Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
-
tatabike
őstag
válasz Sordoran #13885 üzenetére
Kitöltve.
Szia Sub-Zero, látom terelgeted szépen a vasat... Itt a cégnél meg csak törnek-zúznak, új Euro6-os MAN totálkár (póttal együtt), teljesen kiégett Volvo a telepen (zárlatos szivargyújtó), felborult Euro6 DAF, volt itt minden az elmúlt egy hónapban...
[ Szerkesztve ]
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
- = Zk = -
félisten
válasz Sordoran #13885 üzenetére
kitöltve, bár van pár opció, amit hiányolok
kamionoknál én pl amerikaival nyomom (P379)" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
tatabike
őstag
válasz Sordoran #13949 üzenetére
Szerintem frankó. Gratulálok, 2 óra alatt nagyon is jó lett...
Engem az lepett meg, hogy milyen sokan nyomják billentyűvel. Szerintem a bill+egér sokkal jobb, míg nem volt kormányom, azzal játszottam. Igaz, sima mezei egérrel nem annyira jó, legalább egy állítható dpi-s kell hozzá, és minél nagyobb felbontásra tenni, hogy ne az legyen, hogy mozdítasz 2mm-t az egéren, és bent vagy az erdőben/árokban/házfalban...
[ Szerkesztve ]
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
huskydog17
addikt
válasz Sordoran #14143 üzenetére
A Coach Simulator egy teljesen különálló játéknak készül, nem tudom honnan veszed a DLC tervet. Az SCS CEO-ja is korábban azt nyilatkozta egy interjúban, hogy ahhoz teljesen át kell alakítani a gameplay-t és a játék még csak tervként létezik, a megvalósítás még nem igazán kezdődött el. Az interjút azt hiszem a Squirrel nevű brit Youtube-er csinálta, amikor kilátogatott az SCS főhadiszállására.
14144: Sajnos az oldal regisztrációt igényel, így nem látom a tartalmát. Mi ez a Restacar és ők honnan szerezték az infókat? Sehol nem találni a neten erről szóló hivatalosan megerősített infókat.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
ledgeri
nagyúr
válasz Sordoran #14347 üzenetére
Ezt kiegészíteném, hogy nem kell az azonali utazáshoz a multiban lenni, idő megtakarításhoz, viszont a másik módszer a konzol használata... beállítás után a goto városnév-vel mész akármerre....
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
erix31
csendes tag
válasz Sordoran #14347 üzenetére
Képzeld Sordoran, sikerült találnom yahtos fuvart, vigyorogtam mint vadalma a körtefán. El is vittem Uppsala-ba a GNT-hez. Aztán meg lekókadtam, ugyanis nem kaptam semmit. Tehát amit mondasz az fontos, hogy tényleg egy kikötőbe vigyem a yahtot, a cipőfelsőrész készítő, nem ad achit. Azt gondoltam, azért mert nem egy kék horgony a célállomás, attól én még ügyes, okos és szép leszek. Meg szerény is. Nem így lett.
Keresem tovább a kék horgonyt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Blu-ray lejátszók
- Mercedes topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Opel topik
- Külpolitika
- Végre a Logitech is bemutatott egy analóg klaviatúrát
- Tudományos Pandémia Klub
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Nikon D810 és természetfotós objektívek!
- Nfortec Sagitta Gold RGB 1050w Moduláris Tápegység
- Új Szines Tápegység Moduláris Kábel Szettek És Toldók Pcie Cpu Alaplapi 12VHPWR Sata Molex Cablemod
- Asus Rog Thor 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest