- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Csoport SZABÁLYZATA/Házirendje!
- A csoport !!!CSAK!!! ETS-ETS2-ATS játékokkal foglalkozik.
Helyesírás mindenek előtt!
Abban az esetben tudunk érdemben foglalkozni a kérdéseddel, ha EREDETI játékod van.
Ellenben ne várj segítséget, mert a WAREZ az internetes etikettben TILTOTT dolog.
(Ha rózsaszín a kamionod, esetleg eltűnik a tréler...akkor bizony az WAREZ)!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
nem tudom, milyen teleportálásra gondolsz, hát még a repülés... a freekamera (2-es gomb) az működik..//
tegnapi termés első, második ,amely bemutatja, hogy érdemes a tökröket nézni...
(azért vagyok, hogyha látszik, 50% fölötti sérüléssel, mert a gumikat kíváncsiságból nem szerelem... már bányából csak manuállal tudok kijönni csak, meg a rövid, pl. szenes trailert már nem tudom 70 felett biztonsággal kanyarítani
) -
-
ledgeri
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Én mindig visszatöltöm a legutóbbi auto-mentést, ha törnek... A no-coll levétele meg szerintem jó, csak legyen fixálva, hogy pl pihenők, lerakatok, kikötőpontok védettek, és csak ott lehet betölteni a játékot.. a forgalom meg forgalom.
Pl jó látni, hogy ha normális emberrel találkozom, akkor mindeketten dudálgatva, indexelgetve megyünk el a másiktól, emiatt tűröm a gagyi embereket is..
-
Feribacsi555
senior tag
Egyébként nem tudom ki hogy van a multiplayerrel, de szerintem nagyon elrontották.
A legutolsó patchig én úgy gondolom minden elfogadható volt. Már a kerekek is forogtak a póton a többieknél és a fényeket is szinkronizálták.
A legutolsó patchben konkrétan visszavették a non collosion zónákat a városokról és sajnos bugos a szervízbe való érkezés f7-el, mert a föld alá spawnolsz, ráadásul Rotterdam melletti kikötőben elfelejtették beállítani a non collosion zónát, így kb 40-en spanoltunk egymásra és senki nem engedte volna ki a másikat.
2 nap alatt 3 fuvart nyomtam le, mind a 3 fuvar alatt 100%-os törést szenvedtem mind a traktorral, mind a vontatmánnyal ön hibán kívül, az ilyen bugok miatt. Ez nekem euróban 300 ezer euró volt össz vissz. Elég gáz, hogy eddig jött a pénz, most meg két nap alatt a fele pénzem otthagytam csak azért mert meggondolás nélkül levették a non collosion zónákat.
Ne mondják már, hogy nem jutott eszükbe, hogy a hajó check pointokat elfelejtik beállítani. Kb az a helyzet, mint május elsején volt, mikor kiadták.
A városban továbbra is mindenki rallyzik, az utakon egyre többen jönnek szembe, főleg pályán, egyre több a baleset, meg a poénos útlezáró, admin meg sehol. Szereti mindenki kihasználni az összes sávot, ha viszont valaki gyorsabb nála, mert nincs limiter és nem sok rajta a tonna, akkor arra meg ráhúzza. A városban parkolni nem lehet non collosion zónán kívül, mert egyből eltalálnak.
Kezdődhet minden megint előről.
Pedig eddig úgy élveztem a multit. -
tutuhawer
őstag
válasz
Vakegérke
üzenetére
szinte 0-24 dugó van arrafelé.
Sajnos
De ott az admin és dobálja kifelé az oroszokat, akik tolakodnak
Állítólag, mert az orosz egy tisztelettudó népség 
Az utakon egyébként mindegyik népet máshogy kell figyelni, tök vicces. Az orosz nem gondolkodik és arrogáns, tolakodó, a lengyel sírós, panaszkodós, a brazil ostoba laggolós, Ayrton Sennás folyamatosan előzős, a román az román, a török szintén ostoba török, leszorítós, autópályán tolatós, ha kell , akkor visszafordulós, hülye. Akikkel nincs baj, azok az adminok, a többiekkel csak a balhé van, láttam magyart is, akit kidobtak kis időre -
tutuhawer
őstag
-A mindenkori legfrissebb, leghitelesebb letöltőlink ez: http://alpha.ets2mp.com/
-A cégektől kifelé minél előbb döntsd el, hogy kint vagy bent, és akkor nem törik össze a pótkocsi. Én inkább kijövök, és félreállok a pályán a legközelebbi parkolóba, a városban nem.
-Valóban az alkalmazottak nem mennek multiban.
-A rotterdami-ijmuijdeni kikötőket javítják hamarosan. Most tömeg van mindkettőnél, ha minden igaz. -
GoZoL
senior tag
Sziasztok!
A legfrissebb multi modhoz tudtok adni egy friss linket? Köszi!
-
_stick_
őstag
válasz
_stick_
üzenetére
Megint a sofőrjeim:
Cég igazgatása/sofőrök menüben ha rámegyek az egyik sofőrömre, akkor a bal oldalon megjelenő adatoknál a végez mellett 1430 óra áll.
Az összes sofőrömnek kb ugyanennyi...Szerk: ha a beragadt sofőrt kirúgom, és veszek fel helyére újat, akkor azzal az egy emberrel rendben működik.
-
_stick_
őstag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Én is így vettem észre, de a fenti jelenséget normál módban tapasztalom (multis mentést használva).
-
_stick_
őstag
Létezik, hogy mióta kipróbáltam a multit a sofőrjeim "lefagytak"? Kettő már három napja visszaúton van, a többi meg szolgálatban...

-
_stick_
őstag
Köszi!
Elkezdtem multizni, elsőre kellemes csalódás, bár még nem sikerült a fuvart a parkolóból sem sértetlenül kihozni, úgy vettem észre, hogy az ütközés mentes zónák ma bugosak lehettek. Most meg iszom a levét annak, hogy nem foglalkoztam a fuvar leadásnál a leparkolással... Máshogy nem lehet leadni a szállítmányt? -
_stick_
őstag
Láma kérdés: az alváz-kerekek száma, illetve hogy retarderes e a váltó beleszámítanak a teljesítménybe?
-
Vakegérke
félisten
válasz
szami777
üzenetére
Örömmel mutattam meg a lelőhelyet, két okból is.
1. Szebb grafikát még nem láttam ebben a játékban.
2. Stewen1967 alkotása, aki nekünk mutatta meg elsőként a fejlesztéseit, és a "reklamációinkat", kéréseinket figyelembe véve tette egyre jobbá művét. -
szami777
addikt
Sziasztok
Tegnap beszereztem én is a játékot és sikerült teljesen beszippantania az első perctől.
2 kérdésem lenne.
Az első, hogy most be akarok lépni és nem működik a menüben az egér, neten utánanéztem, de egyik megoldás se vált be. Van esetleg innen valaki akinek hasonló problémája volt és meg tudta oldani?
A másik kérdés, hogy több grafika szépítő mod van hozzá, ahogy láttam, ti melyiket ajánlanátok, vagy esetleg több mod együttes kombója az igazi?
Előre is köszi
-
Amur
addikt
Tudtok abban segíteni hogy miért világitó piros az összes scania, hiába festem át teljesen másra?
Steam-es verzióm van, frissítve, plusz going to east kieg. -
-
erix31
csendes tag
Újra akciózik a Steam, 2.99-€ a játék ára, 4.45-€ a Going East -el együtt.
-
petrusz82
aktív tag
Újabb info a közelgő patch-ről: [link]
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Vakegérke
üzenetére
Műkszik
Mentem is pár karikàt és figyelmes lettem egy trafis fószerre az út szélén.Ilyet eddig csak a Magyar Map-en észleltem.Nem tudom ki mertít kinek a munkájából,de a mostani TSM több apró hasonlóságot mutat(legalább is a Spanyol rész) amit eddig nem láttam,vagy most került bele.Hozzáteszem jól néz ki,örülök neki. -
_stick_
őstag
Igen, megtaláltam, annyi a negatívum, hogy ütközik a bonus engine updates modommal és 28 szinttől (22-es vagyok) érhető el a fekete 750-es. Nézek majd még másik motoros modot, hátha azzal jóban lesz.
-
szala86
aktív tag
Tölthető a TSM V5.0!!!
-
_stick_
őstag
Hali!
Tudtok olyan modról, ami az új volvo motorház rácsát feketére állítja vissza, mint a gyengébb motoroknál?
Ilyesmire gondolok. -
tutuhawer
őstag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
hááát... nem rossz, hogy említed az új autókat, hát húzom a számat kicsit, mert a jelenlegi DAF kábeleit csak egy sima kép mutatja, elég szarul néz ki. A Premium variálhatósága nekem kevés, kéne két tengely hátra, vagy szeretnék trükközni a légterelővel (igen/nem/. A Magnum is nagy gáz, mert lenne a másikfajta belső, amit nem összefordíthatós üléses, hanem rendes ágy van benne... Privilege a neve, ami most van, az pedig az Excellence. Ami nagyon bánt még, hogy a Scania és Volvo típusokon biztosan, talán a MAN oldalán is ott a lóerő feltüntetése. DAF és Reanult miért nem?

-
kozi71
senior tag
Mától tölthető a Spintires!
Egész jó játék kb, 5 percel indulás után egy Zil-l be is ástam magam a sárba.
Se előre se hátra, pedig minden kacatot bekapcsoltam. -
tutuhawer
őstag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azért is érdekes nekem a saját videóm, mert elgondolkodtam azon, hogy könnyen lehet, hogy a
-lassan tolató kolléga épp így megy, épp esik nála az eső
-az autópályán a kolléga nem lát, mert nem tud jobbra a tükörbe odanézni, amúgy is szarok a fények
Következtetés: ha baleset van, vagy lerakónál várakozás, akkor megértőbb vagyok az ellenfelekkel.
Meg amúgyis ittam magnéziumos HohesC-t, semmi stressz, idegeskedés, simán leszarom, hogy várni kell vagy baleset van a jobb oldali vizes tükör miatt
-
tutuhawer
őstag
Videóztam egyet hirtelen. Pont szakadt az eső és pont jobbról kellett tolatnom leakodásnál. A jobb tükörben szart se látni, meglátjátok, hogy nem látjátok.
http://www.youtube.com/watch?v=wfQYva0JytE&list=PLAVBGrJztlsda0JU06iiT_95EUjOLUrL5&feature=share
Na látjátok.
-
tutuhawer
őstag
Most kaptuk a hírt, belinkelték már a srácok, hogy lesz egy kis bővítés ingyen: Klagenfurth-Graz és egy Velence is bekerül. Majd figyeljük, frissítsük!
http://restacar.hu/xen/index.php?threads/az-osztr%C3%A1k-hegyek-k%C3%B6z%C3%B6tt.6959/szerk: a lényeg maradt le: az üléspozíció állítható ide-oda , meg minden
-
Faterkam
addikt
Még valami nem megy a fejembe, de ez már rég óta :/ Egyszer van írás a Scania rádióján, egyszer nincs random csinálja. Nem tudok rájönni miért. Nem lényeges, csak zavaró :/
Ugyan az a mentés, a hely, mod, minden, bár ahogy váltogatom a két képet egymás után, a Skybox változott. De ennek mi köze a rádióhoz?

-
1.10.1.9s verzió a legújabb. Jó lenne tudni, hogy mit javítottak.

-
tutuhawer
őstag
Multiplayer
Épp írtam egy fórumban, hogy sokaknak előjött a fuvarok hiánya multiplayerben. Azaz a menü (computer) nem mutat munkákat. Én is régi játékot folytattam, sose volt gondom, de pár napja el......m 2-3 fuvart leszarom jelszóval, és a munkák el-eltűntek. Nem mind és nem is mindig.oda kell menni a cégekhez
aludni kell valahol , valahogy
utazni kell garázsba
nem kell elbaszni a munkákat
Már többen jelezték a nemzetközi fórumban, hogy vannak ilyen gondjaik, de sokaknak meg nem. Majd javítják, gondolom, ez a fontosabb, mint hogy a GoAWAY és OnlyNoob ki legyen tiltva.
-
tutuhawer
őstag
válasz
Milka 78
üzenetére
-profi kamionosokkal mégse lehet tele, ők kint vannak élőben az utakon
-18+ emberekkel se lehet tele kizárólag, meg amúgyis ha valaki retardált, nem tudod kiszűrni előre -> mindig tele lesz ilyenekkel a teszt fázisban
Szerintem továbbra is erőltetni kell, tesztelni kell. Azt nem vágom,miért nem menti el a játékát sok spíler. 10 percre enged megállni a multiplayer játék, ez elég kimenni wc-re, enni-inni, menteni. Elég egy másik pihenőben főzni egy kávét, és menteni. Megállok, mentek, valaki balhézik, visszatöltöm. Alpha fázis, lassabban megy kicsit. -
tutuhawer
őstag
Amsterdam és Rotterdam meg Calais mindig tele van, meg tényleg vannak, akik direkt dugót csinálnak. Én ilyenkor nem jelentek senkit, megteszi más. Egy saját esetet jelentettem a forum.ets2mp.com oldalon, ami a hivatalos fórum. Itt a feljelentős téma: http://forum.ets2mp.com/showthread.php?tid=1530
A játékon belül is tudsz, ahogy írták, a kérdés, az mennyire hatékony.
Vannak önjelölt autópályarendőrök, akik mennek a " nehéz " szakaszokon rendet tenni, gondolom ész nélkül. Nem vágom, ki áll neki szállítmányozós játékot játszani csak ezért, hogy rendet tegyen. A rendbontókat se értem, talán Csernus Dr igen. Kész röhej pár arc.
-
petrusz82
aktív tag
Olyan mod, vagy valamilyen megoldás létezi arra, hogy ha kikapcsolom a GPS-t , akkor lássam hogy a söfőrjeim mennyit keresnek?
-
Feribacsi555
senior tag
-
ledgeri
nagyúr
Multinál miért van az, hogy annyian vannak Amsterdam-Rotterdam környékén (11perces dugós vidi)
?Hol és hogyan jelentett reportot aki már megtette?
-
törölt tag
válasz
donmackó
üzenetére
hát én a dlc-el nem is teszteltem. a 7.1-nél sem voltak hibák csodálkoznék ha ennél lennének... az összes szkriptet átnéztem a 1.10.1s-ben oda vissza és nem volt olyan változás amit követnem kellett volna.. a többi meg csak textúra kicsit kontrasztosabban, vagy optimalizálva, épp melyik hogy kellett

-
törölt tag
Mivel semmilyen negatív visszajelzés nem jött,,, megint megelőlegeztem magamnak a bizalmat és kiadtam.
akinek kell viheti akár innen is a véglegeset.végül is,, a 7.1 is hiba nélkülire sikeredett és ez az új csak újabb textúra bővítéseket és optimalizálásokat tartalmaz...
használjátok egészséggel.
-
davidj92
tag
Sziasztok!
Tegnap beruháztam a játékra, steamen aktiváltam, leszedtem. Örültem, mint majom a farkának
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Történt, hogy először MP-ben csináltam új profilt, de nem láttam egyetlen egy munkát se (se gyors, se vállalkozóit). Majd utánaolvasgattam, és sok helyen azt írják, hogy SP-be kell először profilt csinálni, majd ott nyomni 3-4 fuvart, és jó lesz. Na előbb lenyomtam 4 fuvart SP-be, vettem saját kamiont, beléptem MP-be, majd megnéztem a fuvarokat, és találtam 1 csomót. Felvettem egyet, leszállítottam, viszont miután letettem a cuccost már megint nem látok egy darab munkát se. Most akkor hogy is van ez?
Semmi modot nem használok, teljesen szűz a játék![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- Eladó egy Pixel 7a
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
Sajnos
De ott az admin és dobálja kifelé az oroszokat, akik tolakodnak
Állítólag, mert az orosz egy tisztelettudó népség 

Az összes sofőrömnek kb ugyanennyi...

(A kedvenc részem)

Z0C!