Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
válasz ledgeri #7398 üzenetére
Nem sokkal utana rajottem en is, azert koszi
Az uj profil nem megoldas, az elejen 1 varost lehet valasztani, csak gyors fuvarral tudnak penzt szerezni, de az meg nincs, aludni se lehet, hogy legyen, mert nincs meg sajat kamionom, SP-ben meg nem akarok ezzel jatszani.
A regi profilbol a modok kivetelevel vissza rakna allandoan a garazsomba, azt meg nem seretnem, ugyhogy egyelore hagyom"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
ledgeri
nagyúr
Nem, nem...
(ami érthető is mert mindenkinek kéne a saját gépén rendelkezni mindenki modjával, hogy az le legyen generálva a másik oldalon...[bár mondjuk a kliens oldali textúrák határeset lehetne, de így is, ha hivatalos DLC-t használsz, akkor akinek nincs meg pl festés egy alapszínű kamiont lát...])
Szóval vagy új profil, vagy modtalaníts (csak akkor amíg multizol, addi a sofőrjeid nem végeznek munkát, majd single-ben is megakadnak [megoldása cserélj kamiont, majd ülj vissza single-ben])
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
rocket
nagyúr
Multiplayer nem mukodik modokkal?
Elinditom es azt irja profil betoltesnel, hogy "a betolteni kivant mentes jelenleg nem elerheto modokat tartalmaz" es az osszes modot irja amit singleplayerben hasznalok.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
törölt tag
válasz donmackó #7394 üzenetére
Én köszi,,, te is ahhoz a réteghez tartozol akiket most megcéloztam, ugyanis kissé önző volt egybegyurva erőltetni és óriási konkurencia a sok hanganyaggal bíbelődő programozó testvérnek, velük szemben ez diszkrimináció volt. így azonban viheti az is akinek csak a grafika kell, és élvezheti.
meg az is viheti a hangot akinek nem kell a grafikus motor mert a r3d-t használja vagy a redexpertet ami ugyebár mindent levert.
-
donmackó
addikt
-
ooszi
senior tag
A Brutal az Brutálisan jó cucc, ajánlom mindenkinek, csak gép kell hozzá, az integrált vga-m low-on eldocog a régi monitoron 17col puttonyos. A havernal jatszotam vele 24 colos monitoron nagyon király volt, erre én is vettem egy 23 colos monitort, de racsesztem, nem birja a gépem a 1980-1020 as felbontast. Vehetek videokártyát. Szopás sün.
BY ooszi
-
- = Zk = -
félisten
-
Zozzer888
addikt
Felraktam a brutal modot, vélemény:
- A színek élénkebbek, kellemesebb így az ember hangulata
- hangok "besza-behu", nagyon jók
- Laptopon játszom, minden minimumra húzva (felbontás 1920*1080), de így feljebb tudtam venni. (Renderelési százalék 25->50%-ra). Nem az igazi, de játszható. Majd elszórakozok a beállításokkal, csak beszerzek valami fps számláló cuccot. De egyértelműen többet bír így a gép.
- A "sima" verzióban mikor felső nézetbe váltottam begyorsult, majd belassult a kép, a brutal modban nincs ilyen gond.A baloldali a "sima", 25%-os rendereléssel, a jobb oldali a brutál, 50%-os rendereléssel. Azért nem elenyésző a különbség.
Szóval köszi mégegyszer, tényleg nagyon brutál
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
freeknight
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani nekem valami működő kabinvilágítás modot?
-
nagyúr
válasz Bati0501 #7386 üzenetére
Várj még egy kicsit és az American Truck Simulator hátha kijön karácsony, vagy újévben. Tudom, nem most lesz az még, de a mod-ok lehet hibáznak a játékban. :/ Szóval ha türelmes leszel, akkor egy jó kis csőrös gépekkel tépheted fel az aszfaltot!
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Faterkam
addikt
-
Bati0501
őstag
Srácok,nem tudtok vmi vagány amcsi kamiont?
Már egy jó ideje nekem van három,de vmit még szívesen kipróbálnék,és most megnézve az ets2 "kínálatát" nem találtam újat-sok olyan van,ami a meglévő kamionom feltuningolt változata. -
tutuhawer
őstag
válasz #70339072 #7367 üzenetére
tetszett a videó, habár sosem játszottam a brutallal, a PC-m gyenge, épp ezért megijesztett a brutal szó, sose telepítettem a modot. Annyit tettem most , hogy rányomtam, hogy tetszik és megosztottam pár helyen, szép munka.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
Zozzer888
addikt
válasz #70339072 #7376 üzenetére
+(#7377) Vakegérke :
Köszi Igen, azért kérdezem, mert szól a játék, ha kiveszek valamit, de ha ennél nincs gond akkor nem aggódok miatta, had üzengessen
Felraktam valami Cargo Rail packot, de nem találtam semmi extra fuvart, úgyhogy le is szedtem.
-
Vakegérke
félisten
-
fagy53
nagyúr
válasz #70339072 #7372 üzenetére
Üdv!
Már régen játszottam vele, mert egy ideje a kormány és köztem kb 15 km van és ez leküzdhetetlen hátrány. Emlékeim szerint tényleg pár FPS különbség volt a gyári és a Brutál között, az utóbbi javára. Egy biztos, a Brutál soha nem korlátozta a képalkotás sebességét, sőt megerősítem azt, hogy javította! -
törölt tag
válasz Vakegérke #7370 üzenetére
Ezt sajnos videóval nem tudom alátámasztani,,, ugyebár megy egy FPS és amikor a gép rögzítené a filmet az is marhára visszaveszi, ráadásúl függ attól is hány AI van a közeledbe, minél több análl lejebb esik az FPS.
Annyiból tudom hogy jobb, hogy az előbb is kértem egy szervízt, f7-el,,, nos alapban brutál nélkül 31-32 ön ugrált a fraps, Brutállal meg 34-35-el.
de itt ált a kamion és épp nem jött semmi.
-
Zozzer888
addikt
válasz Vakegérke #7370 üzenetére
És ha mégis visszatérnék majd simára, a mentésem is tudom vinni, vagy baja lesz vele?
(#7369) csaba17 : Igen, köszi, azt láttam, de így nem sokkal olcsóbb mint a játék volt, így lélektanilag sok egy dlc-ért Majd mindenszentekkor, vagy karácsonykor, hátha lesz 2 alatt (Na meg most nincs is feltöltve a PP-m, én mindig utalgatok rá, nem kötöttem össze a kártyámmal)
-
Zozzer888
addikt
válasz #70339072 #7366 üzenetére
Áh, értem, köszi Akkor ez engem annyira nem érint: minden teljesen le van húzva (laptop powa...), a hang meg mellékes, mivel mindig podcastokat hallgatok közben
De nem semmi munka lehet benne, gratula hozzá
(Ha lesz hozzá normális gépem, majd rálesek (konzolon szoktam játszani, gépen csak ez meg race07))ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Zozzer888 #7365 üzenetére
Összefoglaló szerűség:
alkotó: Stewen (me, myself, and I)
Tesztelők ötleadók : Az egész prohardver fórumA motivációra nem térek most ki mert az hosszú, inkább csak arra mit is csinál ez az engine.
A Brutál environment HD és SOUND engin mint a neve is mutatja azt a gamer társadalmi réteget célozta meg, akinek a gyári vanília szinek, és a gugyerák hangok sem jöttek be.
Ettől függetlenűl a kalapom emelem az ets2-nek a belefektetett munkákért de sztem rossz irányba mentek el. Annyira a realisztikus megjelenítés volt a céljuk, hogy a színvak és valszeg több dioptriás szeműveget hordó főnökük utasításait követve lett ez a hányadék végeredmény. (Gondolom én barom)Nos akinek jó a szeme hamar zavarni kezdi a mindent átható homályos látás a fényekbe, és a tejszerű horizont ami folyamatosan a képernyő közepén egy csíkban éppen azzal a sebességgel araszolna haladna tova amivel haladunk. Azonban az ember várná hogy eltűnjön de oda van ragasztva.
És a hangok?
Arra ki sem térek.Nos a fenti felsorolt pár dolgot is magábafoglaló változásokat eszközöl ez a brutál engine, sok egyéb jó ötlettel, és egy kicsit elrugaszkodva a fotórealisztikus megjelenéstől egy szabadabb játékos világba ahol nem az a lényeg hogy a valaki által vélt grafikai valóságot próbálja mindenáron a játékosok felé eröltetni mint a gyári vanília színű felfogás, hanem a színhatásokkal és grafikai HD jellegű változásokkal, egy tetszetősebb szinharmóniában helytálóbb és hanghatásokban is a játékélmény fokozó működő motor megírása lett volna a cél ami ráadásul az FPS futását is megpróbálja feljavítani.
Ha valakinek bejön annak nagyon bejön, akinek meg nem az ne használja.
röviden ennyi.
-
Zozzer888
addikt
-
nagyúr
válasz - = Zk = - #7335 üzenetére
Jah, a dlc-k, azok fizetősek. Ami a patch-el jönnek, azok ingyenesek.
(#7336) Milka 78:
Nme hinném. Maximum olyan lesz, mint a gold edition, vagy ilyesmi."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Stafni
aktív tag
A motoron kívül változtat valamit a fizikán a többi kiegészítő? Mert én nem tapasztaltam.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Mr.Franczy #7356 üzenetére
-
Mr.Franczy
aktív tag
Szép napot mindenkinek.
Stewen, szeretnék linket kérni az új brutálhoz, köszönöm előre is!Gazember
-
tag
-
Stafni
aktív tag
Ennek a multinak mi értelme van? Lehet ott csinálni bármit? Mert csak tumultust olvasok. Én még nem rendelkezek eredeti verzióval, nem tudom, hogy a mentéseket átveszi e az eredeti, 10 alkalmazottam van és 31e km vezettem. Fájna, ha elölről indulnék. Most gamepadal játszok, korábban billentyűvel, mert gipszbe a bal kezem.
-
ledgeri
nagyúr
Jé, ez nekem új.. mármint a multis dolog... (mert még sosem nyomtam autóbeállást )
(#7329) Zozzer888 Bármit bármikor... (még alvázat is !!! )
(#7345) freeknight +1 + most 85 forintért a 3 festéspakkot, szintén steam..
(#7331) Peathee Próbáltad rotterdamot, multiban csúcsidőben? 7 vagy 6 FPS annyi a betöltendő ob
ijekt// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
törölt tag
Frissült a Brutál 10.1
Az új letöltési mérete 1 GB!
ez még az összevont, hangal lévő verzió külön nektek.
A véglegeset akkor ha nincs ellenvetés szétszedve adom ki HD engine és SOUND engine nevekkel majd.sok közeli textúra visszakapta a régi méretét a low res-ben használók panaszai miatt. (reméljük így nekik is jobb lesz)
a panoráma sprite részhekhez bekerült egy nagy csomag textura, nos már az is brutálosítva.
változott a skybox felcserélgettem párat ha valaki pl összeakarja majd hasonlítani az is legyen más ugyan arról a screenshotról pl a default játékkal.
finomodott a kevesebb fű paraméter, remélhetőleg javított az FPS-n is.
a többi változás most nem jut eszembe... de van még...
A letöltő link UA amit privibe írtam nektek.
[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
válasz Milka 78 #7344 üzenetére
Ja, hogy a Going Eastet kiadták külön CD-n! Ezt nem tudtam, azt hittem csak gold edition volt belőle. Akkor megkövetem magam, biztos kijön majd CD-n a skandináv expanzió is .
Amúgy jobban megéri steamen vásárolni, durva akciók szoktak lenni. Én az ETS2+going east dlc-t 1500 forintért vettem tavaly nyári akcióban.
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
válasz freeknight #7339 üzenetére
Pedig kiadhatnák mint a Going-ot is...se bank karim,se számlám (a rejtőzködő életmód hátrányai ).Így nehézkes lenne megvennem.
-
sqpp
őstag
Tudnátok valami mapeditort hozzá?
Ha tudtuk linkeljetek többet is. Csak mert kéne már valami jó kis pályát csinálni, ha már van tapasztalatom az ilyen téren. Plusz van pár modellem, amit nem tudom- hogy esetleg be-e lehetne importálni és azt használni a pályán. Kicsit jó lenne, akkor egész nap ellennék vele -
macy
addikt
Kicsit le vagy maradva úgy látom http://alpha.ets2mp.com/
-
sqpp
őstag
válasz csaba17 #7324 üzenetére
Köszönööm szépen!
Működik, megvárom reggel hétfőn a Class reggeli műsort, aztán vezetek közben hallgatom Balázsékat
Tetszik a játék, bár nem megy a legjobban. ( Mondjuk mit várok egy "2 magos" géptől)
Mindenesetre eddig tetszik, vettem fel hitelt már az elején pár fuvar után, mert én saját kamiont akartam.
Aztán vettem egy fapados Renault kamiont. Majd később veszek MAN-t mert az a kedvencem -
- = Zk = -
félisten
-
nagyúr
válasz #10234880 #7333 üzenetére
Új fizetős DLC lesz. Scandinavian néven. Vagyis finn, svéd tuti benne lesz.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
-
Peathee
aktív tag
válasz #70339072 #7312 üzenetére
Azért ennek is van hátránya, városban 20-25 között van az FPS, városon kívül meg 35-40 között és erősen medium a grafika az aláírásomban lévő konfigon....
Az előnye, meg, hogy kereszteződésnél, nem nagyon kell oldalnézetre váltaniNagyon kéne egy jobb grafikai engine a következő SCS kamionos játékba.
-
Zozzer888
addikt
Sziasztok!
Utólag tudok motort cserélni a kamionban, vagy felejtős ?
-
-
sqpp
őstag
A játék teljesítményén hogyan javíthatok?
Úgy hallottam erre van valami FPS mod
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
Előtte virágbolti verzióval nyomtam, de aztán volt egy akció a steamen és megvettem.
Profilt áttettem, de van egy olyan gondom, hogy a steam teljesítményeket nem oldja fel.
Direkt nyomtam entert most az automata pakolásra, sajni semmi.
60% felett vagyok a térképnél, 24 es szint.
Tudok valamit tenni?[ Szerkesztve ]
-
Faterkam
addikt
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
ooszi
senior tag
válasz freeknight #7306 üzenetére
Én eddig billentyűzettel nyomtam a gamet, pár hete beszereztem egy logitech kormányt, azóta egy élmény játszani vele, egyszerűen imádom. Természetesen 3 napom elment arra hogy beállítsam hogy jó legyen a játékhoz, és most nem tuloztam. Amúgy meg full lowon játszom a gamet, és híd el pont leszarom a grafikát itt a játék élmény számít, nálam csak akkor szagat ha bevan kapcsolva az online rádió. Ennyi
BY ooszi
-
Milka 78
nagyúr
Frankón elszégyelem magam a szingli 27-moncsival...basszus még egész jó áron tudnék szerválni +2db-ot,de akkor a gardrob szekrény nem férne el a szobába...meg asszony pajtás is jelezte,hogy be lehet fejezni
-
törölt tag
válasz Vakegérke #7313 üzenetére
nevetni fogsz, 3-om montoron toltam volna én is csak amég meg volt nem volt támogatása.
idő közben öcsém monitora behalt mondom nekem 3 van vidd el az egyiket.
puff lehuzva.
á mondom a kisfiam 5 éves égyik videókari ki, + az egyik monitor a megmaradt 2-ből és voila.
Stewennek marad egykén a gtx 560 crosslinkből és az utsó hd-s led.és kijött a 3 monitort is támogató ETS2...
ez a ciki nem a faláb...
-
Bati0501
őstag
Mondjuk én ha még néha-néha játszok vele,akkor kormány nélkül,mert amim van,az nem jó.
A G25 tényleg nagyon jó lehet,de...azért ez a játék messze nem olyan,h ha bőr ülésben ülnél-az azért már gondolom egy Scania V8,amiben van bőrülés-,akkor olyan realisztikus lenne,h majdnem 1:1.
Mondom én,aki még sohasem ült kamionban( ),de azért én is látom-érzem a különbséget. -
törölt tag
Szia. nekemis van 1 genius speed wheel vibration 3 kormány, de magyarán mondva c@r. nemlehet a játékba rendesen,vagyis sehogysem beálitani,. és mikor fordulsz,berezeg, és beálitja a játékot,mint az agyhalál.megáll neked,. mintha filmszakadás lenne.
-
Peathee
aktív tag
válasz #70339072 #7285 üzenetére
Én három monitoron nyomom! belső nézet
A két monitor azért felejtős, mert úgy középpen lesz a monitotok széle és pont azt akarja aszemed állandóan nézni, hogy mi van mögötte... -
freeknight
őstag
Miért, van itt olyan ember, aki kormány nélkül használja a gémet? Már nem azért, de úgy annyival kevesebb az élvezeti faktor, hogy úgy 10 perc után unalomba fullad. Én egy Logitech G25-öt használok, és ha bőrből lenne a székem, teljesen olyan érzés lenne, mintha tényleg egy kamion volánánál ülnék.
CskSimánGabi, neked is inkább egy kormányt ajánlok, akár egy olcsóbbat is, minthogy új laptopot vegyél. Bónusz dolog: kormánnyal távolabb ülsz a géptől, így egy alacsonyabb, 30 alatti fps szám sem tűnik fel. Just sayin'
-
fagy53
nagyúr
válasz Sub-ZeRo #7304 üzenetére
+1
Nálam négymagos procinál következetesen két magot használ a játék, ha jól emlékszem az 1.4 előtt még ennyit sem....
Ha csak egy 900°-os kormányt tesz hozzá már egy más világba csöppent, ennek azonnal látja a hasznát míg a multicore ennél a játéknál halottnak a csók... -
nagyúr
válasz #10234880 #7277 üzenetére
Látom bele vagy betegedve ebbe a turbó kór hülyeségbe... Hidd el, a játék a vga-t fogja szívatni, meg a ramot. Igaz, egy erős 2 magos már bőven elég neki. Az engine szar a játék alatt... Amúgy meg vedd meg, ha neked ennyire tetszik. Inkább egy kormányt + trackir5 kombót dobj hozzá, és akkor azt fogod mondani, hogy fuck turbó kór...
-
-
törölt tag
válasz Paladin1492 #7301 üzenetére
Nincs mit megköszönni, javarészt ti dolgoztatok vele mikor teszteltétek és időt szántatok rá.
A Szakadozás elleni munka tényleg jónak tünő időráfordítás lett volna, de az egyik legnagyobb pofon az után jött hogy élesben kipróbáltam, hiába a sok órbitális textúra kissebbé varázslása, hiába a kevesebb fűvel való számolás megjelenítése az eredmény majd nem bakfitty.
tényleg gáz van a motorral hogy ha ezek alig számítanak, vagy a modok kezelése lehet külön szálon történik???
ezeket csak azok tudják akik írták, minden esetre nem olyan könnyű jobbá tenni hiába erölködik az ember.
Hasonlatosan a szekérhez amit egy versenyló húzna, de a többi a fogatban visszafogjaminden esetre a 7 végén jobban lesz időm a 10.1-es kisfilmjével foglalkozni, és ezért a húzásáért az SCS-nek sajnos megint kapnak egy laskát, megismétlem a 8.1 videóját csak jobban rámegyek a szar részekre a saját játékuk natur grafikájával, hogy még kontrasztosabb legyen a különbség..
-
tag
válasz #70339072 #7300 üzenetére
Hát ezaz.. Én is furcsálom. Állítólag jön az 1.13-as javítás, miért nem azzal együtt adták ki.Hirtelen de fontos lett, a grafikai javítás. A külömböző fórumokon, már a megjelenéstől kezdve kérik a játékosok a javulást. Ráadásul nincs rendesen optimalizálva a játék, hiszen még az erős gépeken is szaggat,akadozik a játék.
Én a legmesszebb menőkig támogatlak téged. A többiek nevében nem beszélhetek, de én köszönöm az eddigi áldozatos munkádat, amit a játék játszhatóságáért teszel.[ Szerkesztve ]
“Ha Rómában élsz, élj úgy, mint a rómaiak, ha másutt élsz, élj úgy, ahogy ott élnek”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Elemlámpa, zseblámpa
- SSD kibeszélő
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Synology NAS
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest