- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Csoport SZABÁLYZATA/Házirendje!
- A csoport !!!CSAK!!! ETS-ETS2-ATS játékokkal foglalkozik.
Helyesírás mindenek előtt!
Abban az esetben tudunk érdemben foglalkozni a kérdéseddel, ha EREDETI játékod van.
Ellenben ne várj segítséget, mert a WAREZ az internetes etikettben TILTOTT dolog.
(Ha rózsaszín a kamionod, esetleg eltűnik a tréler...akkor bizony az WAREZ)!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisselandras
senior tag
Ma frissült a steam ! nem borul meg annyira a rakománnyal ! ami még fel tűnt mikor fékezem egy sípoló hangot ad
ez jó de amit hiányolok még mindig az az hogy nincsenek benne autók gödrök és rendes törés se na meg persze kerék durranás

-
donmackó
addikt
Akit érdekel:
Megjelent az 1.7-es promods map, ami 1.12 kompatibilis -> [link]
-
erix31
csendes tag
válasz
petrusz82
üzenetére
Szerintem elbeszéltek egymás mellett. Ma frissült a steam is. A steam, egy program a mi frissült, a játék megint egy program, ami szintén frissült. Nos a steam frissül magától, újraindításkor fel is települ az újabb verzió. A játék nem frissül magától ha a "ne frissítse a játékot" van bejelölve. Mindkettőtök jót mond, csak az egyik a steamről beszél és tesz fel képet, a másik pedig a játékról. Én ezt vettem ki a beszélgetésből.
-
petrusz82
aktív tag
Na nekem elegem lett ebből a steam-es dologból! Főleg azért, mert nem tudom kikapcsolni az autó frissítést.
Szóval feltettem cd-ről egyenlőre az 1.11.1-es patch-el.Ennek ellenére lesz lehetőségem telepíteni a legújabb "High Power Cargo Pack DLC" csomagot?
-
petrusz82
aktív tag
A stemben valahol be lehet állítani, hogy NE frissítse automatikusan a játékot?
A játékra jobbegérrel kattintva, majd a tulajdonságok menü frissítések alatt olyan van hogy:
1. Mindig tartsa naprakészen a játékot.
2. Csak akkor frissítse, ha elindítom.
3. Magas priorotás - először ezt a játékot frissítse automatikusan.Nekem a 2. van kiválasztva. Ehhez viszont azt írja, hogy a frissített tartalomhoz csak a játék elindításakor jutsz hozzá. Tehát ha elindítom, akkor mindenképp frissülni fog.
-
Jött egy 24 megás patch és már csoportosítva is tudsz keresne a pótok között. Szóval hamarosan megérkezik a heavy dlc. Remélem legalább is.

-
petrusz82
aktív tag
Az utolsó kérdésem Ledgerire vonatkozott!
-
petrusz82
aktív tag
Azt esetleg tudja valaki, hogy a menüben beállítható automata retarder mikor lép működésbe?
Mert az rendben van, hogy én kézzel a 3 fokozatát tudom állítani. Fékezésnél viszont nem érzek különbséget, ha be van állítva a menüben, ha pedig nincs. -
ledgeri
nagyúr
-
törölt tag
-
törölt tag
sziasztok,!
Léci nemtudja valaki,hogy mér kell majdnem teljesen lebutitott szinten jácanom ezta Ets-t??
Mer sztem,ami elképzelésem van,az pedig azér kell, mer 8.1-re nemnagyon kompatibilis a játék,. vagy pedig a játék ésa 8.1-es rencer nemszeretik 1mást. és ja,. még akkoris mintha szaggatva menne. De viszont win 7-en szép közepes átlagú grafikával elzúzok rendesen. Vagyis,. ha a játék szempontjából nézem a dolgot,hogy neki,és nekemis jólegyen,akkor átkell tegyem a rendszert win 7-re? Mer ezekszerint ugy néz ki -
petrusz82
aktív tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Köszi, nekem is sikerült megoldanom! Az volt a gond, hogy több funkcióhoz is hozzárendelt azonos gombot a kormányon. Például nekem az R3 gomb eddig a tempomatot kapcsolta be, de ezt a gombot kiosztotta a sebváltónak is.
Egyébként arra nem jöttem rá, hogyan lehet törölni, hogy egy adott gombhoz ne legyen kiosztva semmi. -
donmackó
addikt
válasz
üzenetére
Nem tudom. Nekem a sharemods-os nem volt jó (nem tudtam kicsomagolni). Leszedtem az uploaded.net-est, ez működik, de ez is ekkora mint az enyém, és nagyobb mint a sharemods-os. Ki érti ezt?
Szedd le és max nézesd át vírus kergetővel. Vagy várd meg még 1,5 óra alatt lejön. Egyébként ha rákattintasz ez is 648 megás .7z szed le majd próbáld ki. -
tutuhawer
őstag
válasz
petrusz82
üzenetére
DFGT-m van, és valami elbaszódott nekem is/meg még sokaknak/, de megoldottam kis idővel. Teljesen új profilt kezdtem el, beállítottam mindent, ahogy szoktam, és a profiles mappából a config fájlt meg asszem még egyet átmásoltam a régi profilba, ami elbaszódott. Megoldotta a gondot. Illetve épp kérésre csináltam egy beállítgatós videót is, kicsit gagyi lett, elküldhetem a linkjét privátban, ha nem röhögöd ki

-
törölt tag
válasz
zolee5016
üzenetére
Zsíííír kaminyon
. Ám nemtudja valaki,hogy mér kell majdnem teljesen lebutitott szinten jácanom ezta Ets-t??
Mer sztem,ami elképzelésem van,az pedig azér kell, mer 8.1-re nemnagyon kompatibilis a játék,. vagy pedig a játék ésa 8.1-es rencer nemszeretik 1mást. és ja,. még akkoris mintha szaggatva menne. De viszont win 7-en szép közepes átlagú grafikával elzúzok rendesen. Vagyis,. ha a játék szempontjából nézem a dolgot,hogy neki,és nekemis jólegyen,akkor átkell tegyem a rendszert win 7-re? Mer ezekszerint ugy néz ki 
SZERK: Léci valaki,akinek jó nete van, feltöltene pl.megára ezta 5.1-es TSM mapot? mer ez lemegy 6 kilobajtig is,. és nagy ég mire lejön, addigra meg kicsírázok

-
zolee5016
őstag
-
zolee5016
őstag
Tegnap algír felé jött az ufó....aztán hírtelen azzá vál a gépem is....felemelkedett és röpködött.....azonnal 100%-os kár lett..90-ről 384-re gyorsultam de hogy hogyan????..kiléptem,majd vissza és a levegőbe rakott ismét......régi mentés segitett csak..
valaki járt már így?
KÉPEK -
törölt tag
Sziasztok ! Feltettem az ETS2 1.11.1-t és elkeztem a játékot,hogy létrehozza a mappákat a dokumentumokba,. Elkezdtem alapon játszani, és ment, igaz eléggé lebutitott grafikával,mer a játék és se a 8.1-es rendszer nemszeretik 1mást. De aztán betettem a nemlétező mod mappába, a modokat. Vagyis létre kellett hoznom a mod mappát,mer alapból valamiér nemjött létre. És mikor létrehoztam,akkor behuztam oda a legujab brutalt, ésa tsm-ből is a legujabbat. Et edig minden okés. De viszont mikor engedéjeztem mindet, akkor betöltött 1 rövid csik,és aztan megállt, a játék,vagyis kilépett,avval, hogy a steam vagy nemtom minek a működése leállt,. És azt szeretném tudni,hogy most mibaja,mikor minden original???

-
kozi71
senior tag
válasz
Mr.Franczy
üzenetére
Le lehet szedni, csak piszok lassan indul be.
Van benne pár hiba azért. Sebességjelző táblák eltűntek az autópálya fizetős (sorompós) részeknél.
Felkerült GPS-re, viszont az alig frissíti magát.
A távolban lévő tárgyak lassan töltik be magukat. Sok fehér pontból lesznek a fák...
De nem panaszkodom, legalább működik végre. -
Mr.Franczy
aktív tag
Sziasztok.
Nem tud adni valaki egy normálisan működő linket, az új TSM-hez: -
petrusz82
aktív tag
Végre kiadták az 1.11.1 patc-hez való tsm mapot!
Azt vettem észre, hogy a DFGT kormányom váltója valahogy nem úgy működik mint eddig az új patch óta. Tehát egyesbe raktam, és ilyenkor szépen váltott automatikusan felfelé. Majd pedig ha tolatni akartam, akkor hátrakapcsoltam a váltót és csak a gázpedált kellett nyomnom ilyenkor is.
Hogyan kéne beéllítani a váltót?
-
kisselandras
senior tag
Erről ki mit tud?
[nav] -
nemeth989
senior tag
válasz
freeknight
üzenetére
Tudtom szerint nem rontottál el semmit, nincs ilyen opció, én is néztem régebben, de nem találtam semmi ilyen beállítási opciót, hogy felhőbe mentsen.
CskSimánGabi Multinak semmi köze a fejlesztőkhöz, ez egy önálló saját mód, amit néhány programozó csinált a játékhoz, ugyanolyan mód mint bármi más amit tonnányival találsz a neten. 1.12 nem azért fog jönni mert nem jó a multi, a fejlesztők letolják, hogy te multizni akarsz-e vagy sem, mert a játékban nincs multi. Multit fejlesztő garázs programozók, azért 12-re halasztották a multit, mert gondolom akkor fejezik, be az "optimalizációt" a sok változás miatt. 12-meg jön majd valamikor, hivatalos dátum nincs, szerintem pár hét.
-
törölt tag
akkor valaki megtudna mondani,hogy mikor lesz meg mégis az 1.12-es update pl. holnap, 2 hét vagy 2 hónap mulva?? Léci,. ha már senki sem akar irni többet.
-
freeknight
őstag
válasz
davidj92
üzenetére
Nyilván ez a megoldás, csak a steam nagyon kényelmessé teszi az embert. Ha egy Devil May Cry 4 (az egyik legrégebbi játékom) is képes a steam felhőbe menteni, joggal feltételeztem, hogy az ETS is. Sőt, ha jobban meggondolom, mind az ezen kívüli 47 játékom képes ezt a roppant nehéz feladatot végrehajtani. Na mindegy, a kérdés még mindig nem ez, hanem képes-e erre az ETS, csak én szúrtam el valamilyen beállítást?
-
davidj92
tag
válasz
freeknight
üzenetére
én is most raktam újra a gépet, de előtte a dokumentumok mappából lemásoltam az ETS2 mappát, majd miután visszaraktam az oprendszert, utána ment vissza ugyanoda a mappa, és láss csodát megmaradt a huszon akárhányas profilom, legközelebb te is csináld ezt

-
freeknight
őstag
Sziasztok!
A játékban nincs, és nem is lesz steam felhő? Most raktam fel a játékot egy kis nyári kikapcsolódásként, de időközben volt egy windows újratelepítés, és szomorúan látom, hogy a 19-es szintű karrieremnek búcsút inthetek
. Mert vannak ezek a szép új fizetős tartalmak, de én addig nem játszok a játékkal, amíg nincsen steam felhő. Ez egy 2012-es, folyamatos fejlesztés alatt álló címtől elvárható lenne. Tehát kérdésem, a játék támogatja-e, csak én állítottam be valamit rosszul, vagy ha nem, akkor tervbe van-e véve a szolgáltatás bekerülése? -
törölt tag
válasz
ledgeri
üzenetére
kérdem,mondom egyszerűbben,akkor, Leszedtem ezt az 1.11-es verziót,ami sok újítást tartalmaz,ugyebár,. de a multi végett jön az 1.12-es ami nemkompatibilis az 1.11-el,.ugye. Nos és aza kérdés,. hogy az 1.12-est csak a multival hozzák össze hogy kompatibilise legyen, ugye? Vagy nem? merha abba is lesz plusz új dolog,.akkor azt is lekell szedjem,ugye?
-
törölt tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
okéé,.köszi , de és abban az 1.12ben nemlesz akor uj valtozás,amik ebbe a 1.11be benne vannak,? csak a multihoz lesz megcsinalva? ám habár még most se tudom mi újak vannak ebbe az 1.11-be,. ha tudod, vagyha valaki tudja,megirna tömören? léci. ja és tsm map, van e új, és abban is van valami új? és a Brutal? abból/abban is van valami új? És bocsi a sok kérdés miatt csak szeretném tudni ezta uj ddolgokat ha vannak,.
-
törölt tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Helló, akkor lese szedjem már az 1.11.1s-t ha már ehéten meglesz az 1.12-es?

SZERK: és erre valaki valami infót? Léci. ,,ahogy látom vannak uj fejlemények?? 1.11.1-es ETS , és uj brutal és Tsm map is,ha jól láttam hirtelen valahol?
És mi ebbe az 1.11.1-be az új? Valaki valami infót? És ez 14 DLC-vel van? -
ooszi
senior tag
Sziasztok négy hónapja nem játszottam, most ismét felraktam a gépre, TSM Map ból melyik az újabb, hol tudom megnézni, hogy milyen verzióval játszok?
-
ledgeri
nagyúr
SP-ben toltam egy kis friss játékot, és eléggé érdekes volt számomra kettő dolog:
1. Az állítható tempomat jó dolog, csak fura, hogy el lehet pötyörészni 500Km/h fölé is...
2. Vagy a multiban nincs, vagy ezzel a pachcsel jött, vagy már régóta benne van, de most láttam, hogy ha városba érek lassabban telik az idő (kétszer pánikolva kerestem a pihenőt egy hosszú út során, és láttam meg.) -
törölt tag
Sziasztok ! Rég voltam itt, és ahogy látom vannak uj fejlemények??
1.11.1-es ETS , és uj brutal és Tsm map is,ha jól láttam hirtelen valahol?
És mi ebbe az 1.11.1-be az új? Valaki valami infót? És ez 14 DLC-vel van? -
ledgeri
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
A multi frissítése is akkor fog jönni Egyik szemem sír, a másik nevet.
-
tutuhawer
őstag
én elolvastam mindegyiket.

ON: az újításokat várom, de a kamionböngésző izét annyira mégse. Kérdésem viszont van, a restacaron is feltettem, de hátha van ötlet itt is: A pótkocsik listájába, képeibe belevariálunk és megoldható-e, hogy csere-beréléssel minden árucikkhez fehér pótkocsit rendeljen hozzá a játék? Vagy a legtöbbhöz? Vagy valamelyikhez?
-
-
Bati0501
őstag
válasz
Genyadjpio
üzenetére
Bemész a garázsba és ott meg tudod csinálni.
Még ilyet se láttam még....

-
Genyadjpio
újonc
válasz
Bati0501
üzenetére
Üdv.:
Az euro truck simulator 2-ben, vettem egy kamiont és amit vettem én abba dolgozok, de a régivbe veszek fel egy sofőrt! És ugyebár 2 saját kamionom van (kölcsönnel)! Hogy ha én a régi kamionba akarok dolgozni Azt hogy lehet megcsinálni hogy magamat áttegyem a régibe az sofőrömet pedig az újba?Válaszod előre is köszönöm!
Üdv: Zoli
-
barni1122
tag
Sziasztok!
Rég jártam itt, ezért kérdezem, lesz Brutal az 1.11-es verzióra? -
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Köszi, tegnap megtaláltam!

-
macy
addikt
válasz
csaba17
üzenetére
Bocs ha durvára sikerült. Mikor írtam Feribacsi555 válasza nem volt itt, és ahogy a hsz-em megjelent akkor már az övé is. Azt hittem előttem írt pár másodperccel. Most láttam, hogy még kora délután válaszolt neked. Biztos valami anomália a tér-idő kontinuumban. Egyébként 10 év alatt cca. 3000 hsz. Az azért nem olyan sok

-
ledgeri
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Honor Magic7 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 89% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ez jó de amit hiányolok még mindig az az hogy nincsenek benne autók gödrök és rendes törés se na meg persze kerék durranás 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. ésa városba meg nemis beszélve.
Mer sztem,ami elképzelésem van,az pedig azér kell, mer 8.1-re nemnagyon kompatibilis a játék,. vagy pedig a játék ésa 8.1-es rencer nemszeretik 1mást. és ja,. még akkoris mintha szaggatva menne. De viszont win 7-en szép közepes átlagú grafikával elzúzok rendesen. Vagyis,. ha a játék szempontjából nézem a dolgot,hogy neki,és nekemis jólegyen,akkor átkell tegyem a rendszert win 7-re? Mer ezekszerint ugy néz ki
Szedd le és max nézesd át vírus kergetővel. Vagy várd meg még 1,5 óra alatt lejön. Egyébként ha rákattintasz ez is 648 megás .7z szed le majd próbáld ki.
. Ám nemtudja valaki,hogy mér kell majdnem teljesen lebutitott szinten jácanom ezta Ets-t?? 
..a rakomány kinézete nem,csak a súlya fontos számomra...
. Mert vannak ezek a szép új fizetős tartalmak, de én addig nem játszok a játékkal, amíg nincsen steam felhő. Ez egy 2012-es, folyamatos fejlesztés alatt álló címtől elvárható lenne. Tehát kérdésem, a játék támogatja-e, csak én állítottam be valamit rosszul, vagy ha nem, akkor tervbe van-e véve a szolgáltatás bekerülése?

Z0C!