Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz Zolka75 #15142 üzenetére
Lődd be a 2 ár közé.Használt Logitech Drive Force Pro (bár ez nagyon ritka),vagy Drive Force GT.22-25 között van jó állapotú használt,van szervizháttere és baromi jó kis kormány ami normális FFB és 900 fokos kitérés jellemez.
Én egy DFPRO-t szereztem anno 12-ért és nagyon elégedett vagyok vele.
Esetleg ha nagyon nem megy akkor vegyél egy Logitech MOMO-t használtan ami 6-8 ropi körül megy. -
Ármester
válasz Zolka75 #15142 üzenetére
Én 15k körül Logitech DFP-t vagy DFGT-t néznék. 15k környékén mér lehet találni legrosszabb esetbe táp nélkül. (Táp nélkül is működik a kormány csak ilyenkor nincsen FFB) Pl.: DFGT, táp nélkül.DFP, ehhez táp is van.
Nekem DFP van és egy állati jó kormány, én még kb. 1 éve 25k körül vettem használtan. (igaz én e-öbölben)
Semmi probléma nem volt még vele, PC-hez is használható, csak le kell tölteni hozzá a drivert. 900°-ot fordul ami ETS-nél jól jön, sokkal kényelmesebb úgy játszani mint egy sima 2**° fordulásúval (tapasztalat)
Én ezt ajánlom 20k környékén DFP/DFGT-t már ki lehet fogni táppal is . Remélem tudtam segíteni.[ Szerkesztve ]
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest