gyözzed válogatni.
amit felűlírok, textúra, hang, szkriptek.
de ebből a szkriptek is agyvérzés, állandóan átnyálazni mindet meg követni... -
törölt tag
Stewen? Valami jó objektet nemlehetne betenni a Volvóra? vagy sok idő lenne?
-
törölt tag
válasz
petrusz82 #8202 üzenetére
Hallod e, látom értesz kormány beálitáshoz,. nos mer nekemis van 1 genius speed wheel vibration 3 kormányom,. de énis viszont kalibráltam játék előtt,. hogy a játékba középen legyen a kormány,. ott elkellet teljesen forditanom,1ik másik irányba ugyszint,de viszont a gázt féket nemnyomtam. és mikor bementem a játékba, és ott van olyan,hogy a gáz, meg a fék holtjátéka. nos,azt nemtudtam beálitani, és mikor mentem,. és megkelet álnom a pirosnál,és mikor elengedtem a féket, nem maradt megálva,hanem elindult,. és a kormányt meg mikor forditottam el jobra,vagy balra, akor berezgett,és beakasztotta a játékot,befagyasztotta. és ugy nemlehet vele menni. nemtudod milehetett,akkor annó a probléma?
-
petrusz82
aktív tag
válasz
SyMbioTe #8196 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy játék elindítás előtt kalibrálni kell a kormányt?
Megnyitod a profilert, majd device, game controllers, majd a megnyíló ablakban rákatt a tulajdonságokra.
Tövig megnyomod a fék és gázpedált, majd jobb alsó sarokban settings fülre rámész. (A settings fülön nem kell állítani semmit, ha úgy van beállítva, mint ahogy a képen linkeltem) Ezután sorban bezárod az ablakokat úgy, hogy jobb alsó sarok close, majd ok, majd megint okÍgy már mennie kéne szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gyúrósok ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Androidos fejegységek
- Tenisz topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest