- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Csoport SZABÁLYZATA/Házirendje!
- A csoport !!!CSAK!!! ETS-ETS2-ATS játékokkal foglalkozik.
Helyesírás mindenek előtt!
Abban az esetben tudunk érdemben foglalkozni a kérdéseddel, ha EREDETI játékod van.
Ellenben ne várj segítséget, mert a WAREZ az internetes etikettben TILTOTT dolog.
(Ha rózsaszín a kamionod, esetleg eltűnik a tréler...akkor bizony az WAREZ)!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Faterkam
üzenetére
semmi gond

beteszek én brutálosabb betöltőképet olyan ami mindenkinek tetszik.
ha valaki megcsinálja,, nekem erre nincs időm
épp az összes útszéli baba automatáját írom hogy pirosan és fehéren azokba az a kis téglalap világítson,,mert nem mind volt meg csak egy kis része.
talán reggelre meg is esz
-
-
törölt tag
válasz
üzenetére
a link a régi.
Kritizálhat azzal semmi gond én is szoktam csinálni.
a gond azzal van valamit fikáz de ő maga sosem alkot semmit csak fikázza mások munkáját.sosem tanulja meg azt amit tanítok, én pl. nem csak fikáztam más szarát de megpróbáltam közösen veletek jobbat alkotni, ergó én megtehetem hogy fikázom mert ha igaz a helyébe remélhetőleg egy másik jobbat tettem.
ö nem tett le semmit.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Hellóka,kérném a linket,. ha új link van,köszii
deha a régi, a másik, akkor onnan szedem.,
ja, és (#8991) BoboDJ ,ami ha nemtecik,akkor NEM KELL RÁNÉZNI, és sőt, még véleményt akkor pláne, ne is mondjál,TARTSD MEG MAGADNAK és ide, azér csak negyere,hogy más művét kritizáld és kifejezd, a nemtecésed !!!! Ebből,itt senkisem kér !! Vagyis, röviden : Ha nemtecik,lehet párologni !!!! És pattogjál máshol !!
na pás !! -
törölt tag
pl ha csinálsz egy jobbat.
1440x512.
ja és a játékból kéne screen shot mikor játszol és megy a brutál.
a felirat gondolom nem zavar hiszen mindenki kiványcsi mi is ez aki tud olvasni ugyebár

időm meg ezzel épp nem volt annyi hogy foglalkozzam, helyette a Brutállal voltam elfoglalva, viszont ott az ellenpélda is, használd a red expertet, gyönyőrű betöltőképpel és fos tartalommal.

-
erix31
csendes tag
Már nem beta az 1.14 verzió steamen.
-
törölt tag
Lehet szedni aki akarja tesztelni az új felhőket...
Természetesen a Szkript bővűlt és a skybox felhő állománya ami csak annyit jelent hogy:A gyári Skybox motor marad az eddig megszokott de gyárilag 2 db azaz két darab random felhősödést figyelhetett meg a játékos 7-10 óránál és 11-15-óránál. ennyi volt leszkriptelve gyárilag a progiba.
Most a Brutál Gold + -ban minden programozott óra kapott random felhősödési lehetőséget, azaz vagy rádobja a skyboxra ha kisorsolja, vagy nem.
de benne van.egész napos a dolog, azaz éjszaka, hajnal, alkony, bármikor jöhet egy olyan felhősödés ami új lesz eddig nem láttátok a régi megszokottak mellett...és nem esik benne az eső...
lehet tesztelni, észrevételezni, véleményezni.
A Logo is visszakapta csöcsös Esztikénket (Már hiányzott) ezért aki használja a hangot is, szedje le újra.
-
dokee78
félisten
válasz
Mr.Franczy
üzenetére
Köszi működik.
-
-
törölt tag
válasz
üzenetére
az jó kérdés, mivel rukkolnak elő,. márha előfognak e valamivel,. de még az idegesit,hogy má 1 hónapja viszik, azóta mindenhétvégére mondva, h már a hétvégén kintlesz az 1.14-es pöcs de semmi,,. és ez megy most 4x, de még sehol semmi,. nemtom mi a eget tökösködnek ennyit,.

-
törölt tag
válasz
üzenetére
hát igen,, ha a Brutál gold lenne az utolsó kiadás, a gyári fa, fű és bokor textúrákon még van üres hely.
ha azokat a következő patchbővítések környékén kitöltik és a brutál nem követi, akkor megjelennek a lombnélküli fák, már volt hozzá régebben egyszer szerencsém.most is van benne új fa, bokor, és néhány kő, a goldban követtem is, de ki tudja mit tartogat majd az 1.15-ös 1.16-os stb patch? oda a sima gold lehet nem lesz elég.
-
törölt tag
Sziasztok,. segitsééééggg, mind az a mod van benne vissza,ami eddig is volt, és mikor kiválasztom a profilt (betölti) a játékot,. vagyis mielőt végére érne a csik kilép,. nemtom mér !! milehet a baj?? valaki valamit erre?

-
dokee78
félisten
Mely térképek ajánlottak?
Pontos név,mert TSM 5.4-es nálam elrontotta a játékot,hibát észlelt és leállt,de lehet más mod volt a ludas.Ez pl jó?-->Magyar map 1.4.12
-
törölt tag
na végre,h lejött már, ideje,.
de h 2x volt 1ó15 perc,hát aszittem meghüjülök mindjar hejbe,.

-
dokee78
félisten
-
tutuhawer
őstag
Honnan szoktuk letölteni a TSM térképét? Melyik a megbízható oladl, segítsetek ki, légyszi
-
törölt tag
válasz
üzenetére
nemtom h szedi e még valaki, merh csak 300kiloig bir menni, az fix,...vagy pedig tesómnak van 1 böngibe kinyitva 20 ablak,és ő fogja le a netet,.
ám, explorerből sikerül,asszem leszednem, idm-el a letöltésvezérlővel,.jelen pillanati állásba 1ó 14-5 perc,. de mégisjobb mint a 2-3-4 óra,.

-
törölt tag
Stew. mér van az ,h nemtom leszedni a brutal goldot, a mostani legutóbbit,amit feltettél?? ami 1.20gb . először lassan szedte nemtom mércsak 180kilo körül , és eljutott 30 valamennyi megaig, és megállt a letöltés,mint aki levan töltve,. és most 2x is ugyanez,de most márcsak 7-9 mega közt anyit szedett le,. mi a hiba??
-
Vakegérke
félisten
-
olivera88
veterán
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Köszi. Csak épp nem működik a letöltés.
[link] -
Feribacsi555
senior tag
-
olivera88
veterán
Tudja valaki mi okozhatja ezt a hibát?

Két éve használom játékot de sose volt ilyen. Hiba – modul verziója: 8.15.10.2869 Ez pont Intel Graphics Media Accelerator drivere.
Betöltődik gond nélkül a játék , de a kamionom nem látszik csak egy sötét kamion alak van és ha be akarom tölteni a mentésemet összeomlik.
-
Bunken
tag
Az 1.14-es patch lesz hivatalosan is vagy marad bétának?
Mert én még az 1.13.4.10s-nél tartok. A bétákat szándékosan nem töltöm le mielőtt valaki szóvá tenné.
-
dokee78
félisten
Régebben játszottam,hogyan is lehet megcsinálni,hogy a Mercedes saját nevén legyen?
-
törölt tag
válasz
üzenetére
A link nem változik csak a tartalom.
Sajnos a motor úgy volt megírva ha az eső paraméter 0 akkor a vízfelverődés is 0
Mivel 2 ilyen paraméterem is volt (Reggel 6 és este 21 körül) hiába csak egy órát tartott engem zavart hogy az effekt is eltűnt az esővel együtt.
A rossz időnél mindg lesz eső inkább így folyamatos az effekt és a játék élmény sem szakadozott. -
törölt tag
válasz
üzenetére
hátha arra van,volt utam,.
ám képzeld, most hátulrol 170el ugy belementem az előttem lévő autóba hogy mikor belementem, mint akit az űrbe készültek lőnni,. ugy szált fel mint a rakéta,. és oly nyugdijasan esett visza le az ut mellé, hogy még érkezésem is volt hirtelen megálni a kamionnal, és hátranézni, h hova esik,.
ezt érdemes lett volna látni,. 
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Vakegérke
üzenetére
laposba kitudja lehet e cserélni,. ám nemkönyű beugratni csak ,. izéé,..
ugy csinaltam,.hát igen van,volt csííík, és mit tudom én 
(#8920) Stewen1967 oké,. majd megnézem ha még1x látok majd ojat,. vagyis elrepcsizek oda.és ám nyugszok,. csak kicsit fura volt, a csík,h onnantól és csak addig,és nemtovább.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
nyughass..
ez az ets2 repülője ami hibából adódóan az éjszakai égbolton is fehér csíkot húz, már láttam én is párszor. Nappal még jól is néz ki, de éjszaka elfelejtették levenni róla a fehéret. szerencsére elég ritkán dobja a program, ha legközelebb látod repülj oda és látni dogod .
-
törölt tag
óóóó,.máááááááá,. nemkell ide apeh,. ezelőtt se volt, és most is tojok rá,. ugyhogy megveszek a 1 gépet szépen, enyim pénzemből, és kész,. nettől meg nemkell semmi,.
. ésa műveknek se kell jelenteni semmit,. ők is meglássák h több fizetődik vagy ugyananyi,vagy pedig kevesebb,. ugyh őket aztan 1átalán nemérdekli mi ojat veszel, ami menyire és h fogyasztja az áramot,. -
Vakegérke
félisten
válasz
üzenetére
Nem csak új gép kéne, hanem új szerződés is az internet szolgáltatónál. Mi több, az elektromos műveknek is be kell jelenteni, hogy új fogyasztót helyezel üzembe. Arról nem is beszélve, hogy közüzemi adót is fizetni kell csere esetén. Ha szerencséd van, az APEH nem érdeklődik, hogy miből vetted az új gépet.
-
törölt tag
az a fehér csík micsoda? [link] , de érdekes, csak pont ott attól,addig, és sehol máshol,. valaki valamit eme jelenségről? nyillal mutatom ahol aza fehér csik van
és most arréb mentem,és érdekes,de eltünt
-
törölt tag
Hellóka,nyalóka,.szép testét mindenkinek,.
.nos mi az új,mit olvastam,mit lehet letölteni??? 
-
törölt tag
válasz
Faterkam
üzenetére
Ugye hogy ugye?

hogy gyárilag valamit mahinálnak e a hangfile-al torzítanak e stb azt nem tudom de simán elképzelhető.
ahogyan torzították a külső hangokat is nem csak a hangerejét.
A lényeg ezek a truck noise (Zajok) egy félék egy file-ból nincsenek verziók.
Az az 1 rumble stripe amit találtál az a zajcsík hang nincs más.a garázs hangerő a gyári motorra váró feladat ugyan is csak abba lehet belekotyogni a külső zaj hangerő mekkora legyen, és mennyire torzítson....
azt hogy hol?, abba sajnos semmit.
-
Faterkam
addikt
válasz
üzenetére
Ez teljesen rendben van! Csak azt nem értem, hogy olyan mintha a Volvóba is és a Dafba is más hangja lenne. De ez érvényes a 11,es és a többi verzióra is, nem csak erre. Köze van a Gumikhoz is?

Más: bementem egy garázsomba és balra kinéztem az ablakon. Teljes elfordulásnál nagyon hangosak a kinti zajok. Azt értem, hogy olyan, mintha kinéznék az ablakon, no de bent a garázsba? Ez nekem picit fura volt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Series X|S
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen TV-t vegyek?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- Honor Magic8 Lite 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MSI Ventus2x 16GB RTX 5060Ti Új videokártya,3év garanciával.
- 16" MacBook Pro M5 MAX 18C/40C/48GB/2TB - BONTATLAN ÚJ (BOLTI ÁRA: 2.1M FT) // BESZÁMÍTÁS: OK
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5465, 91%AKKSI
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- Új! Razer Iskur - Black gamer szék!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ja, és ez a betöltő megfelelő, ugyhogy szépen maradjon csak ez, és akinek nemtecik,nemkell majd ránéznie,. 

deha a régi, a másik, akkor onnan szedem.,
ám neagóddj,én előre vagyok jutva rendesen a nyelvművelés terén, csak most megrövidültem,. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

merha kamion kereskedőbe is megyek,ott a második,aza krém szinü boritásos, műszerfal van, és nem ez az ijen kormánnyal,. és nemértem ,hogy mér,.
. ésa műveknek se kell jelenteni semmit,. ők is meglássák h több fizetődik vagy ugyananyi,vagy pedig kevesebb,. ugyh őket aztan 1átalán nemérdekli mi ojat veszel, ami menyire és h fogyasztja az áramot,.

Z0C!