- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Apple MacBook
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
LOGOUT
Csoport SZABÁLYZATA/Házirendje!
- A csoport !!!CSAK!!! ETS-ETS2-ATS játékokkal foglalkozik.
Helyesírás mindenek előtt!
Abban az esetben tudunk érdemben foglalkozni a kérdéseddel, ha EREDETI játékod van.
Ellenben ne várj segítséget, mert a WAREZ az internetes etikettben TILTOTT dolog.
(Ha rózsaszín a kamionod, esetleg eltűnik a tréler...akkor bizony az WAREZ)!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozi71
senior tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Hát nálam nem működnek az achievements.
Viszont azt írja steam pár napon belül jön a 14-es patch amiben lesznek nagyobb javítások.The rest of the changes is relatively limited and non-critical, these are only very local "diffs" implemented on top of the previous stable 1.12 and 1.11 versions:
Code
Steam achievements
Added functionality to unbind keys/buttons/axes in game ui
Added cruise control grid option
Cruise control speed limited to truck speed limit speed (if enabled)
Quickload and quicksave
Bindable keys/buttons for increasing and decreasing of radio volumeData
Fixed speed limits in some countries (Belgium, France, Poland, Slovakia)
Fixed license plate generation in some cities (Graz, Klagenfurt, Ostrava)From this point of view this update should not break too many mods, but your mileage may vary. If you are playing the game with mods, it is always a good idea to make backups of your profile folder structure to safeguard older save game files, and be aware of means to revert back to earlier version if you deem it desirable. This is actually very easy on Steam - we are using the system of Steam betas for keeping older releases of the game accessible.
Retail variant of this game update, of course without the Steam Achievements, will be made available in a couple of days.
For the next game update to version 1.14, the changes in code and game data will be much bigger. We are merging in changes to the game world, especially the northern parts that need to be altered for having good connections to the future region of Scandinavia. A lot of game and engine code has been changed, and 1.14 will roll in various improvements that the programming team has queued up for release over circa past 3 months. And last but not least, finally the new Euro 6 DAF truck tractor is almost ready, with the last round of iterations based on feedback from DAF Trucks N.V. getting us very close to desired quality. Testing all this mix of changes and additions is a complex procedure, please have patience with us!
-
ledgeri
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
válasz
ledgeri
üzenetére
Öhm... Vagy csak elszoktam, vagy tényleg nem normális, hogy az ai gagyin viselkedik:
-Autópályán, mikor felhajtok ő satufékez, hogy beengedjen.
-2*2-esen, ami lámpás, folyékonyan megy el, ha nem nekem van zöld, viszont ha nekem akkor 200 méterről is elenged
- autópályán gyossávba, velem szembe spawnol, majd 4 kerék-kormányzottan gyorsulva beáll a rendes kerékvágásba
- így élvezi a korforgalmat? -
törölt tag
válasz
üzenetére
a végleges majd a 1.13-as ets2 patc megjelenése és azok beinvertálása után válik. kitudja mikor tehát sztem van idő.
mint azt észrevettétek a logon fel is van tüntetve hogy azzal is kompatibilis pedig még meg sem jelent

tehát a kiadása a körülre várható élesben reméljük arra összeáll brutálosra ahogy kell. -
törölt tag
Nos igazat adok a többségnek ez a délelőtti skybox a hajnalt és az alkonyt kivéve tényleg gáz, ezért visszaraktam a régi brutálos délelőttös esőnélküli boxokat (mer az esős egyöntetűen mindenkinek bejött)
és cloud rétegeket...amiket csak nappal random dobott a progi.Valszeg a délelőttös skybox hanyagolva lesz, azonban a randomos délelőtti cloud-okkal érdemes lehet foglalkozni, majd a 7 végén azokra ráülök.
!!! MÁR TÖLTHETI MINDENKI ezt a javított verziót a priviben megadott linken!!!!!!
A méret nem változik mert ugyan akkora textura fileok ugyan akkorákra cserélődnek.
És kivi lennék a beégős fehér hdr-re hogy így az is eltünt e?
ha igen akkor két légy csapodott egy csapással.
-
-
-
törölt tag
válasz
petrusz82
üzenetére
Na ezért képlékeny a dolog már a felhőket illetően.
Sajnos van egy bibi.
a nappali derült skybox teljesen másképpen máködik mint a viharosok.
tehetek én csodálatos felhőket nappal, szétbarmolva szétdobálja az égre semmi sem látszik belőle.
erre írták meg a nappali skybox cloud felhőit, amit random hivogat be na abban már mutatnak a felhők és ezt rádobja a nappali égboltra amikor kedve szottyan...
szóval lehet még ezen dolgozni azt látom de nehéz lesz az alap gyári nappali skyboxot feljavítani. -
petrusz82
aktív tag
Mentem egy kört az új Brutállal!
A tesztelt időszak: éjfél és délelőtt 11 közt volt. Eső is volt olyan 9 óra körül.
Személyes észrevételek:
Nagyon tetszik, hogy hallható már a retarder hangja.
Az esőfelhők tényleg nagyszerűen el vannak találva. Igazi jó kis haragos esőfelhők.
Szép a hajnal színvilága.Egy apró dolog, ami kicsit bántja a szememet:
Egyébként a többi teljesen rendben van. Holnap folytatom a tesztelést!
A videó pedig elképesztően ütős!
-
törölt tag
válasz
Paladin1492
üzenetére

meg van a baleset, végre folytathatom a videót, olaszban van tényleg pescara utan a borult kamion...
na akkor munkára

a videó jó lesz? vélemények?
-
-
Vakegérke
félisten
válasz
üzenetére
Talán nem tűnt ki, negatív kritikáról beszéltem. Itt is akad kritika, hát persze, de senki nem szól le, és amit kapunk, annak örülünk, nem pedig pocskondiázzuk.
No meg büszkék is vagyunk, hogy beleszólhatunk a Brutal fejlesztésébe. Részemről kihúzom magam, amikor a különböző logo-kkal ékesített pótokat látom, hiszen zömében mi javasoltuk, hogy olyanok legyenek, amilyenek.
-
törölt tag
SZóval a készülő brutal11-beta-video.mp4, remélem sokan dobnak majd ettől is hátast, mert úgy lett kitalálva.
Talán ha megnézitek jobban keressük azt a felborult kamiont mert oda vonulnánk
az utolsó 2 snitten lessz a végleges story, addig az csak töltelék.
-
törölt tag
válasz
Vakegérke
üzenetére
A pozitív kritika nem mindig rossz. Sztem nem a munkám hanem a személyem volt nem kívánatos.
ahol az üzemeltető a háttérben valamilyen SCS es marketinges összefüggés lehetett, nem kívánatos személy az valszeg aki közli hogy nem veszi meg ezt a terméket mert sz@r
mondjuk a Brutál ebben a formályában is éppen annyi embernek fog nem tetszeni mint ahánynak igen.
ilyen a fogyasztói társadalom, csak én nem rugom ki azt aki nem fogja letölteni vagy fikázza mert volt abban is részem bőven
de talán majd akad olyan is aki éppen a Brutál miatt veszi meg eredetibe és akkor az SCS jöhet is fel hozzám "lemosogatni" ezt a nemkívánt felesleges hasznot... -
-
Vakegérke
félisten
Megkaptam a Brutal 11-et, (amit itt is köszönök,) és nyomattam pár száz kilométert.
Este fél 8 tájban indultam. Mit mondjak, az alkony valami csodás. Tankolás, pihenő. Világosban ébredtem. Huhh, épp esett, és azok a felhők... Mesés.
Nem csoda, hogy lopkodják a mester alkotásait.

-
Amur
addikt
-
Amur
addikt
találtam másik problémát is, a scaniámon nem látszik semmilyen festés, sőt a kamionkereskedésben is minden második így néz ki:
[link] -
Amur
addikt
-
törölt tag
S.O.S Infó kellene TSM térképes.
Merre van az a Kamionos baleset????
A 11.1-es Brutál filmhez kellene.... -
Amur
addikt
Egy ideje nem játszottam sem én, sem a gyerköc.
Most bármelyikünk profiljába belépve nem látunk fuvarokat.
Az alvást már próbáltam, utána sem.. -
Joke7773
tag
Stewen kérhetnék privátban linket a brutálhoz ha nem gond ?
Köszi -
törölt tag
a brutál kezdettől fogva ilyesmi volt. annyit szoptam a ködökkel el sem tudjátok képzelni, egy megoldásom volna is rá ami elegáns és semmit nem kéne agyon paraméterezni.
sajnos a gyári köd textura a kulcs ugyanis ha azt lehetne pl png formátumu áttetszövé állítani egy csapásra meggyógyulna a gyári játék azonban áttetszőséget dds-file nál nem tudtam beállítani pontosabban hiába próbáltam ki minden dds formátum általi átláthatósági paramétert, a mentés után nem volt átlátszó semmi. -
törölt tag
valami effekt lehet gyárilag (én a motion blur-re gyanaxom) amit a ködökkel szmogokkal próbáltak eltakarni,,, én is láttam.
de ködöt akkor sem teszek vissza sorry.1 mert túlzóak a paramétereik és szineik.
2 sajnos nem csak ködöt alkot, ha aktiválom sajnos a messzi tájak is olyan színűvé alakulnak az viszont sztem undorító.valóban nem túl jó ez de sztem még így is jobb mint úgy.
-
törölt tag
válasz
Paladin1492
üzenetére
sima wordpad, jegyzetfütet, de akár nyomhatod adobe dreamviewerrel is

-
-
-
törölt tag
hááát... vezettem egyet, fullra húzótt eső paraméter csutkával. Elég érdekes volt. Próbáltam objektív lenni aki csak így játszik nagyot fog nézni elsőre, az átmenetek jók, olyanokat fog látni amit még talán az életben sem soha. de hosszú távon lehet megunja. Mondjuk a gyáritól biztos jobb a folyamatos egyhangú szürkeségből belecsöppen egy folyamatosan filmszerűen bevilágitott nagyon szines világba, de a varázsa nagy valószinűséggel csak az újszerűségében lesz. Értem ezt úgy, hogy ha az SCS így adta colna ki ahogy a Brutálban most majd kinéz, lehet az volna a nagy dobás egy idő múlva ha olyat alkotna valaki mint ahogyan az SCS eleve megcsinálta. Örülök hogy tetszik, csak próbálok felkészülni a fikázásra, mert abból éppen annyi jön majd mint a tetszés nyilvánításból, hiszen mindenkinek úgy sem lehet megfelelni.
Ha kész a nappal és a random felhő, majd tesztelhetitek is az érdekelne majd elsősorban amire azonnal elkezd vadászni az "ellenzék" és kellene sokat külsőnézetben is nézelődni, nincsenek e illesztési problémák, csíkok egyéb anomáliák, 720p-ben és 1080p-ben is mert ezekre lenne optimalizálva ugyebár.
a 9.1-es kiadásánál pl szépen bevágták a warningokat csak hogy bosszantsanak vele és azt sugallják a világ felé mekkora szar a brutál, holott a warning nem error ugyebár és ráadásúl direkt hagytam benne hogy a kompatibilitás meglegyen lefelé is. A 10.1-től már a warningok is kilettek takarítva. tehát nem akarok benne olyan képi hibákat amit majd kikezdhetnek, mert a netes térsadalom sajnos ilyen, szeret a tökönrugással indítani, holott mi férfiak tudjuk pl. hogy az "mennyire" aljas és etikátlan, egyedül talán egy "nőnek" lehet ezt megbocsátani...
))) -
ooszi
senior tag
válasz
üzenetére
Az első kép nagyon erős, olyan mintha a halál torkába mennék, de visszont szívesen meg nézném a játékba.
A második kép, a bárányok hallgatnak.
A 3-4 kép, nagyon jó, tetszik elvannak találva.
Az 5 kép, nagyon színes, törpe az üst teli arannyal.
A 6 kép, nyolcadik utas a halálba.
Összegezve nagyon tuti, jöhet a teszt. -
Zozzer888
addikt
válasz
donmackó
üzenetére
Csak ugye a "Brutal motor"-ral jóval olcsóbb a kamion, de a fogyasztás miatt nem biztos hogy megérné
Meg ha néha átülök, összeszedek simán 30ezer/utca kárt...xdNa de már megvan a negyedik kamionom is (Renault Magnum)
Mondjuk a felvett hitel is veri még a fél milliót, de bízom benne hogy lassan elkezdenek kicsiny kis Béláim is rendesen termelni. (Arni és Ricsi már 2e/nap hasznot hoz
) -
petrusz82
aktív tag
válasz
üzenetére
Szerintem az 1. kép egy kicsit túl élénk.
A 3. 4. 5. kép úgy gondolom rendben van.
A fennmaradó kettőről egyenlőre nem mondok véleményt, majd a zártkörű teszt során.De a lényeg, hogy a jelenleginél 1000x jobb.
Úgyis majd a többség dönt, gondolom azért leírom az én meglátásomat is.
-
ooszi
senior tag
Ámen
-
törölt tag
Sziasztok,erről vélemény? működik már rendesen,vagy kifog lépkedni? és jah,eza legujab verzió,vagy nem? [link]
-
-
törölt tag
válasz
üzenetére
jaa,értem,.oké,. akkor csináld nyugottan, azt amit irtal,amit még kell,. ám,akkor kivancsian ,érdeklődve várjuk a bemutató vidit,.ami tuti pazar lesz,. vagyis ugy értem, hogy szuper lesz,. ám én nemadom tovább,. sose szoktam senkinek,.
és sztem rajtam kivül senkise adja tovább, ha te megmondod kerek perec, hogy mér,.mint most is 
SZERK: (#7705) donmackó te neagodj, van aki nemszáguldozik, rajtam kivül sem,mer énis most a 80-as, vagy 90esnél,csak szépen lazán mentem épp 140-150 közt

-
törölt tag
válasz
üzenetére
még csak a viharos részeken leszek lassan túl és ott van még a nappali csili vili, és a + random felhők is.
ha ezek kész megkaphatjátok zártkörü tesztre ha nem adjátok tovább mert a 1-13.x-es patch kijövetele után még a véglegesbe beemelném az abban elrejtett nemkívánatos ujdonságokat is
meg ehez lesz videó megint mert ezt be kell mutatni ugyebár akkora brutális változásokat tartalmaz.
az viszont nem összehasonlító 2 képernyős lesz mert arra már semmi szükség, a 10.1-es filmecske szarrá alázta az SCS esős és éjszakai részeit.
Önálló kis 1-2 perces brutálos filmecskét tervezek egész jó forgatókönyvel és zenével.
A fejemben már kész is.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
ühüm,akkorjó,. mermég 10.1es brutálom van
majd lesz 11.1 ha te végre készen leszel vele, és azon nyomhatjuk majd tovább az ipart ,
ám télleg,sok kell még a végéhez?
jaaaaa, de hiába, mer aszontad,hogy az 1.13as update után adod ki,. ami azis kitudja mikor lesz, ójaj,.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- YouTube
- Linux kezdőknek
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- BMW topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LEGO klub
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De még én is játszok, nézelődöm 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

az sztem nagyon király,. ha mégis jól mondom,sha kipróbáltad,akkor csiniznél rola vidit,hogy lássuk,az olyan hogy néz ki? 
)))

majd lesz 11.1 ha te végre készen leszel vele, és azon nyomhatjuk majd tovább az ipart ,
Z0C!