Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Csoport SZABÁLYZATA/Házirendje!
- A csoport !!!CSAK!!! ETS-ETS2-ATS játékokkal foglalkozik.
Helyesírás mindenek előtt!
Abban az esetben tudunk érdemben foglalkozni a kérdéseddel, ha EREDETI játékod van.
Ellenben ne várj segítséget, mert a WAREZ az internetes etikettben TILTOTT dolog.
(Ha rózsaszín a kamionod, esetleg eltűnik a tréler...akkor bizony az WAREZ)!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kitettem az ets2-re a legújabbat szedegesse aki 1.22-zik..
Sajnos a siteomat megszüntettem így ha lesz majd a jövőben valami tesztelni való már nem a stewen.hu alá teszem fel mert az már nincs....
na jó kamionozást... és köcce,

-
Dananto
tag
játszott már valaki az orient expressz mapon?
ha igen, mi a vélemény?
megy más térképpel is, vagy önálló? -
Valamikor, csak elkel kezdeni a tanulást.

[link] -
orwi
tag
Hali. Tudtok olyan modot ami kikapcsolja a határidő lejárat-ot? Állandóan elkések!!
-
Milka 78
nagyúr
válasz
VegyesTamás
üzenetére
"Jó a buli csak sok itt a b#zi"? (by fényes fejű kamionos kolléga)

-
VegyesTamás
senior tag
válasz
Paladin1492
üzenetére
Calais miért nincs benne?

-
rocket
nagyúr
válasz
Paladin1492
üzenetére
ATS + Carmaggedon

#16381: Ha ez az ami Rostock kornyeken van, akkor azt Hamburg fele tudod megkerulni.
-
American Truck Simulator Reloaded
-
törölt tag
válasz
VegyesTamás
üzenetére
az nem arra való, hanem hibakeresésre, a játék futásának analizálására, de sok paranccsal innen is lehetne vezérelni a gémet.
ha minden moder használná talán kevesebb szar jönne ki a kezeik közül....,,, ugyanis a hibátlan futás elérhető csak azért meg kell ám dolgozni. -
törölt tag
válasz
VegyesTamás
üzenetére
a config cfg eltárolja a beállításokat azon felül ott kapcsolható be a developer konzol is.
random brutál semmi kép, minden brutál az adott patchez készül másikkal nem biztos hogy működik. -
VegyesTamás
senior tag
válasz
VegyesTamás
üzenetére
erre nem tudtok megoldást? Nem vagyok nokedli, feltúrtam már a netet, config cfg, nem csinál semmit nem is értem, steam -w 1280 indítókód sem..
valamint, brutal hd modos mókát így random feltehetem azt jó lesz?

-
törölt tag
válasz
dokee78
üzenetére
az 1.22 publikus bétától meg nem kell remegni...
jó lesz az nincsenek vele gondok, és a most reggel feltöltött legújabb brutál ráadásúl ki is korrigálja a hibát amitől elcsesződtek a moci hangok sőt egy kis motor fék korrigáció is történt, mert én azt túl erősnek találtam...még mindig nem tom az 1.21-hez jó lehet e de én a használatát csak az 1.22-hőz javallanám...
Anál ill bocsánat .... ANNÁL tutira jól fog menni és nálam hiba nélkülinek is tűnik.
-
dokee78
félisten
Mi lehet a gond?
1.21 játékverzió+ a hozzá való Brutal modok.
TSM és Jazzy packokból a legfrissebb.
Amint rámegyek a Vállalkozói fuvarra,az Euro Truck Simulator Exe leáll.Nemrég még jól működött.
Majd lefrissítttem 1.22 Public Bétára,de nem indítottam a béta verzióval el.
Hanem visszatettem az 1.21-et és azóta csinálja. -
VegyesTamás
senior tag
válasz
VegyesTamás
üzenetére
A TV desktop módban egyéni nvidia beállításokkal viszi az 1280x720at, csak a gamebe nem engedi választani (sorry a sok offért)
-
VegyesTamás
senior tag
A szövegmérettel tudok valamit kezdeni? 43" as Tv -n tolom, és kifolyik a szemem olyan pixelvacak..minden ultrán van amúgy
848x480 a felbontás, de 1024x768-on se jobb 
Tükörbe se látok semmit, minden olyan csúnya..ez a felbontás miatt lesz?
-
törölt tag
Hurrá
Meg van a paraméter ami elcseszte a hangokat.....
a def/vehicle/physics.sii szkript ezen sora:
clutch_connected_viscosity_factor: 10.0
Ha valaki ezt a brutálban pl az 1.22-nél visszaírja erre:
clutch_connected_viscosity_factor: 1.0
máris élvezheti a régi 1.21-es hangokat...
a véglegesre én is így adom majd ki
Köszönjük SCS :

-
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
válasz
dokee78
üzenetére
TSM-ből ez az utolsó.
-
Vakegérke
félisten
-
dokee78
félisten
Valaki nem osztaná meg a legutóbbi Brutalt?
Nem a 1.22-est amiben a lámpa fénye kisebb. -
Vakegérke
félisten
válasz
üzenetére
Egyszerűen nincs Maestro kártya a felsoroltak közt.
Megoldás volna, ha kapok valakitől segítséget. Nem csak saját célra lehet vásárolni, hanem ajándékba is. Aki megvenné nekem, annak előre utalnám a számlájára az összeget Forintban, csak mondja meg, hogy mennyit, és megadnám a kért adataimat.
Van jelentkező? -
Dananto
tag
válasz
VegyesTamás
üzenetére
Nekem hamar írtak, igazolnom kellett, hogy ausztriában élek és egyből aktiválták a cuccosom.
De ez az országonkénti adózás, illetve szabályzás miatt van. -
VegyesTamás
senior tag
válasz
Dananto
üzenetére
most én szptam be de orbitálisan...ugyanis nekem itt kiírja a kcsg steam, hogy Dániában vagyok, és nem tudom az egyik fizetési módot sem használni, persze országot váltani nem lehet, keresd a supportot....ekkora pöcsöket komolyan...support majd hétfőn reagál, addigra 47 Euróért meg veszi meg a ....
ügyesen csinálnak üzletet. Akkor van mákosom ha dec 1 ig csinálnak ezzel valamit.. ha jól értelmezem ez nem blackfriday hanem az őszi vásár náluk.. -
VegyesTamás
senior tag
válasz
VegyesTamás
üzenetére
már úgy megvenném, mondjátok, hogy ebbe a kettőbe akkor a Vakegérke forumtárs által felsorolt cuccok benne vannak
igazából összeset nem is engedi a steam csak ezt a kettőt akkor elvileg így megvan minden nem? 
-
törölt tag
válasz
Vakegérke
üzenetére
ITT tudsz ingyen fiókot csinalni, és miután megvagy mindennel,akkor valahol,valamelyik részen kell lennie,hogy bankkártya hozzaadása, akkor majd klikk arra, és szépen kitöltesz mindent. a kártyáról beirsz minden sorszámot,amit ahova kell, és kész is vagy. Utána steamen csak hozzárendeled,hogy a paypal fiókoddal vásárolsz majd,. és szépen leveszi a pénzt róla majd. többet nem, se kevesebbet. csak annyit amennyibe az a dolog kerül. én is igy csinalom.
-
VegyesTamás
senior tag
válasz
VegyesTamás
üzenetére
ez létezik?

-
Vakegérke
félisten
válasz
Dananto
üzenetére
Sorolom:
Euro Truck Simulator 2 vásárlása
Euro Truck Simulator 2 - East Expansion Bundle vásárlása
Euro Truck Simulator 2 - North Expansion Bundle vásárlása
Euro Truck Simulator 2 - Deluxe Bundle vásárlása
Euro Truck Simulator 2 - Trucking Fan DLC Bundle vásárlása
Euro Truck Simulator 2 - East + North Expansions vásárlásaAz Euro Truck Simulator 2 - High Power Cargo Pack nem szerepel a listán.
Ezen az oldalon igen, és ha fórumtársunk olvassa soraimat, lehet, hogy meg is veszi.Szerk: Én is megvenném, de nem tudom, hogy miként lehet. Paypal nincs, csak OTP-s Forint-számlám. Megoldható a dolog?
-
Vakegérke
félisten
válasz
VegyesTamás
üzenetére
Teljen sok örömöd a játékban, jó fuvarozást kívánok.

-
Vakegérke
félisten
válasz
VegyesTamás
üzenetére
Ha az alapjáték megvan, akkor fölösleges, ha nincs, akkor én így venném. A többi csak festés, tehát számomra fölösleges csicsa.
-
Milka 78
nagyúr
Új Iveco. Vélemény?
-
Vakegérke
félisten
válasz
VegyesTamás
üzenetére
Ha nem lenne meg, akkor az East és North kiegészítőt venném. A többi csak csicsa.
-
VegyesTamás
senior tag
mit érdemes ma megvenni ETS2höz steamen? minusz 80-60% on van minden

-
Vakegérke
félisten
válasz
Paladin1492
üzenetére
Ahogy a hozzászólásokban olvastam, 1.21-gyel is működik. Feltéve, hogy a "does i work with 1 .21.4" ezt jelenti.
-
-
Vakegérke
félisten
válasz
Paladin1492
üzenetére
Köszi!

Sokan szedhetik, mert csak 200-250 kilóval jön lefelé.
-
TYÜTYI2006
tag
Sziasztok!
Kb 1 hete kezdtem el játszani vele. Lehet hogy a régi részeknél is előjött a hiba, de eléggé idegesítő (American Long Haullal, és a korábbiakkal játszottam eddig, meg nem régen az ETS 1-gyel). Kormánnyal tolom. Logitech Formula Vibration Feedback Wheel. 2008-as vétel a kormány.Először mivel a holtjátéknál jobbra volt kis sárga csík, azt adtam neki, kb addig míg a csík nem volt, ettől jó lett egyenesben, de rossz volt kanyarodni. Minimum holtjátékkal rossz volt úton tartani. Aztán olvasgatás, rájöttem a non linearitásra, most az maxon, holtjáték minimumom. Így már majdnem oké is lenne, bár annyi állítási opció van, hogy biztosan lehetne még mit javítani.
Viszont az az eléggé idegesítő hiba adott, rémlik a régebbi részeknél is, hogy előfordult. Műszerfal nézetben van csak. Tehát olyan úton, kormányzáskor, elfordul a nézet, sajnos néha igencsak. Még rezgéstől is akár, pl. a faszállítós telephelyen, bányánál is, ott pl elég csak a motort beindítani. Általában mindig balra fordul. Mindezt úgy, hogy az egérhez hozzá sem érek. Mindig odanyúlni a billentyűzet 1-es gombjához, mikor kicsit messze is van, nem a legjobb. Valamit lehet e ezen állítani?

-
Russian Open Spaces Map v2.4 (1.22) (upd: 27/11/15)
[link] -
Dananto
tag
Uhh, nem figyeltem és bevállaltam egy nagyon nehéz fuvart a kis háromszázvalahány lóerős motorral, görögöknél felfelé a játékban 5 órán keresztül csak 2km- es sebességgel mentem

-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Milka 78
üzenetére
Persze,, a fizikába is átírtak kiszedték a fékre vonatkozó paramétereket esőben és hóban, meg felemeltek egy másikat ami nem tom mi de ez még érthető is lenne, ami magas, új textúrákról beszéltek hogy lecserélik mindet aminek nyomát se látom, és ami abszolút érthetetlen, a motor és váltó átbuherálása aminek mi értelme volt? most az összes mocihang valszeg el lett cseszve, és a váltások sem abban a tartományban történnek mint eddig, mintha újra lenne értelmezve az összes LE és nyomaték...
amúgy a régi Brutál 1.21 kettő warningal, de megy az 1.22 béta alatt is.
az átalakítás eddig felfedezett szkriptjeit már átírtam de a hétvégén mélyülök el jobban a többi részében és utána tolok fel új brutal 1.22-t.
addig aki lehuzza a publikus bétát nem kell remegni mehet a régi brutál is vele nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Linux kezdőknek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Z0C!