Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Tesla Smart Plug Dual SD300 -as okoskonnektorok avagy fogyasztásmérés evolúció
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: 1992-1993, a játék folytatódik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooszi
senior tag
Én már meguntam a TSM mizéríát, jön egy új Pöcccsss azt nem megy a TSM, ezért én az alap térképet használom, nekem jó így is.
-
törölt tag
válasz
#10234880 #9195 üzenetére
szerintem ha kiveszed ez akkor is van.
és azért mert ha enterrel lerakod a trailert átugrasz egy lépcsőt a beparkolást a programozásban. és gondolom mikor elindulsz rossz helyre pozicionálja a program a trailert hiszen nem áltál be vele és ez dobhatja a hibát. kimaradt a beparkolás a zöld helyre.
ilyesmi és még hasonló sincs a brutálban buherálva, az meg hogy milyen textúra van a traileren tök mind1.
lehetne ott "Michalangello: Ádám teremtése" azt is leszarná a program
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
#10234880 #9191 üzenetére
valaki észrevette az "editor_data.sii" autosave buzerálásának lehetőségét.
én is vacilálok rajta beemeljem e vagy felesleges a brutálba, ugyan is aki TSM-et használ a TSM ezt lenullázta már régebben is. és nem kell az az idióta 99999 paraméter.mondjuk aki nem használja, az legalább a Brutálból megkaphatná...
lehet benne is lesz...
a trailer pozicióra már mondtam régebben az akkor van, ha enterrel teszed le és nem beálsz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
ám ez igaz,vagy csak 1 nagy humbukk, NO LAG [link] ésha mégse humbukk,akkor mire jó ez?
-
törölt tag
válasz
#70339072 #9189 üzenetére
jaaa, h te állítottad át?? én meg azt hittem, hogy más mod buzerált bele,
nade akkor semmigond,nemszóltam,.
jó ez így,
mer télleg abba a picibe eléggé mereszteni kellett néha,h lássak valamit,h hova teszem a kaminyon seggit,.,.
ám ezt nemtom mia fene :
00:02:47.632 : <ERROR> Trailer position is occupied by player! 39241.5;78.0195;11324.5
mikor elindultam a kezdő fuvarral,akkor irta má ki,. de nemértem,..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Stew, valamiér a gyári tükör van, nem a kicsi, amit használunk,., és nemtom mér,.
-
törölt tag
válasz
szala86 #9184 üzenetére
nekem ottvolt a letöltő link,csak mikor rámentem, akkor a pofámba nyomta, h acces denied, mikor bevoltam már jelentkezve a regi után,.. -,-" csak nemtom mi a nyavajaér,.
és kinek hány perc mig lejön? nekem kb. 23 perc körül ,és lentlesz,.? és nektek?
óh, márcsak 16 perc, kb,.má megin kevesebb,.márcsak 14
[ Szerkesztve ]
-
szala86
aktív tag
Érdekes, mert én már regelve vagyok és be is voltam jelentkezve, ellenben nem volt letöltő link. Úgyhogy ezer hálám Stewen!
-
törölt tag
válasz
#70339072 #9177 üzenetére
kismilió hála,
ám (#9178) Dananto sajnos regiztem,és akkor is azt nyomta a képembe,. ugyhogy magyarul,kárvolt oda regiznem be,. :s
és nekem 250 kilo körül jön lefele,.
nade annyi is csak azér, 512 hejett, mer tesómnak 8 ablaka nyitva és lefogja a netet tőlem,,..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
szala86
aktív tag
Ahogy elnézem nemsokára lesz TSM 5.3, ami 1.14 kompatibilis lesz.
-
törölt tag
Stew, azok a te felhőid vagy nem?[link] merha nem,akkor baj van,.
-
törölt tag
válasz
LordRajZoL #9164 üzenetére
ha feltöltöttem küldöm,,, de most nincs fent.
-
LordRajZoL
aktív tag
Szép estét
Én is szeretnék kérni Brutál linket
Elöre is köszönöm -
törölt tag
válasz
#70339072 #9162 üzenetére
okés,akkor nemszóltam, de amúgy a 2ik eléggé jól néz ki, ojan misztikus,
nekem tecik mind2, dee az igazat megvallva, +1 pont a másodikra, nekem valahogy az jön be most,
és ojan sarkifény nyaláb szerűen néz ki,mintha a szél kavarná a felhőt,. 1x-űen bámulatos
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
Ergó érthetően:
a Brutál 100%-os megjelenéséhez ahogyan azt mi megálmodtuk a következőkre van csak szükség:
1, Brutal environment HD engine GOLD +
2, Brutal environment SOUND engine GOLD +
3, External volume up patch 1.14-hez ( "VAGY" a no damage 1.14-hez !!! a kettő együtt felesleges )és ennyi.
-
törölt tag
a visszapillantó modosítás benne van a hang pluszban is. nem kell külön aktiválni azt csak a restacar-osoknak csináltam külön, itt meg sem említettem.
ráadásul a külön visszapillantós modosítás mod nem tartalmazza a brutál finomításokat csak azt!amire tudok még gondolni, hivd be csak a brutált és a dolgait, vezess éjszaka screen shottolj, és rakd vissza az egyéb modokat. ahol megszűnik az effekt az a mod a ludas, a brutál önmagába kell hogy hozza.
[ Szerkesztve ]
-
erix31
csendes tag
válasz
#70339072 #9104 üzenetére
Mester!
Letöltöttem újra amit lehet.
1. A gold + grafika
2. A gold + hangok
3. Az 1.14 hang plussz
4. A visszapillantó módosításElőfordulhat az, hogy ugyan a grafikában benne van az autópálya korlátján a világító matrica, de az utána következő "kikapcsolja"? Említetted, példának okául a visszapillantó mod-ban több mást is szerkesztettél. Nem tudok másra gondolni. Most egyenként pipálom ki őket, valaminek lenni kell.
Thomas
-
Faterkam
addikt
válasz
#70339072 #9144 üzenetére
Sajnos volume paraméterezés nem működött akkor sem és most sem. Se a konzolba, se a fájlba.
De megvan a megoldás!
Nézegetve a scripteket, nem volt nehéz rájönni, hogy más .ogg fájlokra hivatkozik külső mind belső nézetben. Az első gondolatom az volt, hogy felülírom a belső .ogg fájlokat, de még erre sem volt szükség! Elég volt az interior.sii fájlban az elérési útját átírni! Notepad++.-ban van csere is, kb 3 kattintásból megvolt! Egyenlőre az új Daf hangját piszkáltam, és tesztelném, ha nem aludna mindenki körülöttem márPl: ezt: name: "/sound/truck/daf_eu6/int/start.ogg" írtam át erre: name: "/sound/truck/daf_eu6/ext/start.ogg"
Csak két betűn múlik
Eddig szuper!
Tehát akinek szintén halk a motor indítás/leállítás, + motorhang a fülkében, van rá megoldás, és nem is túl bonyolult, hisz én is megoldottam
[ Szerkesztve ]
-
ooszi
senior tag
Stewen mi az adobe kiegészítőnek a neve amit telepíteni kell hogy tudjam szerkeszteni a skint, dasboard, meg a többit?
-
törölt tag
válasz
speedernet #9142 üzenetére
csak ameddig ki nem adják az 1.14.x-el kompatibilis verziót, de ezt azok a fejlesztők tudnák megmondani akik azt csinálják.
Gondolom majd lesz egy ilyen verzió.
valamikor... -
törölt tag
válasz
speedernet #9138 üzenetére
a magyar map mod tudomásom szerint nem kompatibilis az 1.14-es játék verzióval.
-
speedernet
aktív tag
Üdvözlet
Megvásároltam a játékot steamon és betettem a magyar modot, de töltéskor leáll a játék. Tudtok valami megoldást?
-
törölt tag
Sziasztok.Valaki iranyitja a gepet egerrel?Ha igen,tudnatok hozza valami jo beallitast kuldeni?Mondjuk hogy n legyen erzekeny meg ilyenek..
-
-
törölt tag
ó, francos krumpli,.
-
törölt tag
Ezazzz Új TSM 5.2 AZ 1.14-es Patchra, Éljen !!!! [link] márcsak nemtom h szedjem le.
[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
válasz
#70339072 #9087 üzenetére
Én ide http://pics.coldline.hu/ szoktam feldobni a képeimet, és azt eredeti méretben is meg tudom nyitni új fülön. Mint kép szúrom be a fórumba , úgy megy.
-
-
törölt tag
Dicsak, eszembe sincs viszafojtani, az alkotó kedvét,. de ami ha már tökéletes,akkor maradhatna nyugottan úgy vagy nem?
-
-
törölt tag
válasz
dokee78 #9109 üzenetére
A söfőrök maguktól fejlődnek.
A Frank féle magyar map elég egyedi alkotás a Brutál ott sajnos nem érvényesűl.
Elkövették azt a hibát, hogy magyarosították a textúrákat, a gyáriakat átnevezgették 4-5 félére is amit sosem fogok megérteni, mert a legtöbb térképgyártónak jó az eredeti név.
És így is kellett volna csinálniuk.
de mind egy is. -
Vakegérke
félisten
-
-
törölt tag
Lehet töltögetni.
Éjszakai sima és a felhős égbolt cserélve a zivataros kicsit kontrasztosabbra téve.
Thomas... visszatettem egy régebbi éjszakai HDR-es beállítást... mindig elfelejtem hogy nem mindenkinek van ledes monitora, azon jók voltak az új beállítások de a benti TFT-men tényleg halovány volt az éjszaka és erre fel is figyeltem pár napja.
Javítva ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az Scs Sofware végre befejezte az Euro Truck Simulator nevű játék fejlesztését! A játék már arany lemezen van és ha...
- Eladó Logitech C525 webcam hibátlan állapotban
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Samsung Galaxy Watch Ultra fehér + Spigen Modern Fit 316L fém szíj - beszámítás!
- Xiaomi 13T Pro 12/512 - fekete, dobozzal és garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest