Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nylacika
aktív tag
válasz szilasz007 #400 üzenetére
A gyenge térerő és a melegedés között már sajnos a 3-s változatnál is kapcsolat volt... A mai napon én is sajnálattal tapasztaltam, hogy önálló módban, boltban töltött 5 perc után cserben hagyott a kicsike... Pedig azzal szándékoztam volna fizetni... De szerencsére ott volt nálam a bankkártya... Azért ennyi pénzért nem ezt várná az ember... Vagy legalább javíthatták volna a problémát...
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
-
nylacika
aktív tag
válasz szilasz007 #402 üzenetére
A legszebb, hogy Balaton partján, futás közben megállt, mint a szög... Persze a Balaton partja nem arról híres, hogy támadna a térerő... Ezt a T is megerősítette... Nem a nyárra van tervezve...
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
autotaxmo
őstag
válasz szilasz007 #400 üzenetére
Te egy nagyon optimista, pozitiv srac vagy az oraval kapcsolatban, ja es hihetetlenul turelmes es elnezo az ora gyengesegeit tekintve.Azert ha az ember normalisan hasznalja az orat, ergo aktiv bluetooth, aktiv lte, ertesitesek bekapcsolva, idokozonkent pulzusmeres, aod aktiv hogy lassad mar az orat is ha mar ott van a kezeden hogy mennyi az ido es merul az ora mint az atom par ora alatt, hat ez merhetetlen elnezo es elfogado hozzaallas, irigyellek :)
-
-
autotaxmo
őstag
válasz Good_boy #406 üzenetére
Pontosan, de latod, a samunak ezert megy jol mert sokan elnezoek a gyengesegeit illetoen. Szerintem az hogy egy okosorat mindenfele nyomkodas nelkul szimplan bekapcsolt aod, lte, bluetooth es ertesitesek, pulzus mellett par ora alatt taccsra vagod uzemidoben, szerintem gáz foleg ugy ha lemesz a strandra reggel es estig lent furdesz de megadja magat fizetesnel es hoppon maradsz. Nem, nem akarok vinni magammal penztarcat se bankkartyat, ezert van a gpay 🤨
-
lightmaker
csendes tag
Valaki próbált már fizetni BKK automatánál órával Revolut kártyával? 2 automatán is visszadobott, hogy fizetés megszakadt, nem engedett fizetni, pedig jól érintettem. Először arra gondoltam, hogy 9500 Ft-os havi bérlet túl nagy összeg egyszerre, de aztán egy sima 350 Ft-os jegyet sem tudtam venni vele. Sparban és üdítőautomatánál is többször fizettem már vele sikeresen.
-
autotaxmo
őstag
válasz lightmaker #409 üzenetére
Lehet tovabb kell ott tartani az orat a paypass terminalnal a bkv automatanal, hogy vegigfusson a tranzakcio
-
nylacika
aktív tag
válasz autotaxmo #405 üzenetére
Mivel nem volt térerő, ezért előállt a fentebb leírt probléma... Az óra erőlködve keresi a térerőt. Ezt követően pár perc múlva kiírja, hogy túlmelegedett és repülő üzemmódba és csökkentett üzemmódba helyezte magát. Miután visszatértem a térerővel áldott nagyvilágba, az óra egy pár perc múlva jelezte, hogy visszahült és mindent folytathatok tovább... Megköszöntem neki, de nem volt pofám ezt a pénztárnál kivárni a mögöttem álló emberekre tekintettel...
-
Hallosz
senior tag
Nem szabad elfelejteni, hogy két különböző módon mérnek. A pántos mérő "hallgatja", az szenzor pedig "nézi".
Hasonlóan mint az autó sebességmérőjénél, a beépítette mérő és a navi adatai között is van eltérés.
Az autó kiszámolja, (pl, kerék fordulatszámból) a másik a tényleges haladást érzékeli. -
szilasz007
aktív tag
válasz autotaxmo #404 üzenetére
Köszönöm, amúgy igen, tényleg nagy a béketűrésem.
Ezt árnyékolandó, azért pontosítom a 80%-os aksit...
Lefekvéskor észrevettem, hogy a lunetta tekerésre nem reagált az óra. Újra indítom, működik. Kis olvasgatás után ránézek a számlapra, látom 25% a töltöttség... hmmm.... ööö... hát igen... van itt még javvítani valóAzzon meg hogy 1 napot ha bír... annó régen, amint kijött a Moto 360 ráröppentem ez okosórás világra. Úgymond megszoktam, hogy a Wear max 1 napot bír. Galaxy Watchra egyfelől a jobb üzemidő és a UX/UI miatt váltottam. Meg persze idővel a Samsung Pay beheckázhatósága is jól jött...
Itt mondjuk bereklámozták a 4 napos üzemidőt amit kb akkor nyújt, ha el se indítod.. az azért nem korrekt. Jövőre, ha a következő modelben valami csoda módján orvosolják az üzemidőt csere lesz.
Ezt meg így meg lehet szokni.Azért meg már had ne legyek rá mérges, hogy a kicsi pi.xa aksijával, kicsi pi.xa antenájával, víz alól nem lát térerőt és küszködik. Szoftveresen esetleg tuningolhatnák ezt, hogy ha a vízzárat bekapcsolod, akkor mondjuk engedje ezt az erős térerő utáni küzdelmet...
Az tény hogy ez így egy okos erős bétás termék. Viszont ezen tényleg már csak fejleszteni lehet. Pl nekem annó a Tavalyi Watch 3 egyáltalán nem volt érdekes a sima Watchhal össze vetve. Ez már inkább rámozdulósabb volt.
-
Hallosz
senior tag
Egy 40 mm órát vettem szombaton, mekkora teljesítményű töltőre lehet csatlakoztatni?
-
berik899
tag
Nektek szerepel a Camera alkalmazás az órán? (amivel a telefon kameráját lehet távirányítani)
Én Galaxy S8-al használom, lehet hogy ezzel nem hozza elő a lehetőséget, vagy mindenkinek hiányzik? -
autotaxmo
őstag
válasz nylacika #411 üzenetére
Uhhh, felbasz*tt volna az ideg ha fizetesnel elkezdi nekem ezt csinalni :) hat lesz mit fejleszteni a samunak ezen az okosora vonalon. De mondjuk ha lte-t kikapcsolod akkor gondolom mint egy klasszikus bluetooth orakent mukodott volna es nincs ez a meleges kikapcsolas...
-
autotaxmo
őstag
válasz szilasz007 #414 üzenetére
Respect a nyugalmadert :) nagyon gondolkodom/gondolkodtam az oran de az en idegrendszeremmel lehet nem jo valasztas :) a vernyomasom elszallna
-
nylacika
aktív tag
válasz autotaxmo #419 üzenetére
Persze. De ha már van, akkor működjön rendesen, ne nekem kelljen azzal foglalkozni, hogy hol és mekkora térerő van és ez mennyire erőlteti meg a kicsikét... Ennyi pénzért talán elvárható lenne... Vagy magától akadjon le ilyenkor a hálózatról... De nem offline-ba meg mélyaltatásba!
-
nylacika
aktív tag
Pár napja kérdeztem online rádióval kapcsolatban. Nos, találtam egy nagyon jó alkalmazást: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.development.achimsellmann.justradio Te írod be az állomás url-jét és te adod meg a lírást hozzá. Pár perc alatt a kedvenc adók beírhatók és már megy is önálló módban a rádióhallgatás... Futás mellett nekem kifejezetten hasznos!
-
-
TheHoff
csendes újonc
Gondolkozom lecserélni a gyári (egyébként teljesen korrekt, jó minőségű!) szíjat erre a hibrid bőr szíjra. Használ / használt már valaki ilyen gyári bőr szíjat az órához, tapasztalat?
https://www.samsung.com/hu/mobile-accessories/galaxy-watch4-hybrid-leather-band-black-et-shr88sbegeu/ -
nagyj74
senior tag
Üdv!
Hogyan lehet kilőni az órán azt, hogy ne navigáljon az óra a telefonnal párhuzamosan? -
autotaxmo
őstag
Azert kivancsi lennek, hogy folyamatos aod mellett, bekapcsolt lte, bluetooth, neha ertesitesekkel,pulzusmeressel gpay fizetessel, mennyit birhat az ora.
-
thboxx
aktív tag
válasz autotaxmo #429 üzenetére
Nekem aod nincs,minden más igen. Kivéve gpay,de amúgy is jó esetben egyszer kétszer vásárol egy nap az ember. Szerintem ez annyira nem mérvadó. Pulzus 10 percenként. Lte,bt wifi minden megy. Értesítések, pár üzenetre válaszolás,pár mp gyors telefon kb ha 1 van. Nincs véroxigén,nincs vérnyomás. Majdnem a két napom megvan. De lehet meg is van néha...
Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
bigdigit
addikt
Mivel még vásárlás előtt állok kérdezném a vérnyomás mérés ezen az órán is manuálisan indítható csak vagy már van automatikus monitorozás is?
-
polonic
félisten
Kipróbáltam az órás fizetést, ez nagyon menő.
Sikerült a revolut kártyát hozzáadni az órán. -
Beszéltem Samsunggal, nem tudják mikor lesz készleten megint az óra, nézzem a webshopjukat... Remek, hogy felizgatták a fél országot a kuponjukkal, aztán senki sem fogja tudni használni. A kupon egyébként csak a samsung.com saját webshopjában működik, a ses.hu-n vagy sestore.hu-n nem.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Magától jött. Gondolom azoknak küldtek, akiknek van Samsung accountjuk. De amúgy nem rossz, mert 35 ezer Forint kedvezményt ad Buds 2 vagy Watch 4 árából, és ez már a Watch 4-nél is elég jelentős.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
emre33
addikt
Sose volt még okosórám, erősen gondolkodom benne,
De ez a szíj visszatart. Ennyiért csak ez? Mint egy olcsó játékóra lenne…Világ életemben fém szíjjas órám volt,
Persze vehetnék hozzá azt is, de így már nem kicsit drága,
Ezzel a 35.000 kuponnal talán, hát nem tudok dönteni,
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
LLecso
újonc
Sziasztok,
Rendeltem egy LTE-s órát, de nem lehet csak multisimes megoldással eSIM-et hozzáadni.
Az órán és az alkalmazásban is csak hibát ír ki: Vodafone nem támogatja a mobil csomagokat. Valóban nincs a Vodafone-nál multisim...
R875FXXU1BUH9 az SW verzió
Mit nem csinálok jól?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Sorozatok
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Automata kávégépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali informatikai kérdések órája