Hirdetés

2024. június 28., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6492) sir fg válasza soultrapp (#6490) üzenetére


sir fg
aktív tag

Az én véleményem az, hogy ha van pénzed a P-re, főleg kártyafüggetlenül, akkor vedd azt. Szerintem a Ray is, és a P is szép telefon, az új Sony szériából még a P jön be nekem a leginkább külsőre. Az alja elmegy, de a többi része igen tetszetős. A 2 mag és az 1 GB RAM miatt időtállóbb. Ugyan nem ismerjük a Sony stratégiáját, de mivel idei telefon, ezért a JB is esélyes (szvsz), hogy lesz rá.
Amúgy meg a kártyafüggetlen telefon híve vagyok, mert:
- drága telefont hosszú távra tervezek, viszont legyen meg a lehetőségem szolgáltatót váltani ez idő alatt.
- ha külföldre utazok, (pl. nyaralás), lehet venni jó áron pre-paid sim kártyákat mobilnet csomaggal, így az olcsó internet ott is megoldott.
- hamarabb jönnek a szoftverfrissítések*.
- nem kell tartanom, hogy a szolgáltatói szoftverben számomra hátrányos módosítások vannak.
- kártyafüggetlennél van lehetőségem a bootloader nyitására, szolgáltatósnál ez csak függetlenítés után megy (legalábbis Ray-nél ez a helyzet, csak feltételezem, hogy az újabb Sonyk esetén is).
Ha ennyi pénz nincs, akkor lehet elkezdeni sakkozni. De ez nagyon azon múlik, hogy neked milyen szempontok fontosak, pl. lehet, hogy téged hidegen hagynak azok a pontok, amiket írtam, és vígan elvagy egy T-Mobile-os telefonnal.

* Galaxy 3 esetén előbb jött ki a Froyo szolgáltatós telefonra, mint kártyafüggetlenre. :Y

[ Szerkesztve ]

Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.