Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooszi
senior tag
Én már meguntam a TSM mizéríát, jön egy új Pöcccsss azt nem megy a TSM, ezért én az alap térképet használom, nekem jó így is.
BY ooszi
-
törölt tag
válasz #10234880 #9195 üzenetére
szerintem ha kiveszed ez akkor is van.
és azért mert ha enterrel lerakod a trailert átugrasz egy lépcsőt a beparkolást a programozásban. és gondolom mikor elindulsz rossz helyre pozicionálja a program a trailert hiszen nem áltál be vele és ez dobhatja a hibát. kimaradt a beparkolás a zöld helyre.
ilyesmi és még hasonló sincs a brutálban buherálva, az meg hogy milyen textúra van a traileren tök mind1.
lehetne ott "Michalangello: Ádám teremtése" azt is leszarná a program
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz #10234880 #9191 üzenetére
valaki észrevette az "editor_data.sii" autosave buzerálásának lehetőségét.
én is vacilálok rajta beemeljem e vagy felesleges a brutálba, ugyan is aki TSM-et használ a TSM ezt lenullázta már régebben is. és nem kell az az idióta 99999 paraméter.mondjuk aki nem használja, az legalább a Brutálból megkaphatná...
lehet benne is lesz...
a trailer pozicióra már mondtam régebben az akkor van, ha enterrel teszed le és nem beálsz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
ám ez igaz,vagy csak 1 nagy humbukk, NO LAG [link] ésha mégse humbukk,akkor mire jó ez?
-
törölt tag
válasz #70339072 #9189 üzenetére
jaaa, h te állítottad át?? én meg azt hittem, hogy más mod buzerált bele, nade akkor semmigond,nemszóltam,. jó ez így, mer télleg abba a picibe eléggé mereszteni kellett néha,h lássak valamit,h hova teszem a kaminyon seggit,.,.
ám ezt nemtom mia fene :
00:02:47.632 : <ERROR> Trailer position is occupied by player! 39241.5;78.0195;11324.5
mikor elindultam a kezdő fuvarral,akkor irta má ki,. de nemértem,..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Stew, valamiér a gyári tükör van, nem a kicsi, amit használunk,., és nemtom mér,.
-
törölt tag
válasz szala86 #9184 üzenetére
nekem ottvolt a letöltő link,csak mikor rámentem, akkor a pofámba nyomta, h acces denied, mikor bevoltam már jelentkezve a regi után,.. -,-" csak nemtom mi a nyavajaér,.
és kinek hány perc mig lejön? nekem kb. 23 perc körül ,és lentlesz,.? és nektek?
óh, márcsak 16 perc, kb,. má megin kevesebb,.márcsak 14[ Szerkesztve ]
-
szala86
aktív tag
Érdekes, mert én már regelve vagyok és be is voltam jelentkezve, ellenben nem volt letöltő link. Úgyhogy ezer hálám Stewen!
-
Dananto
tag
válasz #10234880 #9181 üzenetére
mert átküld egy másik oldalra, ahol van a letöltő link
jól tetted, hogy beregisztráltálSony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
törölt tag
válasz #70339072 #9177 üzenetére
kismilió hála,
ám (#9178) Dananto sajnos regiztem,és akkor is azt nyomta a képembe,. ugyhogy magyarul,kárvolt oda regiznem be,. :s
és nekem 250 kilo körül jön lefele,. nade annyi is csak azér, 512 hejett, mer tesómnak 8 ablaka nyitva és lefogja a netet tőlem,,..
[ Szerkesztve ]
-
Dananto
tag
-
törölt tag
-
szala86
aktív tag
Ahogy elnézem nemsokára lesz TSM 5.3, ami 1.14 kompatibilis lesz.
-
törölt tag
Stew, azok a te felhőid vagy nem?[link] merha nem,akkor baj van,.
-
törölt tag
válasz LordRajZoL #9164 üzenetére
ha feltöltöttem küldöm,,, de most nincs fent.
-
LordRajZoL
aktív tag
Szép estét
Én is szeretnék kérni Brutál linket
Elöre is köszönömzZz
-
törölt tag
válasz #70339072 #9162 üzenetére
okés,akkor nemszóltam, de amúgy a 2ik eléggé jól néz ki, ojan misztikus,
nekem tecik mind2, dee az igazat megvallva, +1 pont a másodikra, nekem valahogy az jön be most, és ojan sarkifény nyaláb szerűen néz ki,mintha a szél kavarná a felhőt,. 1x-űen bámulatos
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
Ergó érthetően:
a Brutál 100%-os megjelenéséhez ahogyan azt mi megálmodtuk a következőkre van csak szükség:
1, Brutal environment HD engine GOLD +
2, Brutal environment SOUND engine GOLD +
3, External volume up patch 1.14-hez ( "VAGY" a no damage 1.14-hez !!! a kettő együtt felesleges )és ennyi.
-
törölt tag
a visszapillantó modosítás benne van a hang pluszban is. nem kell külön aktiválni azt csak a restacar-osoknak csináltam külön, itt meg sem említettem.
ráadásul a külön visszapillantós modosítás mod nem tartalmazza a brutál finomításokat csak azt!amire tudok még gondolni, hivd be csak a brutált és a dolgait, vezess éjszaka screen shottolj, és rakd vissza az egyéb modokat. ahol megszűnik az effekt az a mod a ludas, a brutál önmagába kell hogy hozza.
[ Szerkesztve ]
-
erix31
csendes tag
válasz #70339072 #9104 üzenetére
Mester!
Letöltöttem újra amit lehet.
1. A gold + grafika
2. A gold + hangok
3. Az 1.14 hang plussz
4. A visszapillantó módosításElőfordulhat az, hogy ugyan a grafikában benne van az autópálya korlátján a világító matrica, de az utána következő "kikapcsolja"? Említetted, példának okául a visszapillantó mod-ban több mást is szerkesztettél. Nem tudok másra gondolni. Most egyenként pipálom ki őket, valaminek lenni kell.
Thomas
-
Faterkam
addikt
válasz #70339072 #9144 üzenetére
Sajnos volume paraméterezés nem működött akkor sem és most sem. Se a konzolba, se a fájlba.
De megvan a megoldás!
Nézegetve a scripteket, nem volt nehéz rájönni, hogy más .ogg fájlokra hivatkozik külső mind belső nézetben. Az első gondolatom az volt, hogy felülírom a belső .ogg fájlokat, de még erre sem volt szükség! Elég volt az interior.sii fájlban az elérési útját átírni! Notepad++.-ban van csere is, kb 3 kattintásból megvolt! Egyenlőre az új Daf hangját piszkáltam, és tesztelném, ha nem aludna mindenki körülöttem márPl: ezt: name: "/sound/truck/daf_eu6/int/start.ogg" írtam át erre: name: "/sound/truck/daf_eu6/ext/start.ogg"
Csak két betűn múlik Eddig szuper!
Tehát akinek szintén halk a motor indítás/leállítás, + motorhang a fülkében, van rá megoldás, és nem is túl bonyolult, hisz én is megoldottam
[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
ooszi
senior tag
Stewen mi az adobe kiegészítőnek a neve amit telepíteni kell hogy tudjam szerkeszteni a skint, dasboard, meg a többit?
BY ooszi
-
törölt tag
válasz speedernet #9142 üzenetére
csak ameddig ki nem adják az 1.14.x-el kompatibilis verziót, de ezt azok a fejlesztők tudnák megmondani akik azt csinálják.
Gondolom majd lesz egy ilyen verzió.
valamikor... -
Faterkam
addikt
válasz #70339072 #9139 üzenetére
Stew bácsi: azt hogy lehetne megoldani, hogy az összes belső kamionhang egyforma hangos legyen, mint a külső?
Mert ha a külső 100%, akkor nálam a belső kb. 50%"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
törölt tag
válasz speedernet #9138 üzenetére
a magyar map mod tudomásom szerint nem kompatibilis az 1.14-es játék verzióval.
-
speedernet
aktív tag
Üdvözlet
Megvásároltam a játékot steamon és betettem a magyar modot, de töltéskor leáll a játék. Tudtok valami megoldást?
-
törölt tag
Sziasztok.Valaki iranyitja a gepet egerrel?Ha igen,tudnatok hozza valami jo beallitast kuldeni?Mondjuk hogy n legyen erzekeny meg ilyenek..
-
-
törölt tag
ó, francos krumpli,.
-
törölt tag
Ezazzz Új TSM 5.2 AZ 1.14-es Patchra, Éljen !!!! [link] márcsak nemtom h szedjem le.
[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
válasz #70339072 #9087 üzenetére
Én ide http://pics.coldline.hu/ szoktam feldobni a képeimet, és azt eredeti méretben is meg tudom nyitni új fülön. Mint kép szúrom be a fórumba , úgy megy.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
-
törölt tag
Dicsak, eszembe sincs viszafojtani, az alkotó kedvét,. de ami ha már tökéletes,akkor maradhatna nyugottan úgy vagy nem?
-
tag
-
törölt tag
válasz dokee78 #9109 üzenetére
A söfőrök maguktól fejlődnek.
A Frank féle magyar map elég egyedi alkotás a Brutál ott sajnos nem érvényesűl.
Elkövették azt a hibát, hogy magyarosították a textúrákat, a gyáriakat átnevezgették 4-5 félére is amit sosem fogok megérteni, mert a legtöbb térképgyártónak jó az eredeti név.
És így is kellett volna csinálniuk.
de mind egy is. -
Vakegérke
félisten
válasz dokee78 #9109 üzenetére
Mindig újul, ha a mester módosítja. Ha azt mondja, hogy tölthetjük, akkor tuti újult.
Azért magyar térkép, mert csak itthon lehet fuvarozni.
Szerk: A sofőrökkel nincs dolgod, önállóan fuvaroznak, és idővel fejlődnek, egyre több pénzt hoznak a konyhára.
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
-
-
törölt tag
Lehet töltögetni.
Éjszakai sima és a felhős égbolt cserélve a zivataros kicsit kontrasztosabbra téve.
Thomas... visszatettem egy régebbi éjszakai HDR-es beállítást... mindig elfelejtem hogy nem mindenkinek van ledes monitora, azon jók voltak az új beállítások de a benti TFT-men tényleg halovány volt az éjszaka és erre fel is figyeltem pár napja.
Javítva ez is.
-
ledgeri
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest