Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Garasoskodás
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tökéletes töketlenség
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
erix31
csendes tag
Nos Stafni, csak azért válaszolok, mert én nézem a fogyasztást a játékban. Amikor kezdtem, bekapcsoltam a valós fogyasztást. A tapasztalatok, rettenetesek. A játékban egy Scania-ba ami 360-400-480 LE-s, normál úton olyan simán bele lehet taposni 50-litert, csak lesek, ez nagy hiba. Egy DAF-ba ugyanúgy nem lehet. Sajnos a fejlesztők nem állnak műszakilag meglehetősen magas szinten, onnan ered ez a hiba. Nekem minden traktorból van egy, mentem is velük sokat. Fogyasztás tekintetében két véglet van, vagy megyek a 460-as DAF-ommal és 28-33 liter között fogyasztok, vagy előhozom a 700-as Volvo Classic-ot és jobb menet teljesítmények mellett, fogyasztok 31-36 között. Ezt persze úgy érem el, mintha a valóságban kamionoznék, a fordulat 1000 és 1500 f/min között van, ha lehet minnél alacsonyabb fokozatban, minnél alacsonyabb fordulattal, ahogy ezt érezni-hallani kell és persze nem automata váltóval megyek. A tankolást is a lengyeleknél ejtem meg, ha lehet, ott a legolcsóbb az üzemanyag. Azoknak akik felöknek egy városi nagyívben kanyarodáskor, azok csak mosolyognak rajtam, Ők levágom, nyomom, megelőzőm, miért nem megy már stílussal vezetnek, nos azok nem nézik a fogyasztást, ellenben velem.
-
ledgeri
nagyúr
-
nagyúr
Majd nem sokára leszek söfőr, de addig még van vagy 4 vizsgám, hogy mindenem meglegyen hozzá.
Amúgy köszi![ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
-
Zozzer888
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest